Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz mayday00 #58382 üzenetére
A kép csak illusztráció.
Szóval én egy ilyent vetem a tavasszal az Obiban, úgy 1000 Ft-ért, az akkuról működő az drágább lett volna.
A nagyon makacs porlerakódásoknak ecsettel rásegítek, és teljesen jól kifújt eddig mindent. Több gépet is takarítottam már eddig vele.Az Obiban kapható neve más, de azt most épp nem találom. AliExpressen is volt, de az Obi-s verzió volt a legolcsóbb.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
draco31
veterán
válasz mayday00 #58391 üzenetére
Tessék az én megoldásom rá.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Kernel
nagyúr
Garázsban a pedálos pumpával szoktam néha "bénázni", de jobb híján az is megteszi. Egy csövet, illetve szűkítőcsövet (golyóstoll vége stb.) lehet bele dugni, úgy jobban fújja a levegőt.
Van még régi porszívó is kifújónyílással, vagy kidobástól megmentett hajszárító, ami alacsony hőfokra is kapcsolható.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
őstag
Kompresszort ne. Könnyedén mehet kondenzvíz vagy olaj és akkor helló-szia.
Én is sokáig terveztem egy kompresszoros verziót, de végül mindig a kézi medencepumpa maradtA nyomása alacsony de a légmennyiség nagy. A dzsuva több mint 95%-a a múlté.
De ha már mindenképp kompresszor akkor max 3bar, és előtte eltávolítani a kondenzvizet a rendszerből.IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
salaud
aktív tag
Bauhause saját termék száraz/nedves porszívó, van fújókimenete. PC tisztításra tökéletes. Kompresszort dupla áron sem kapsz, és ezzel még takarítani is tudsz.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Linux kezdőknek
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest