Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
válasz DoItYourself #82201 üzenetére
Mankó - Köszönöm, kipróbálom!
----
Elvileg a lapon ezt tudja audio ügyileg (GPU HDMI-n megy ki a hang):[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Krilehor
tag
válasz DoItYourself #82163 üzenetére
Igen, zsalúzia, redőny pont emiatt nem jó. A reluxát is néztem, de nyitott állapotban azért ott is a lamellák között bejön a közvetlen napfény és szerintem melegebb lesz és talán nem is csinál olyan sötétet mint egy sávroló.
-
LLKobe
veterán
válasz DoItYourself #82049 üzenetére
Nem értek hozzá, az miért baj, miben rosszabb mint az aktív?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
VoidXs
Topikgazda
válasz DoItYourself #82049 üzenetére
Na az viszont probléma, VSX szériában nem ezt vártam. 55-öt mondjuk így is megér, soundbarról hatalmas előrelépés. Kis dobozhákolással lehet majd a jövőben sub pre outot kérni rá szerintem bármelyik szervizben, a hátlapon van neki hely.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
capaszaju
tag
válasz DoItYourself #81760 üzenetére
kösz Csoki sokat segítettél
-
adolfka00
tag
válasz DoItYourself #81711 üzenetére
Köszönöm szépen !
Csak olyan emberekkel üzletelek akik komolyan is gondolják.... ;)
-
Necronom
senior tag
-
Necronom
senior tag
válasz DoItYourself #81693 üzenetére
joovannaaaa
ez egy mITX J-s prcocis gep, 4GB memoval, Lubuntuval (a masik ket gepet mar rendberaktuk a segitsegetekkel), ezen az egyen van stereo aktiv hangfal (tv hangszoro helyett) es van rajta 17,6 Kodi hogy tudjon filmeket nezni a serverrol
ennyi kb, a probelmat mar leirtamTAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
Necronom
senior tag
válasz DoItYourself #81686 üzenetére
Nem sajna, experten van...
(Az LFE opcio se nincs)[ Szerkesztve ]
TAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
Necronom
senior tag
válasz DoItYourself #81684 üzenetére
Koszonom, de sajna ezeket az opciokat nem talaltam
(Kodi for Linux 17.6)TAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
proci985
MODERÁTOR
válasz DoItYourself #81663 üzenetére
bocs, amit néztem az tényleg CCA volt
első helyen nem volt semmi info, néztem is, hogy még mindig van olcsón (nem volt).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz DoItYourself #81663 üzenetére
Én a BestByte-ban találtam 180-ért. A Hestore árul még olcsó hangszórókábelt, de az is felment rendesen.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
DoItYourself
addikt
válasz DoItYourself #81196 üzenetére
Végeztem a kábelezéssel, jó sok hangszórót felszereltem mindenhova, így már meg is tudom válaszolni a 7/9 kérdésemet: igen, működik a dolog a Pioneer VSX-930-al.
Tehát lehet váltani 5.1.2 (Atmos) és 7.1 surround mód között pár gombnyomással. Kb. mint régen a Speaker A és B között.
A kézikönyv szerint a váltás automatikus a forrástól függően, de ennek hogyanjára egyelőre nem jöttem rá, vagy nem megfelelő forrásokkal próbálkoztam.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
Quetz
őstag
válasz DoItYourself #81380 üzenetére
Nem, ez az azért kell, hogy átmenjenek azFTC teszten. Ha átállítod 8ohm-ról az a legjobb módja, hogy kinyírd a hangfalaidat.
-
DoItYourself
addikt
válasz DoItYourself #81183 üzenetére
Hoppá! Most nézem, milyen csúnyán elsikkadt a kérdésem!
"Érdemes kicsit megdönteni lefelé a surround és surround back dobozokat?"
Próbálgassam, és amelyik jobban tetszik? Mondjuk semmiféle hangfaltartó szerkezetem nincs jelenleg itthon.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
zeee
senior tag
válasz DoItYourself #81342 üzenetére
Köszönöm!
Már jön is a következő agymenéses kérdésem. Van egy Samsung soundbar-om....
Na most arra gondoltam, hogy center-nek hogyan tudnám csatlakoztatni. Ha jól emlékszem optikai és Jack bemenet van rajta.
-
Gino20
őstag
válasz DoItYourself #81325 üzenetére
Persze a noname vagy akár beelink régi soc-os boxokra val sosem lesz DV képes a "régi" CE (kellene hozzá licenc is). A lényeg, hogy ha valaki ilyet akar, akkor relatív kis pénzből megoldható. Én kimondottan megörültem neki, mikor épp DV képes TV-re váltottam majd olvastam, hogy a Homa - CE tudja, így cseréltem is a Beelink CE-t.
-
Gino20
őstag
válasz DoItYourself #81322 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Azt használom. A felsorolt 3 boxon van CE alatt DV szóval ez "CE alatt nincs jelenleg DV" nem teljesen igaz.
Csak erre reagáltam. -
WaterWave
veterán
válasz DoItYourself #81319 üzenetére
Ezt nem tudom...
Nálam a recept az, hogy Nas-ra letölteni a filmet, q10 pro-val lejátszani és egy malaccal adni neki hangot.
Kenyeret nem kér• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Gino20
őstag
válasz DoItYourself #81319 üzenetére
Homatics Box R 4K Plus-t használok, de droid alapú lejátszásra én nem ajánlanám. Ismerős próbálkozott vele, de több programmal is szívott. Valamikor talán az atmos nem ment, de több DV anyagtól kifagyott.
Új CE már tudja a DV-t. Ehhez Homatics Box R 4K Plus vagy Dune Homatics Box R 4K Plus és talán Nokia 8010 kell. Ezeken fut, de a közös fejlesztés CE és Homa között megy, így ha CE DV, akkor én Homát vennék. Out of the box esetén meg pl Zidoo z9x, amazon fire tv cube gen 3,... -
mlaci01
tag
válasz DoItYourself #81312 üzenetére
Média lejátszót egyelőre nem szeretnék.
-
BBéci
legenda
Android pont nem jó médialejátszásra, CoreElec.et tesz fel mindenki, aki jó képet és hangot, valamint kevés bosszúságot akar.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
WaterWave
veterán
HiMedia Q10 Pro-t is ide sorolnám...
Nekem tökéletes.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
mlaci01
tag
válasz DoItYourself #81309 üzenetére
Igazad van, bocsi.
Sokpontegyes hangzást szeretnék, ha lehet Atmossal,
egyelőre nem akarok dedikált lejátszót,
helyben és streaming is,
500-700k (??)
egyben
20-25 m2
elolvastam -
polcsa
aktív tag
válasz DoItYourself #81293 üzenetére
iControlAV5 de csak egy bizonyos (elég régi) Android verzióig működött.
Azt hiszem az apple-ös verziója működik, ha még fel tudod tenni...
iControlAV5[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz DoItYourself #81271 üzenetére
2.hete vettem náluk a linkelt 2,5-es vezetékből 30.métert! 3.nap alatt megérkezett(GLS-el), valóban réz nem rézzel bevont alu és 30.méter helyett 32.őt küldtek! Szóval én maximálisan elégedett vagyok velük!
amit linkeltél az CCA típusszám alapján rákeresve!
De ilyen olcsón nem is létezik réz SEHOL!gyári adatlap típus szám(S8293) szerint kell keresni de 2x1,5mm 450Ft körül indul, 70-80.ft é nem lesz sehol!
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
Utoljára a BestByte-nál találtam 180 körül,
ez megmentette volna párezer forintom. Hupsz, érdemes Quetz-re figyelni.[ Szerkesztve ]
-
Quetz
őstag
Nem az. Olvasd el az arukereso.hu véleményeket.
-
félisten
válasz DoItYourself #81263 üzenetére
TV amit használ maximum 60 Hz-t tud.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
DoItYourself
addikt
válasz DoItYourself #81262 üzenetére
HDMI 2.1-es erősítő kell neked, ami tudja a 4K-t 120Hz-et.
Az árakat rosszul írtam, inkább kb. 120e lesz a használt indulóár (ha találsz vmit), az új ár itthon 180e-tól indul (Denon AVR-S570BT, Yamaha RX-V4A).
Vagy rendelsz egy Yamahát a németektől 380€-ért, és nem foglalkozol a garival.[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz DoItYourself #81202 üzenetére
Az az alja hangfal. Vagy van az a típus ahol lehet kapcsolni az "impedancia" ami ellenállás magyarul értéket.
Csak akinek fogalma sincs az elektronikáról az jeleni ki azt, hogy nem számít!
Főleg olyan összetett rendszernél ahol x db csatorna van egymás mellett egy panelon ami használat közben melegszik!
A 6-16Ohm arra vonatkozik, hogy ilyen szetteket lehet használni hozzá de ugye ott mindegyik azonosan terheli az erősítőt.
Az megint egy "baromság" hogy lemegy az impedancia akár 4Ohm-ra is! Nem lemegy hanem semmi nincs beállítva a hangfalban-> ergo egy összetákolt doboz valahogyan bedrótozva!
A másik a frekvencia emelkedéssel az összes hangszóró esetében "impedanciája" növekedését eredményezi az átviteli tartományon belül és nem a csökkenést! Pl egy mélynyomó amit 8 Ohmra "írnak" a frekvencia növekedésével akár 80 Ohmra is felmehet! Ezért használunk frekvencia váltót aminek az is a szerepe közé tartozik, hogy megakadályozza és levágja ezeket a frekvenciákat! Ennek az az oka, hogy a hangszóró tekercse nem csak egy irányba szolgáltat "jelet", "feszültséget"! Ugyanis a membrán amikor visszafele jön és már nem kap "jelet" a tekercsben elektromos áram indukálódik ami visszafele indul a végfok fele! Ezt vagy képes a végfok levezetni károsodás nélkül vagy elfűti! Ez egy másik rész ahol nagyon nem mindegy az sem, hogy mekkora teljesítményű hangfalat kötünk egy adott erősítőre.... De ugye ez is csak egy "baromság" a szagemberek szerint.
Vannak olyan erősítők ahol az is le van írva a "luzer manual"-ban hogy csak a megadott "impedancia" tartományban szereplő hangfalakkal használható.........Ez szintén csak egy placebó.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
BBéci
legenda
válasz DoItYourself #81202 üzenetére
Az a korrekt, mert sosem fix érték az impedancia. Gyakran 4 Ohm alá csökken, mégsem lesz bajuk az erősítőknek. Badarság!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
VoidXs
Topikgazda
válasz DoItYourself #81189 üzenetére
Tényleg félrefordították, itt azt írja, hogy nem használhatod a kettőt egyszerre.
-
attila.86
tag
válasz DoItYourself #81192 üzenetére
Több hsz-hoz (többek között ahhoz is) szántam a választ, de az utolsóhoz linkeltem. A külső végfokos megoldást azért írtam, mert elhangzott ilyen is a te AVR-edhez, de csak 8 csatornát tud processzálni, így 7.1.2 sehogy sem fog menni. Amúgy meg nem jellemző 8 csatornás AVR-eknél, hogy tud automatikusan váltani kijáratot/konfigurációt jeltől függően.
-
attila.86
tag
válasz DoItYourself #81187 üzenetére
Ez az erősítő nem fog tudni külső végfokkal sem 10 csatornát (7.1.2), viszont kézikönyv szerint valóban tud automatikusan váltani az általad elképzelt üzemmódok között:
SP: SB/TMd ON – Surround back or top middle channels are added to the front, center and surround channels (maximum 5 channels) and a maximum of 7 channels are output. The surround back and top middle channels are switched automatically according to the audio input signal. -
VoidXs
Topikgazda
válasz DoItYourself #81187 üzenetére
Az a kijelölés valószínűleg félrefordítás, mert ha nem egyszerre érkezik, akkor csak állítasz delay-t, és megoldódik.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Azzal az AVR-rel csak akkor lesz 7.1.2, ha mellé teszel egy kétcsatornás erősítőt/végfokot.
-
7.1.2 mellett mi szól az 5.1.4 helyett?
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
VoidXs
Topikgazda
válasz DoItYourself #81181 üzenetére
A többi is helytelenül van feltüntetve, ugyanis a DD+ ARC-on fel tud menni diszkrét 16 csatornáig, ha minden subframe-et használ, ekkor 6144 kb/s lesz. Ilyen fájlokat például a Cavern tud termelni, és az AVR-ek be is fogadják, így lehet Cavern-korrigált Atmos sávokat lejátszani PC nélkül.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz DoItYourself #81179 üzenetére
Tudtommal dts 768-ig jó.
Legalábbis annó, addig használtam. -
BBéci
legenda
válasz DoItYourself #81152 üzenetére
Nagyon sok AVR-ben van ventilátor, aminek a működése alig észrevehető. A tervezők által meghatározott hőfoknál kapcsolnak be.
[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
válasz DoItYourself #81133 üzenetére
Na ezaz! Az enyém is pont így kezdte! Először csak néha zúgott, aztán szinte minden alkalommal, ha használtam, végül elnémult. Áramot kap, trafó jó, de meg sem nyikkan.
Pont ezért ódzkodom attól, hogy ugyanezt a típust vegyem használtan.
Jobb lenne felújítani, vagy teljesen új erősítést adni neki, de a standby funkció, mindenképp kellene. A freki vágást, hangerőt az erősítőn is be lehet állítani.
Persze a non plus ultra az lenne, ha a paneleket egy az egyben cserélhetném, de ilyen lehetőségnek még nem akadtunk nyomára. -
hucsikoi
senior tag
válasz DoItYourself #81030 üzenetére
Én is nézelődtem és Alin találtam rengeteget, tipustól függően, változó árakon.
Úgy látom, hogy jó helyre jöttem kérdezősködni. Nagyon jól és számomra is teljesen érthetően leírtad a lényeget. Az itt olvasottak alapján, nincs szükségem se bemérő mikrofonos, sem pedig HDMI-s gépre. A jelenlegi gépem (RX-V440RDS) hangjával is tökéletesen elégedett vagyok. Ez tovább szűkíti a kört. Nagyon sokat segítettetek.
Nagyon szépen köszönöm![ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
válasz DoItYourself #81030 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok, mint hucsikoi, 50-100eft körül keresek erősítőt és PC-ről (Macbook Pro 2013) nézek HD filmeket, egyelőre FullHD TV-n.
Ezek szerint a PC nem is jó média forrás erre a célra?
Az összefoglalóban lévő táblázat szerint és ahogy a filmeket nézem, hogy milyen hangsávok vannak rajta, DD+, TrueHD és DTS HD-MA átmegy PC-ről, ha ezt kötöm az erősítőbe, ugye? Vagy?Elsőre egy Denon X1000-t néztem ki, de ez nem tud 4K-t, ami a jövőre nézve nem biztos hogy jó befektetés.
X2000, Sony STR-DH590, Onkyo TX-NR636 melyik lenne lenne erre a célra? Vagy a HDR és Dolby Vision miatt ezek is felejtősek ma már?
Mi lehetne jó média lejátszó, erősítő kombó belépő szinten? Egyelőre amúgy csak 2.1-es hangrendszer lesz, később talán bővítve. Vagy amíg nem megyek 5.1 főlé (ami szinte tuti), addig fölösleges a TrueHD és DTS HD-MA hangsávok is, elég a sima DTS és DD+ is? Bocs, de még van kavar a fejembe...[ Szerkesztve ]
-
hucsikoi
senior tag
válasz DoItYourself #81023 üzenetére
A távkapcsolót hol vetted?
A mikrofonos bemérő (Ypao mic) mennyire jó? Megéri többet áldozni egy gépért miatta? -
hucsikoi
senior tag
válasz DoItYourself #81021 üzenetére
Egy 55-ös Samsung Ultra HD (4K TV), DVD lejátszóm van, egy régi Pioneer, illetve még pc-ről szoktam nézni HD filmeket.
Akkor csak "városi legenda", hogy nem ajánlják?[ Szerkesztve ]
-
Swenk
aktív tag
válasz DoItYourself #81001 üzenetére
Nekem is Sony DH-Str 790 van, atmos, 7.1. Lecseréltem egy Denon S760-at erre, és nagyon jó cserének bizonyult. Jobban tetszik.
-
junkpod
veterán
válasz DoItYourself #80998 üzenetére
Yamaha v4a és Sony DH790 a két legolcsóbb minden -képes erősítő, ezek már vannak használt piacon. Nekem Sony van, tetszik.
Box's don't touch!
-
VoidXs
Topikgazda
válasz DoItYourself #80998 üzenetére
Attól Atmos enabled, hogy valamennyire irányított is, sokszor süllyesztenek a driveren. Az A vagy C opciót javaslom, nem sokkal drágább a C.
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz DoItYourself #80959 üzenetére
király kis oldalak, ha bekapcsolod a "documents" kapcsolót akkor még a manualok is letölthetőek onnan!
Box's don't touch!
-
VoidXs
Topikgazda
válasz DoItYourself #80959 üzenetére
Jó ötlet, beleírtam.
-
Swenk
aktív tag
válasz DoItYourself #80484 üzenetére
ok. A lustaságom lassítja a dolgot: .....mert ok, lesz két kapcsoló, azt be kell kábelezni és valahol elhelyezni, gondolom, a hangfal párosok közelében. Igy akkor mindig a hangfalakhoz kell menni, kapcsolgatni őket.
-
I'am Dony
őstag
válasz DoItYourself #80239 üzenetére
Nincs semmi baj a 30 e árral, csak annyiért nem kapsz jobbat a mostanitól, így felesleges cserélned. Amiket felsoroltál azok sajnos nem szubok, akkor sem ha annak becézik őket. 50 Hz nél pukkannak egyet és alatta meg felette semmi. Ezért érzed soknak a mostanit is, a hatalmas kiemelésen kívül.
-
Quetz
őstag
30K-ért nem kapsz minőséget. Jelenleg ha DIY csinálod a 12"-os mélynyomót, akkor is 500 euro körül alakul az alkatrészek ára.
300W még nagyon csak a kezdet. Én 16nm-en 2x18" ládát használok, 2.4kW végfokolással, de bizsereg az ujjam, hogy venni kéne még kettőt .Az az 50-80W egy normális AVR egyik csatornája, ha csak ennyit használnál ki, akkor még a mélynyomó is felesleges a rendszeredbe.
-
Dorian
félisten
10 m2-re sokak szerint házimozi sem ajánlott, de az biztos, hogy ott kiemelten a legeslegfontosabb a minél jobb eq. anélkül majdnemmindgegy milye a szub
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
VoidXs
Topikgazda
Én nem váltanék kisebbre. Abból sosem lehet baj, ha túl van méretezve, a későbbiekben nagyobb hangerőn vagy nagyobb szobában is jó lesz, míg a kisebb nem biztos. Sajnos új áron a 150 valid. Egy éve még volt fele ennyiért, szintén újonnan, használtan meg tényleg 30-ért (én 50-ért már felső középkategóriást vettem), de valami borzalmas infláció történt a subok terén.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Érdemes lenne belinkelned a talált és általad elfogadhatónak ítélt típusokat,úgy könyebb tanácsot adni.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
VoidXs
Topikgazda
válasz DoItYourself #80231 üzenetére
30000 forintig? Abban az esetben a neved alapján kell cselekedni, de lehet, hogy úgy se maradsz a keretben. A legolcsóbb erősítő + táp is majdnem elviszi az egész keretet, ha nem tudsz mit újrahasznosítani. Esetleg ami nagyon olcsó, párezer forint, ha új dobozba teszed a mostani drivert.
[ Szerkesztve ]
-
I'am Dony
őstag
válasz DoItYourself #80231 üzenetére
[link]
Ha árban van lehetőség feljebb menni akkor nyilván változik az ajánlás, de 10 nm alap mozihoz ez nem rossz választás.[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
addikt
válasz DoItYourself #80153 üzenetére
Még valaki, valamilyen ajánlás *jobb hangminőségű* használt sub-ra, 10m2 helyiség méretre, kb. 30e-ig?
-
BBéci
legenda
válasz DoItYourself #80145 üzenetére
Nem kisebb kellene oda, hanem jobb hangminőségű. Ami lehet kisebb hangszóróval rendelkező, de nem belépő kategóriás. Annak ellenére, hogy a belépő topikban vagyunk.
-
junkpod
veterán
válasz DoItYourself #12382 üzenetére
Welcome in the club! Fektess bele munkát, hogy a legjobb legyen az elrendezés és a beállítások.
Box's don't touch!
-
Nemir Ombe
addikt
válasz DoItYourself #12315 üzenetére
Teljesen elfogadható (szerintem) nem szól jobban a 9-es másfélszer, a 16-os kétszer, csak annyival drágábbak)....nincsenek kategóriakülönbségek közöttük, ha valaki olcsó, de elfogadható mozit akar ebben a kategóriában teljesen jó az 5-ös is ....
nagyfejü:
Pl. veszel egy hkts szettet a meglévő szub-od eladod és még olcsóbban is megúszod .... .... amúgy mire nem tud elég lenni 80W??[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
junkpod
veterán
-
junkpod
veterán
válasz DoItYourself #12308 üzenetére
és milyen appot javasolsz ami tud flac-ot lpcm-ben kiküldeni?
Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
-
zsoika
addikt
válasz DoItYourself #12281 üzenetére
Az enyém nem eladó mert tesómnak kell. Amit linkeltem nem az enyém ...nem ismerem az eladót , személyes átvétel erősen ajánlott és alkudni meg kötelező.
-
zsoika
addikt
válasz DoItYourself #12276 üzenetére
Igaz nem 60eft de én inkább erre alkudnék
-
zsoika
addikt
válasz DoItYourself #12276 üzenetére
Hkts 16-ot vettem használtan 45eft ért ..igaz használt de a bemutató darab is. Nem mellesleg 2x akkora SUB van hozzá.
-
junkpod
veterán
válasz DoItYourself #12271 üzenetére
Hlts 5-ost semmiképpen, 9-es de inkább 16-ost javaslom, nekem ez van. Tobbit nem ismerem.
Box's don't touch!
-
DoItYourself
addikt
válasz DoItYourself #12217 üzenetére
Találtam a sufnimban 2 régi hangfalat, abból az időből, amikor még Bécsből hordta haza mindenki a "music center"-t. Gyors kábelezés után ezeket a dobozokat beraktam hátra, így már van térhangzás, örvendeztem is.
Megteszi, amíg ki nem gondolom a továbbiakat.
A mélynyomót azért megveszem, az úgyis egy fix darab.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
eumano
tag
válasz DoItYourself #12202 üzenetére
Szia!
Nekem egy Canton GLE 476 5.0 szettem van egy Canton Sub 85-el.
Meg kell, hogy mondjam a hátsó hangfalak (GLE 416) méretük ellenére eszméletlen dinamikusak és nem érzek hiányt hangerőben sem, nem mellesleg esztétikus is és falra tolva se romlik a hangzása.
Robi
-
Norbi 72
veterán
válasz DoItYourself #12204 üzenetére
Elég szörnyű ahogy kinéz, műanyagdobozos.
Lehet, hogy megrendelem.
Meg se hallgatod?
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz DoItYourself #12202 üzenetére
asszem a Cantonnak van valami lapos, falra szerelhető, de árban a 10.DFS többszöröse
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
DoItYourself
addikt
válasz DoItYourself #12196 üzenetére
Lapos hangszórókról mi a közvélekedés? Ezt tudnám a legjobban elhelyezni. Kerestem a topikban, de nem nagyon volt ilyenekről szó.
-
szpali
addikt
válasz DoItYourself #12198 üzenetére
Ezek általában darab áron vannak feltüntetve.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
válasz DoItYourself #12196 üzenetére
Nekem 10.DFS van a falra fúrva. 22e/db áron sikerült megcsípnem őket. Filmezéskor (nekem) bőven jók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest