Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plata

félisten

válasz Felesbandi #15 üzenetére

Én egyetlen modot sem használtam hozzá,ha elkészül a közösségi javítás ami a játék baromságait javítja azt fel teszem.
    Nézd a ruhákat lehet upgradelni három szinttel.
    Ha upgradeled magasabb szintre a ruhába tehetsz erősítőket.
    Azokat banditatáborok kipucolásával szerezheted meg,minden varázslathoz van erősítő.
    Több féle is,ha a traitjeidet is ügyesen osztod el és az erősítőket,akkor a karktered olyan lesz mint a terminátor.
    Voldemort hozzá képest egy béna cirkuszi varázsló.
    Ha minden ruhádba csupa hármas erősítőt raksz olyat ami a kombódhoz jó akkor a hatás brutális.
    Ha jó varázs kombót választasz bőven elég akár 20-30 fős csapat ellen.
    De például csinálhatsz olyan karit is aki nem is varázsol,csak eldobja a zöldségeit és azok letarolnak mindent.
    Tudom hihetetlen de a káposzta traitekkel és erősítőkkel átmegy brutálba és bármit lever. :DDD
    Például nézd meg ezt.
    [link]
    De az ősi mágiát is ki lehet maxolni,ötös szintű ősi mágiával ősi mágia traitekkel és erősítőkkel a karaktered durván brutális lesz.Csak ahhoz is be kell gyűjteni az ősi mágia upgradelő cuccokat a világban.

[ Szerkesztve ]

• Busterftw

nagyúr

válasz Felesbandi #15 üzenetére

Szerintem is a kombokkal volt a gond es a kulonbozo ruhakon levo modokkal.
    Ugyanigy a kulonbozo perkek/ruha modok direktben befolyasoljak a sebzest , foleg a kombokkal.
    pl megatkozott vagy levegoben levo celpontnal megno a sebzes, esatobbi.

De en is ugy voltam vele, hogy megvolt a fo sztori, mapot berepultem, par side-quest es eleg is volt. Ujra nem jatszanam, esetleg ha lenne coop vagy multi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés