Hirdetés
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
-
GAMEPOD
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Ed Parker #15447 üzenetére
Eszem ágában nincs meggyőzni senkit! Elmondtam, hogy én mit látok a filmben, illetve, hogy mi alapján építkezik a film, összehasonlítottam egy másik mozival, valamint, hogy jó színésznek tartom a főszereplőt. Sőt, magam is leírtam, hogy nem tetszhet mindenkinek, nem érinthet meg mindenkit, valamint, hogy ízlésről kár vitatkozni. Hol van ebben az, hogy meg akarlak győzni bármiről, vagy rá akartalak venni, hogy nézd meg újra?
Szerintem sehol, de nyugodtan emeld ki idézetként, ha gondolod!
De bocsánat, nem tudtam, hogy újabban nem szabad itt véleményt nyilvánítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- PlayStation 5
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest