Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz Felesbandi #15 üzenetére
Én egyetlen modot sem használtam hozzá,ha elkészül a közösségi javítás ami a játék baromságait javítja azt fel teszem.
Nézd a ruhákat lehet upgradelni három szinttel.
Ha upgradeled magasabb szintre a ruhába tehetsz erősítőket.
Azokat banditatáborok kipucolásával szerezheted meg,minden varázslathoz van erősítő.
Több féle is,ha a traitjeidet is ügyesen osztod el és az erősítőket,akkor a karktered olyan lesz mint a terminátor.
Voldemort hozzá képest egy béna cirkuszi varázsló.
Ha minden ruhádba csupa hármas erősítőt raksz olyat ami a kombódhoz jó akkor a hatás brutális.
Ha jó varázs kombót választasz bőven elég akár 20-30 fős csapat ellen.
De például csinálhatsz olyan karit is aki nem is varázsol,csak eldobja a zöldségeit és azok letarolnak mindent.
Tudom hihetetlen de a káposzta traitekkel és erősítőkkel átmegy brutálba és bármit lever.
Például nézd meg ezt.
[link]
De az ősi mágiát is ki lehet maxolni,ötös szintű ősi mágiával ősi mágia traitekkel és erősítőkkel a karaktered durván brutális lesz.Csak ahhoz is be kell gyűjteni az ősi mágia upgradelő cuccokat a világban.[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
nagyúr
válasz Felesbandi #15 üzenetére
Szerintem is a kombokkal volt a gond es a kulonbozo ruhakon levo modokkal.
Ugyanigy a kulonbozo perkek/ruha modok direktben befolyasoljak a sebzest , foleg a kombokkal.
pl megatkozott vagy levegoben levo celpontnal megno a sebzes, esatobbi.De en is ugy voltam vele, hogy megvolt a fo sztori, mapot berepultem, par side-quest es eleg is volt. Ujra nem jatszanam, esetleg ha lenne coop vagy multi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest