Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
CragON
aktív tag
Milyen tv szekrényetek van?
7 készülékem van amik a tv szekrényen/ben vannak és hamarosan jön a 8.
Lassan már nem férek… -
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Belefutottam egy olyanba, hogy vettem egy bluetooth fejhallgató (Sony xm4) amit tv-vel is használnék, de sajnos nem kompatibilis a két eszköz és a jelátvitel pocsék.
Mivel úgy is akartam már egy erősítőt, így az a kérdésem, hogy létezik olyan belépőszintű házimozi erősítő amire bluetooth fejhallgatót tudom csatlakoztatni?
-
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült olyan tv-t vennem aminek a beépített lejátszója nem támogatja a DTS hangformátumot.
Nem is értem miért, mert sok film csak DTS hangformátumban elérhető.
Így szükségem van egy külső lejátszóra, azonban olyat szeretnék ami erősítővel egybeépített (ha van ilyen) és hangfalakat is akarok mellé 2.1
(5.1-es rendszer kiépítésére nincs lehetőségem)Árban 200-300e között tervezem.
Tudna valaki útbaigazítást adni magamfajta laikusnak, ezen az árszinten mik jöhetnek szóba? Hol találok ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
CragON
aktív tag
Köszi a választ!
Filmezésre használnám leginkább és egyenlőre tényleg egy belépőszintű alap erősítőt és hangfalszettet szeretnék, mert van két kisfiam, és így leginkább fülest használok.
Így nem tudnám kihasználni, viszont a jelenlegit már cserélném, majd később megint cserélem jobbra amit most veszek. Ez a terv.Az új tv-m (QE65Q6FNATXXH 65" QLED) jövő héten jön meg, tudtommal van benne lejátszó.
Miért kellene külön média lejátszó? Pendrive-ra másolgatás kikerülésére? -
CragON
aktív tag
Sziasztok,
van egy LG 5.1 házimozi rendszernek elnevezett kütyüm. Tudjátok, egy erősítős lejátszó 4 pálcika, egy közép és egy mélysugárzóval.
Ezt a csodát szeretném lecserélni részletekben.
Elsőre egy erősítőt vagy mit szeretnék venni amibe a meglévő hangfalakat bebírom kötni.
Ami még fontos, hogy optikai csati legyen benne mert a TV-t rákötném.
Rádió és USB hogy zenét lehessen hallgatni, de ezek másodlagosak.Szóval tudnátok ajánlani mit vegyek, vagy útbaigazítani mit is akarok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.