Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz szacsee #40598 üzenetére
Értem.
Meg fogom tapogatni mindet.
Nem én munkálnám meg/furkálnám, mert nincs hozzá felszerelésem, de ott lennék aktívan a kivitelezésnél.
Az önmetszőt én úgy gondoltam, hogy fúróba belefogat, lassú fordulaton belecsavaroz lemezen át a zártszelvénybe, így meg van a menetes lyuk neki, kicsavaroz és tennék bele normál csavart, hogy az önmetsző ne metszegesse/tépje tovább a menetet, ha ki-be csavarozgatom. Ekkor a csavar gyakorlatilag a zártszelvény falában "kapaszkodna", ami 2 mm-es falvastagságú. Ez így életképes elgondolás, stabil lenne vajon? Így a csavar csak be lenne csavarva, a zárszelvény belsejébe lógna be a szára, nem látszana ki, és anya nélkül mert így ugye nem is lehetne hozzáférni hogy belül lenne.
Vagy, ha ebből a szögvasból készíteném a vázat, akkor már hozzáférhető lenne és mehetne a hegesztett anyával, ami egyébként tök jó ötlet, tetszik! Ha már itt tartunk, létezik ebből a szögvasból szabályos U alakú, tehát 20x20x20 oldalakkal, 2mm vastag anyaggal? Mi a neve, hogy keressem? Mert akkor egyik oldal nyitott lenne, mégis belülről elérhető lenne a másik 3 oldal, valamint számomra esztétikusabban nézne ki mint egy L alakú.
Ja és köszi az eddigi tanácsokat, nagyon hasznosak számomra!
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?