Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
Pedig szerintem elég jó volt. Nem úgy mint pl. az a Martin Logan, tudnám hogy egyesek mit esznek ezeken, az érzetre óriási lyukkal rendelkező hangképpel bíró sztatikusokon?
Persze nekem semmi sem jó : Teljesült ugyanis a kívánságom, sok helyen már nem volt jazz, de ehelyett még sokkal de sokkal értelmetlenebb, azaz totál modern, totál elektronikus zenék is előlkerültek (ráadást "ének" és "dob" nélkül). Na azokkal próbálj meg valamit felmérni hangdobozok képességeiből. Persze hogy teljesen lehetetlen, de hogy ez kinek jó?
Szóval még a számomra nem kedvelt jazz-t is több helyen visszasírtam, a meditálós ökörségekkel ugyanis mégjobban meg tudnak őrjíteni. Miért nem lehet olyan hangszeres zenéket, amiben van legalább minimum ének, zongora, hegedű, dob.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest