Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
Chronos85 #68047 üzenetére
Ok ultra casual vagyok ez nincs átlag napi 2 draft se
az elmúlt évben most draftoltam 1arénát még kieg előtt, mert jól megszivatom majd a népeket vele 2 hét múlva, hogy kirotált lapokkal játszom.muhahaha
(btw, ha a kanadában élő román barátunk erre nem hívja fel a figyelmet, akkor egyet sem draftoltam volna 1éve)
szóval a 30run az nagyon nem az ultra, de még abban sem vagyok biztos, hogy a casual kategóriaMister_X: Patches-t én azért nem szeretem, mert elsődlegesen aggro lap - bár annak baromira nem ijesztő
Tessék itt a toast féle ijesztőbb patchesBtw eddig nem is láttam, hogy toast csinált egy rendes "ugye erre nem is gondoltatok" videót.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Chronos85 #68047 üzenetére
Köszi a kis beszámolót.
Nekem úgy igazán az arénaváltoztatás óta nem megy, nem feltétlen az ungoro óta. Én is észrevettem, hogy sokkal greedybbnek kell lenni, mint korábban. Most volt 3 6/10 taunt a paklimban, a harmadikat már nem tudta megoldani a paladin. Előtte levő meccsen a swashburglarból kapott sapet az ellenfél, ezen így kb el is ment.
Az is igaz, hogy aréna streamereket nem néztem a változás óta.
[ Szerkesztve ]