Hirdetés
-
GAMEPOD
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vbbb
őstag
Hali!
Idegesítő 'zajocskák' jöttek elő hátulról(?) amikor valami rosszabb úton, fekvőrendőrön megyek át. Ha lassabban, óvatosan közlekedek akkor nincs, de kicsit gyorsabban akkor van. Nemrég volt műszakin, a futómű rendben. Előtte meg beállításon is volt - másik felnik miatt - ott is mindent rendben találtak. A jobb hátsó szilent kicsit viseltesebb, de menetteljesítményre nincs hatással.
100%-osan nem találom a hiba forrását, még arra is gondoltam az ajtóból az ablakmozgató mechanika zörögne? Azt se tudom, hogy egyszerre két oldalról, vagy csak az egyikről jön.Ez valami típushiba megint? Hogy a mákba tudom kideríteni mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Edge Ryde Seven 26" első-hátsó kerékszett Shimano SLX agy
- Prologo Nagó Evo Tri 40 kerékpár nyereg
- 3+2+1-es ágyazható ülőgarnitúra eladó bordó színben.
- Alig használt Philips darálós, tejhabosítós kávéfőző
- Philips LatteGo 5400 Automata Kávégép I Új Tejtartály I Frissen Tisztítva I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest