Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabieable
aktív tag
Sziasztok,
Harman 161S erősítőt szeretnék összekötni tévével HDMI ARC-on keresztül mivel a tévén jelenleg csak szobaantenna van. Tv arc -» erősítő arc, kábel 1.4es, LG tévén az output kiválasztva, hogy arc-on keresztül menjen azonban süket marad a rendszer. Mit/hol rontok el? A kikapcs/bekapsz, kábel lehúz/újradug már megvolt, több ötletem nincsen rá sajnos, végső megoldásként max veszek egy optikai kábelt, de azért mégiscsak jobb lenne hdmi-n keresztül ha már mindkettő támogatja a dolgot.
-
szabieable
aktív tag
válasz zsoika #21499 üzenetére
Akkor még egy kérdés
Az AVR-X540BT speckójában ez van írva
Kimenő Teljesítmény (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2 csat. meghajtva) 70 W
Kimenő Teljesítmény (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2 csat. meghajtva) 90 W
Kimeneti Teljesítmény (6 ohm, 1 kHz, 1% 1 csat. meghajtva) 130 WEzek szerint akkor 8 ohm front, 6 ohm rear és 6 ohm center hangfalat lenne ideális rákötni?
-
szabieable
aktív tag
Sziasztok,
Kicsit zavarba kerültem és segítséget kérnék.
Kinéztem az alábbi erősítőt ( [link] )
A jövőben érkezne mellé egy 4k tévé is, nem is ez a fontos hanem az ARC és a CEC támogatás.Jelenleg egy Genius 5.1 fadobozos 4 ohmos szett szolgáltatja a hangot, de a Raspberry és a TV is csak jacken tud jelet kiadni magából, ezért szeretnék erősítőt kötni a rendszerbe, hogy valós 5.1 jelet tudjak kiküldeni.
Az erősítő oldalán ha jól láttam 8 ohmos 2 csatorna és 6 ohmos 2 csatorna van jelezve.
A kérdés, hogy okozhat-e bármi gondot a Genius rendszernek ha ezzel az erősítővel lövöm meg? A jövőben vásárolnék mellé egy teljesen új szettet, addig viszont maradna a genius szolgálatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest