Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• péjé

őstag

válasz // Chaka // #312 üzenetére

Engem is beszippantott a HLL, xboxon vagyok de tudok játszani pc-s emberkékkel is.
    Én megnéztem pár YT guide videót, magyar is elérhetők és így hamarabb képbe kerültem bár squadleadert 60-as xp alatt nem mertem vállalni meg ide nem árt ha van az alapnál erősebb angolod. Sok jelzés van a térképen azokat figyelni kell. Szólóban nem nagyon érdemes játszani, állj be egy szakaszba és kell választani vmi feladatot, sztem a lövésszel érdemes kezdeni, ott ki lehet kupálódni és meg lehet tanulni mit mikor kell csinálni.
    Ezek itt mostanában nem túl aktívak de jó videóik vannak magyarul... [link]
    A játék alapja az együttműködés...ha nem is megy az idegen nyelv de figyeled a térképen miket tesz ki a commander meg a többiek akkor elég jól be lehet segíteni a többieknek. Sokszor látom h az elfoglalt pont után ész nélkül elrohan mindenki, ilyenkor megpróbálom rávenni a szakaszt h maradjunk védekezni, nem mindig megy... Azt észrevettem hogy a jobban kommunikáló ellenfél simán letarol ha mindenki csak össze-vissza rohangál...akár a valóságban :-) Így megérted hogy egy szakasz ranger hogy intéz el 5-10x arab túlerőt.
    Nagyon jó keveréke az fps meg taktikai játékoknak a HLL. Vannak idegesítő bugok de egyre kevesebb, sokat kijavítottak. Hajrá...:-)

Új hozzászólás Aktív témák