Hirdetés
-
GAMEPOD
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Üdv Mindenkinek!
Bízok benne, hogy nem fogtok leoltani, hogy ide írok, de nem találtam olyan topikot, hogy "Milyen erősírtőt vegyek?".
Szóval adott egy laptop, amiről a filmeket/zenéket szoktam lejátszani, egy LG 42LW4500 TV, és egy Genius 5.1 5050 hangfalszett. A TV friss vásárlás, eddig olyan TV-m volt, amin volt RCA kimenet. Ezen sajnos vagy nem, de nincs, csak optikai hang kimenet. Mivel a Genius 5.1-et és a TV-t csak átalakítókkal és egyéb kütyükkel tudnám összekötni (továbbá a laptopom sem rendelkezik 5.1-es hangkártyával, amit a jövőben tervezek beszerezni), ezért arra gondoltam, hogy a Genius 5.1-et lecserélem vagy egy erősítőre vagy egy házimozi szettre.
Kérdéseim a nagyközönséghez a következők lennének:
1. Elég egy erősítő, mert arra rá tudom kötni a Genius hangfalakat? Elsőket, hátsókat, középsőt tuti, de a mélynyomót is?
2. Ha igen, akkor milyen erősítőt ajánlanátok? Egyszerű mezei otthoni mozizáshoz, zene hallgatáshoz. Semmi extrára nincs szükségem és ha lehet, árban is egy alsó vagy középkategóriást szeretnék.
3. Ha nem, akkor milyen házimozit ajánlanátok, amihez tudnám csatlakoztatni a TV-t és a laptopot egyaránt? Szintén semmi extra.Köszönöm a segítséget!
Üdv,
Pomk
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós kamerák
- RAM topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest