Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
péjé
őstag
válasz
// Chaka // #312 üzenetére
Engem is beszippantott a HLL, xboxon vagyok de tudok játszani pc-s emberkékkel is.
Én megnéztem pár YT guide videót, magyar is elérhetők és így hamarabb képbe kerültem bár squadleadert 60-as xp alatt nem mertem vállalni meg ide nem árt ha van az alapnál erősebb angolod. Sok jelzés van a térképen azokat figyelni kell. Szólóban nem nagyon érdemes játszani, állj be egy szakaszba és kell választani vmi feladatot, sztem a lövésszel érdemes kezdeni, ott ki lehet kupálódni és meg lehet tanulni mit mikor kell csinálni.
Ezek itt mostanában nem túl aktívak de jó videóik vannak magyarul... [link]
A játék alapja az együttműködés...ha nem is megy az idegen nyelv de figyeled a térképen miket tesz ki a commander meg a többiek akkor elég jól be lehet segíteni a többieknek. Sokszor látom h az elfoglalt pont után ész nélkül elrohan mindenki, ilyenkor megpróbálom rávenni a szakaszt h maradjunk védekezni, nem mindig megy... Azt észrevettem hogy a jobban kommunikáló ellenfél simán letarol ha mindenki csak össze-vissza rohangál...akár a valóságban :-) Így megérted hogy egy szakasz ranger hogy intéz el 5-10x arab túlerőt.
Nagyon jó keveréke az fps meg taktikai játékoknak a HLL. Vannak idegesítő bugok de egyre kevesebb, sokat kijavítottak. Hajrá...:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest