-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz spiky03 #16391 üzenetére
Bocs, kevertem a címeket, mert én csak az eredetit nézem, sosem a magyarított elvetemültségeket.
Moziba megint nem megyek 6-8 évig, számomra a legutóbbi is (Lurdy, Sherlock) hatalmas csalódás volt. Itthon sokkal jobb.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
malagutif122
tag
Pioneer a209r-ről mi a véleményetek?
vidin hallgattam de én elég gyengusznak látom.
2*60w a teljesitménye.
pm47-es régi marantzot hallgattam annak 2*50w volt a teljesitmény
és az szólt ugy mint egy 2*100-as.
ez az a209r pioba nincs ennyi erő
pioneer a209r -
spiky03
veterán
Persze, hogy nem csak az. Fontos a részletes és szép teres hangzás is.
Pl amikor azok a golyó izék repkednek, meg dobálják a csápjukat, azért az is ott volt.Az Feláldozhatók 2.részéről nem írtam az előbb semmit sem, csak a Bosszúállókról.
De megnyugtatlak, hogy kamerás vackokat nem nézek.
Sőt a Feláldozhatók 2-t moziban fogom nézni, ugyan úgy, mint az első részt.Viper26
Még csak angolul van fent a "tékában". De sajnos az is még csak dvdrip.
Ha szereted a képregény filmeket, akkor ez is tetszeni fog. Főleg ha az előzmények tetszettek.
Remélem a héten kikölcsönözhető lesz már a HD verzió is.
Nah meg az asszonynak mondtam, hogy mit szeretnék a karácsonyfa alá.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
pedrő
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Yamaha RX-V440RDS-nek milyen úton módon lehet visszahozni a gyári alap belállításait?
Még egy kérdés. Az normális, hogy egy RX-V2500 -50 dB-n rosszabbul és halkabban szól mint a fentebb már említett RX-440RDS?(kábelek, hangfalak, forrás mind ugyanz és elvileg a beállítások is)
Üdv. :
pedrő -
BBéci
legenda
válasz #75912448 #16384 üzenetére
Basszus, de jó, hogy felhívtad rá a figyelmemet, az tényleg a HRA verzió.
Viszont a tuti az 40 giga nincs annyi tárhelyem.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz spiky03 #16376 üzenetére
Remélem nem a dübörgés mértéke jelenti nálad a jó hang kategóriát! A felbontás, a részletesség sokkal többet nyom a latban.
Az Expendables 2-t egy hete mutatták be az USA-ban, hónapok múlva lesz beszerezhető normális minőségben, amikor kiadják BD-n. Gondolom, nem a kamerást várod.
(#16379) Toobee
Családi program miatt nem tudtam elmenni.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nebulo5
senior tag
válasz Toobee #16379 üzenetére
A héten (optimista terveim szerint) túl leszek mindenféle fontosabb melóhelyi projekten, és jobban ráérek hétköznapokon is. De a hétvégék, bármikor jók lennének! (most is készülnöm kellene holnapra, de kinek van kedve alap & szerelési rajzokat bújni...)
Jim-X: Toobee-tól mindig lehet valami újat tanulni! A multkor hurkapálcáért rohant el a boltba! Azóta, már én is vettem egy csomaggal... csak restelltem megkérdezni, hogy miként kell használni a zenehallgatáshoz, és így, még ki sem bontottam... De a kaja is finom volt!
[ Szerkesztve ]
Üdv: nebulo
-
törölt tag
válasz Viper26 #16370 üzenetére
Gyönyörűen van fényképezve, már már demó anyagnak minősíteném a képét. Én a MA sávot tesztelgettem, az biztos, hogy ez is ritka jó lett, szintén a referencia anyag határát súrolja, átlépi (még nem hallgattam végig). Természetesen a moziból látott néhány perc meggyőzött róla, hogy nem a film miatt tartom meg , kizárólag a hang miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
válasz Ed Parker #16374 üzenetére
Jókat ám, más világ mint az automata. Classicot akartam én is, de amit megnéztem, annak rozsdásodott az alja (típushiba), és már égette a zsebemet a pénz, úgyhogy Baby lett belőle.
(#16375) BBéci: Természetesen jöhetsz, sőt örülnék is neki! Múltkor is vártam minden fórumost, nem volt kivételezés
(#16378) nebulo5: Hogyne! Még nem tudom, hogy mikor kéne, szerintem valamelyik szombaton, amikor már Jim-x is itthon lesz.
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz Viper26 #16370 üzenetére
Én moziban láttam. A film érdekes volt. De ugye mit is várunk egy olyan filmtől, amit egy társasjátékból csináltak.
Haveroknak nem annyira tetszett, én jól szórakoztam rajta, mert eléggé látványos volt, és én ezt is vártam tőle.
Azóta én is megnéztem itthon eredeti nyelven DTS-el, és itt is elég durvát szólt, a kis belépő szettemen. Néha dübörgött rendesen.A hét végén szerintem már elérhető lesz a Bosszúállók is remélhetőleg.
Azt is megnézem újra, de most eredeti nyelven, mert ugye az IMAX-ben szinkronos volt.
Persze beszerzem majd eredeti BD-ben is, mert megérdemli.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
BBéci
legenda
válasz Toobee #16373 üzenetére
Ha megint rendezel összejövetelt, és meghívsz, letesztelem az eszpresszódat. Is.
(#16374) Ed Parker
Az Ulka pumpának és a bojlernek tök mindegy, milyen kábelen érkezik a delej.[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
válasz Ed Parker #16369 üzenetére
Nincs fullos gépem, egy belépő szett van, mint a HM-ben, majd ha sok sok pénzt nyerünk, azokon a szerencsejátékokon, amiket persze nem játszok, akkor lesz mindenből csilli villi És elég sokat kell még gyakorolni a fasza kávéhoz, de nem akarok tovább offolni. Amúgy cserélhető a drót.
-
lemmy9
őstag
válasz malagutif122 #16353 üzenetére
Van ilyen, hogy "HÁZIMOZI beárazás" topik!
Oda kérdezz.Szerintem!
-
BBéci
legenda
válasz #03969024 #16347 üzenetére
Azt nem tudom, milyen a hangzatos madzag, azt viszont nagyon jól, hogy mennyit ront egy kiváló tápon (pontosabban a készülék által produkált hangon) a röhej kategóriás tápkábel.
(#16369) Ed Parker
Gaggiák tápkábele cserélhető, nekem Classic van.(#16370) Viper26
Tegnap láttam, tetszett a film és a hangja is, bár sajnos a core hangú 16,3 gigás változatot szedtem le. Másnap bukkant fel a DTS-HD MA hangsávos BD25. Erősen gondolkozom, hogy azt is leszedem, csak várok pár napig, mert vadul viszik mindhárom oldalról, ahol seedelem.[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Ez a Battleship bár nem a legjobb film, de látványos, és akkorát szólt (DTS), hogy azt hittem szétesik a lakás.
Nem tudom hogyan lehet -35dB az ajánlott hangerő, mert már -40dB is elérte a tűréshatárt nálam robbanásoknál.
Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy nálam dyn.eq/dyn vol. (day) be van kapcsolva.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz ricsik #16345 üzenetére
Néhai mester új STD kábelei.
Ettől függetlenül nem rossz a cat7. Mozira csinálnom kellene a centerhez is. Bártfay-t eddig se nagyon használtam amióta megvolt a cat.Felesleges kábeleimet összeszedtem egy helyre, ha valakit esetleg érdekelne valamelyik, pü!
Bocs a hirdetésért! -
Jim-X
őstag
válasz Toobee #16356 üzenetére
Persze, ezért mondtam, hogy bele van plántálva a magyarba...ha már a "legfelsőbb" vezetés szintjén is ez megy akkor gondolhatod...
Mikor például a kábelért elutaltam a pénzt, a párom fel volt háborodva, hogy merem csak úgy előre elutalni...és persze nem alaptalan a félelem... Bár szerencsére (kopp-kopp) eddig a házimozisokba/hifisekben nem csalódtam!
Na akkor megvan a daráló?
A játék az nem játék!
-
Toobee
veterán
válasz Ed Parker #16342 üzenetére
Azért messze van még a jótól, de már sok sok örömet tud nekem okozni, és ez a lényeg!
(#16346) Jim-X: Két rendőrségi ügyem volt már jó áras vásárlásból. Nincs kolbászból a kerítés, elvétve akad jó vétel, amúgy csak a simliskedés megy. Ez Magyarország!
Hogy csak a közelmúltat említsem (héten). Vettem egy kávéőrlőt, egy kereskedésből. Igaz annyira nem volt jó az ára, de erre a darálóra ácsingóztam, ezért elhoztam. Itthon derült ki, hogy bizony ezt leejtették és már nem alkalmas arra, amire kitalálták. Szerencsére visszavették, de majdnem biztos vagyok benne, hogy tudott róla az eladó, csak azt hitte, hogy nem veszem majd észre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ed Parker #16351 üzenetére
Neeeem, de ha az ember beszerzett bárminemű normális megjelenítőt, bűn silány minőségű anyaggal etetni. Különösen annak tekintetében, ha nem 23 méterről, hanem a mozihatás érdekében megfelelő távolságból figyeljük az eseményeket. Sosem akarnám megtudni milyen lehet 55"-on 2,3 méterről bdripet nézni, ha lehet másképp is. Persze nincs vele problémám ha valaki igen, ő biztosan másra igényes, amire pedig én nem.
-
törölt tag
Akkor ebben meg én estem át a ló túloldalára. 720p-t is csak végszükség esetén nézek, szinte soha nem adom 1080p alá. Ha megjelenik egy hangosabb film, melyben a hangján kívül valószínűleg semmi más értékelhetőt nem vélhetünk felfedezni, akkor BD25/50 a nagyfelbontású hang miatt. Sajna a 2012-es év elég gyengus idáig, általában 1,5 óra alatt 5 filmet szoktam megnézni, így: 5 perc/kuka, 10perc/kuka stb.
-
Ed Parker
nagyúr
-
törölt tag
Érdekes, rengeteget időzöm DIY fórumokon, ott nem igazán merül fel a tápkábel kérdése, igaz, hónapokig méregetnek, fejlesztenek egy-egy tápot, s egy olcsóbb készülék árát is elköltik pl. kondikra. Nem tizen-százezer mikróra, hanem csak a kellő mértékben. Ha jól gondolom, akkor egy kiváló tápon "nem sokat" dob egy hangzatos madzag. Azok a készülékek tápjai, amiket a többség használ, hát... inkább röhej kategória.
-
-
BBéci
legenda
válasz Toobee #16341 üzenetére
Azért az besz@arás, és itt nem célzok konkrétan senkire, hogy emberkék képesek vadul hadakozni egy százezrek által megtapasztalt tény ellen úgy, hogy ki sem próbálták. Az ilyenek vetik vissza a világ fejlődését akár évszázadokkal.
"Márpedig a Föld lapos!"Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Jim-X
őstag
válasz andorra #16335 üzenetére
Álljon meg a menet! Csak ki akarok próbálni pár kábelt...fentebb linkeltem is párat 10k alatti kategóriában... Ha kipróbálom és hallom a változást és meg is ér annyit akkor megveszem!
Szó sincs itt arról, hogy trendi akarok lenni, meg be akarok vágódni Csak ha jól emlékszem a múltkori szájkararét ott hagytuk abba, hogy majd kipróbálok pár madzagot AC230V fronton
Még annyit, hogy ha visszaolvasol, már érdeklődtem komolyabb avr-ek iránt is, sőt még sztereóban is töröm a fejem...Tehát nem biztos, hogy itt akarok gyökeret verni a 1912-C6 vonalon...
Peace
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Toobee
veterán
válasz andorra #16335 üzenetére
Szerintem ez a fórum nem a trendiségről szól, nagyjából majdnem mindenkit ismerek személyesen, na jó...a fórumozók felét. A többiekkel is rendszeres váltunk privát üzeneteket, sokszor baráti hangulatban, személyes témákról. Ha az én fejemben "megszólal", amit ír, akkor egy poénos, barátok közti beszélgetést képzelek el. "Na, ti megmondtátok, aztán mégse akartam elhinni, de már érdekel...jöhetnek a gúnyos megjegyzések" Én nem így látom, ahogy Te. Azt látom, hogy úgy elkapta a gépszíj, ahogy sok mást, aki beleugrott ebbe a "világba".
-
bajnokpityu
félisten
-
andorra
őstag
Visszaemlékszem valahány héttel ezelőtti bejelentkezésedre, amikor elméleti indoklást kértél a kábelezés fontosságára. Mit mondjak, jól megdolgoztak téged a tisztelt fórumtársak, olyannyira, hogy mintha kezdenél átesni a ló túloldalára. Ehhez a belépő szintű rendszerhez én biztosan nem vennék drága tápkábelt. (Mondjuk az igaz, hogy a sajátomhoz se vettem.) Annyira elégedett vagy vele, hogy hosszú távra, változtatás nélkül megtartod, tehát valóban építhetsz rá ? Ha netán igen, gyanítom, hogy ez még változhat.
Netán csak az a cél, hogy trendi szeretnél lenni ezen a fórumon arra itt valóban egy jó drága hálózati kábel beszerzése a legüdvözítőbb.
Természetesen a próbákról egyáltalán nem beszéllek le, az biztos ugyanis, hogy különbségeket fogsz hallani és hasznosak az ilyen tapasztalatok "volt" szkeptikusoknak meg pláne.[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz nebulo5 #16327 üzenetére
én meg az asszony miatt nézek szinte csak magyar hanggal filmeket,mert ő meg nem szeret olvasni és az angolt sem beszéli.
nem tudom hogy nős vagy e?
de ha megnősülsz ez majd változni fogJim:nyilván azért nem mert ő is tudja hogy jó drót.
nekem a 314-es és két drágább van a furutechtől,mind kiváló kábel.
andorra: ne bomlassz
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
válasz HornedReaper #16331 üzenetére
Használd a keresőt, rengetegszer volt szó róla, ha megkérhetlek ne robbantsd ki újra ezt a vitát!
(#16329) Jim-X: Mostanában semmi jót nem láttam. Régi nagy kedvenc: Fűrész eleje, Texasi láncfűrészes, meg bírom az ilyen tinédzser elutazunk az erdőbe dolgokat is. Ami most nagyon tetszett, de tényleg nagyon nagyon, az a Trancsírák Van egy másik is, most nem jut eszembe a címe. Valami régi katonák felélednek ilyen havas tájon, aztán azokat ölik össze vissza, meg ők is össze vissza. Az is jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
válasz Deadzone41 #16330 üzenetére
jaja
és gondolom az sem árt, ha az elektromos szolgáltatódtól direktbe jön Hozzád az áram egy szigetelt vezetékben, nem?
-
Deadzone41
őstag
válasz HornedReaper #16326 üzenetére
látom új vagy még itt
atombunkerrel annyira nem lőttél mellé, legjobb ha minden külső zavaró zajtól el van zárva a szoba, valamint belül akusztikailag megfelelően van kezelve.
-
Jim-X
őstag
válasz Ed Parker #16325 üzenetére
Ja de, közben rájöttem.. De nem adja oda 20ért
(#16328) Toobee :Fennt van a gépemen, de még nem néztem meg eddig...de akkor sort kerítek rá. Amúgy írtad nagy horror kedvelő vagy és minél durvább, annál jobb (trancsír ) Van is esetleg pár db amit még nem láttam? (Szintén zenész )
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
nebulo5
senior tag
válasz Ed Parker #16325 üzenetére
"én ugyanígy vagyok a hun sync hanggal."
Nem nézek rengeteg filmet (max. 1 - 2 hetente), de ha csak tehetem, eredeti hanggal nézem meg, mert a túlnyomó részének a szinkronja igencsak el van cseszve! Egyébként, a magyar szinkronok (szövegre értve) kiválóak lennének, de hangügyileg rém pocsékra sikerednek. Van néhány üdítő kivétel, de általánosságban: kaki.Üdv: nebulo
-
HornedReaper
senior tag
szerintem ez parasztvakítás, de ez magánvélemény
akkor már egy atombunker is kéne, megfelelő falakkal, a nem kívánt rezgéseket megszüntetni, amik a külvilágból jönnek, nem? (vagy egy rezgéselnyelő kacsalábon forgó ház)
amikor felvették a zenéket, akkor is ilyeneket használtak?! vagy csak valamilyen programmal "tisztára mosták" a zenét?
eBay-ről is lehet venni gondolom nagyon hasonlót, olcsóbban
[ Szerkesztve ]
-
nebulo5
senior tag
Kösz a tippet! Kb. 8 - 10 napja beszéltem az üzlettulajjal, majd hozok tőlük "tesztelésre" valamit...
Inkább, csak a kíváncsiságomat szeretném kielégíteni, mert az elkövetkező fél évre, nem szeretnék 20 000-től többet költeni tápkábelre... Már így is, az erősítőt kiszolgáló kábelek (+ hangfal kábel) 2x többe kerültek, mint az erősítő. Persze, a kapott eredménnyel roppant elégedett vagyok! Csak ez az átkozott kíváncsiság ne hajtana! de az egészért, Extreme-t hibáztatom! Mert ha 4 évvel ezelőtt beírja a profiljába "azt a bölcsességet", akkor bele sem fogok a zenei vonal építgetésébe...
Ha esetleg, (az általad linkelt) a kábeledet féláron eladnád, akkor első vevőjelölt vagyok rá!Üdv: nebulo
-
BBéci
legenda
Tévékkel kevés a tapasztalat, mert a legtöbb fix kábeles, vagy más, nem IEC az aljzata. Viszont a jófajta elosztók tudnak javítani a képminőségen.
-
tjojo
tag
Nem akarok reklámozni, de hátha élsz a lehetőséggel!
Fapacit megtalálod az ismertebb fórumokon, kábelekkel foglalkozik.
Ha nem lennél megelégedve a kapott hanggal, akkor szó nélkül visszaveszi.Saját tapasztalatom nincs, de gondolkozok rajta én is.
Ha már írtam, akkor kérdezek is:
Ezek a D.I.Y. tápkábelek TV-re dugva is érzékeltetik jótékony hatásukat? -
BBéci
legenda
válasz nebulo5 #16316 üzenetére
ÍÍEnnek kiváló az ár/érték aránya, pláne használtan, féláron.
Fél éve van nálam, határozottan elégedett vagyok vele. Kipróbáltam vetítőbe, Lehmannaudióba, Focal XS-be dugva is.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nebulo5
senior tag
1 - 2 héten belül, én is szeretnék beszerezni egy "táp kábelt"! Nem kell valami csúcs űber leg-leg kábel, csak hátha még jobb lesz, mint a most használatban lévő PC táp kábel....
Ha eldöntöd, hogy melyiktől akarsz megválni, nekem is küldj egy p.ű-t! majd jó lenne összehozni egy kis tesztelést/hallgatózást!Üdv: nebulo
-
BBéci
legenda
válasz Ed Parker #16314 üzenetére
Az előfordul, például a True Grit-et letöltöttem divikszben, aztán 10 perc után kikapcsoltam - bántotta a szememet a vacak minőség - és úgy döntöttem, beszerzem HD-ban. Ma fogom megnézni. Ugyanez történt a Moneyball, Colombiana, Kings Speech, Just Go With It filmekkel.
-
Jim-X
őstag
Köszi, közben a többiek is mondták, hogy mozira jó az a 1912 és inkább egy sztereót építsek ki! Bár lehet jövőre jó áron ki lehet majd fogni valami 33xx-et... (mondjuk 09-től felfelé)
Amúgy lehet nem túl vonzóak, de kipróbálni, hogy van-e különbség jók ezek nem? Vagy milyen kategóriában nézzek? Bár lehet nem is fogom hallani a különbséget...
(#16309) Tamoo : milyen tápkábeled lesz eladó?
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Tamoo
MODERÁTOR
Ajánlottam múltkor a cat7-et. Felejtsétek el! (bár az 500-1000Ft/m bolti kábelektől jobb)
Valszeg lesznek eladó tápkábeleim. Plusz front+center-hez Bártfay spk2000 is, ha érdekel valakit pü.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Azokat a kábeleket nem ismerem, akár jók is lehetnek, de a kinézetük alapján egyik sem vonzó. Szerencsére nem az számít, hanem a hangra gyakorolt hatásuk.
Nem látom értelmét a 1912, 2809-re cserélésének. Inkább jövőre valami 33xx, vagy sztereót építs ki mellé.
-
Jim-X
őstag
(#16282)-re senki?
A játék az nem játék!
-
BBéci
legenda
válasz Ed Parker #16305 üzenetére
Pontosan erre az esetre írtam, amikor az igénytelenséget emlegettem, ezzel kezdtem az MP3 témát.
(#16301) Ed Parker
Erre viszont azt válaszolom, ha már házimozis topikban vagyunk, hogy amennyiben annyira el lehet lenni MP3-mal, OGG-val, akkor jó a diviksz is, felesleges full HD-val, pláne DTS-HD MA-val görcsölni.[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz bajnokpityu #16304 üzenetére
ez akkor lenne igénytelenség ha ott van flac-ban és mp3-ban, de a rosszabbat valasztod.
ez kényszer, ha nincs meg jobban. -
bajnokpityu
félisten
válasz Deadzone41 #16297 üzenetére
Attol h neha kihallom a difit siman hallgatok mp3at, ha nincs meg jobban. Nyilvan torekszem a jobbra de flacbol is sok a szar.
Azert ha szeretek egy zenet, akkor nekem elso a zene, masodik a felbontas.
Vallalom, ha ez ettol meg igenytelenseg.
Ma meg egy i30 primaret hallgattam elacokkal. -
Toobee
veterán
válasz HornedReaper #16302 üzenetére
TV-nél nem ér semmit, máshol nem próbáltam. Egy fagyi árát talán megéri.
-
HornedReaper
senior tag
Ilyen zavarszűrő ferrit mágnest érdemes lehet venni a kábelekre?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Battlefield 2042
- Asszociációs játék. :)
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...