Hirdetés
-
GAMEPOD
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika1969
aktív tag
válasz
sza.sa #121903 üzenetére
Valami marhául fagyogat itt, alig tudtam "ill be back"-elni...
Nekem is a jó öreg 72 cm-es sík képcsöves LG volt rajta...valamelyik foci EB vagy VB-re vettem a Tv-t micsoda jó idők voltak, a lányom is még kislány volt, a fekvőtámaszok is jobban mentek...
Amikor Devilk-nak leírtam már tudtam, hogy mellényúltam a Dali-val, azért sokkal jobban lennék, ha nálam feszengenének ezek a Klipsch-ek. Az Onkyo-mal jól meghajtanám őket...Gratula
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Exkluzív órák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hyundai, Kia topik
- R.E.P.O. - The Retrieve, Extract and Profit Operation
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest