-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.B.K.
kezdő
Megöltem a topicot
-
K.B.K.
kezdő
Sziasztok! Kétséseesésemben szeretnék pár tippet, ajánlást kérni. Nem vagyok nagy ágy a játékban, beta óta secret palával voltam egy meccsnyire a legendtől. Most ki is maradt pár hónap. De azt egyszerűen nem veszi be a szervezetem, hogy gold 5 a maximum amit el tudok érni. Igaz csak esténként tudok játszani egy egy órát amikor már mindenki alszik. De akármennyit gyakorlok, összerakom a top deckeket, nézem napközben a steameket és gold 8 - gold5 között három könnyű győzelem, 5 egyértelmű elnáspángolás a juss. Lassan már a free to playből összeszedegetett aranyam/kristályom is elfogy. Lehetséges, hogy ennyi van bennem és csak próbáljak meg valami fun deckkel kikapcsolódni? Plague DK még mindig élvezem csak sikerélmény kezd kiveszni. Köszönöm, hogy elolvastátok
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla