Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
De hova? Így is kb Dóra a Felfedező a játék nehézsége még maxon is.
Párom aki nem rég kezdett el játszani is zavaróan könnyűnek találta pedig össz vissz előtte látott egy SpiderMan + Life is Strange + Detroit triót... miután a Zeldat végig nyomta és visszatért Roxfortba meg kifejezetten nevetségesnek élte meg a nehézségét a játéknak.
Ruha már nem is kell gyakorlatilag ha iszogatod az üdítőket és kőgólemként vonulsz.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Felesbandi
senior tag
A kihivasokat nem csinaltam meg, csak azokat amik noveltek az inventory-t. A tobbi sajna nem kotott le.
Visszagondolva nagy esellyel a ruha upgrade-ek maradhattak ki. Az ilyen jatekok elso feleben soha nem upgrade-elek semmit, mert hogy ugyis loot-olok kesobb jobbat, utana meg szerintem elfelejtettem.
Majd a kovetkezo nekifutasnal jobban odafigyelek.
-
Felesbandi
senior tag
Emlekeim szerint eros ruhazata volt a karakteremnek es szintben se voltam lemaradva, vagy max egy kicsit. Varazslatoknal max azt "ronthattam el", hogy kontrollerrel jatszva 4 varazslat erheto csak el es nem volt idegrendszerem allandoan valtogatni a spell wheel-eket vagy mi a nevuk (hogy masik 4 legyen aktiv). Ha mondjuk lett volna valami olyan megoldas benne, hogy masik 4 spell-t lohetek, amig lenyomva tartok egy gombot, nem pedig gombkomboval lecserelem az egesz presetet, akkor ez nem lett volna gond, de ez a valtogatosdi nem jott be.
A masik amit hozzatennek, hogy nem min-max-oltam semmit es nem is neztem utana semmilyen infonak, hogy mi az idealis. Souls jatekoknal utana szoktam nezni, de ebbe full vakon szerettem volna belemenni, lehet ez volt a problema.
Lehet bizonyos mellektevekenysegeket kihagytam, amiktol erosebb lehetett volna a karakterem, de sajnos a valtozatossag hianya miatt nem volt ra lelki erom (pedig magas erre az ingerkuszobom, mert AC valhallanal ezzel nem volt gondom ).
Nem baj, mivel bejott a vilag, elobb-utobb ugyis ujra vegigjatszom, majd akkor jobban utanajarok ezeknek, hatha akkor majd bekattan, mi a lenyeg mint anno a Souls jatekoknal.
Addig is nekem moddolva elvezetesebb volt, ugyis a hangulat miatt jatszottam elsosorban az eves oszi HP maratonnal egybeidozitve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest