Hirdetés
-
GAMEPOD
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
EQMontoya #36995 üzenetére
Sokkal racionálisabb választás a TS ha családról is szó van, ebben teljesen egyetértek.
gaga1 - szinte csontra egyforma negyedeket tud gyárilag a vti a ts -el, szóval nem valószínű hogy sokkal jobban megy, persze felette kijön már az a +30 ló, de ilyenre megpróbáltatásra nem is igazán adódhat lehetőség.
YT szerintem irreleváns mert nincs két autó ami csontra egyformán menne, nem beszélve a hátrányokról ha fent van egy dircsi szürcsi és alul egy 200as kipuffrendszer... illetve az apróbb módosításokról.De ez csak a puszta teljesítmény, a vti ma már inkább egy papírautó, zajos beltérrel, a TS pedig egy kevésbé nyers, sokkal szofisztikáltabb, biztonságosabb, felszereltebb jármű, tehát sokkal racionálisabb, de én akkor is inkább vti-t vennék. Régen ennél százszor rosszabb autókban is utazott tengerig a család, de azóta már sokkal jobb alternatívák kínálkoznak
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest