Hirdetés
-
GAMEPOD
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, ebben a topikban tudtok-e segíteni, de reménykedem.
Egy betegeskedő Creative s750-es hangfalrendszer tulaja vagyok. Alapvetően az utóbbi időben 5.1 beállítással használtam filmhez is és játékhoz is, úgy, hogy a hátsó hangfalak nem is voltak bekötve. Csak a két első, a mélynyomó, illetve a közép volt használatban. Szeretem, a hangja is szép, erőteljes, dinamikus, meg ami kell, de korábban meghalt benne az egyik hátsó, és most a napokban a bal első kimenet is elcsendesedett. Nem vezeték és nem hangfal, cserélgetve mindegyik szatellit működik. Feltételezem, hogy magának az erőlködőnek az adott kimenetei tértek örök nyugovóra.
Érdemes lehet ezt még szerintetek javíttatni (foglalkozik ilyennel bárki?), vagy belezzem ki a mélynyomóból az összes elektronikát és tartsam meg azt is és a szatelliteket is normál hangfalnak, és vagyek mellé egy önálló erősítőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest