Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s3toraph

senior tag

válasz szacsee #40598 üzenetére

Értem.

Meg fogom tapogatni mindet. :D

Nem én munkálnám meg/furkálnám, mert nincs hozzá felszerelésem, de ott lennék aktívan a kivitelezésnél.

Az önmetszőt én úgy gondoltam, hogy fúróba belefogat, lassú fordulaton belecsavaroz lemezen át a zártszelvénybe, így meg van a menetes lyuk neki, kicsavaroz és tennék bele normál csavart, hogy az önmetsző ne metszegesse/tépje tovább a menetet, ha ki-be csavarozgatom. Ekkor a csavar gyakorlatilag a zártszelvény falában "kapaszkodna", ami 2 mm-es falvastagságú. Ez így életképes elgondolás, stabil lenne vajon? Így a csavar csak be lenne csavarva, a zárszelvény belsejébe lógna be a szára, nem látszana ki, és anya nélkül mert így ugye nem is lehetne hozzáférni hogy belül lenne.

Vagy, ha ebből a szögvasból készíteném a vázat, akkor már hozzáférhető lenne és mehetne a hegesztett anyával, ami egyébként tök jó ötlet, tetszik! Ha már itt tartunk, létezik ebből a szögvasból szabályos U alakú, tehát 20x20x20 oldalakkal, 2mm vastag anyaggal? Mi a neve, hogy keressem? Mert akkor egyik oldal nyitott lenne, mégis belülről elérhető lenne a másik 3 oldal, valamint számomra esztétikusabban nézne ki mint egy L alakú.

Ja és köszi az eddigi tanácsokat, nagyon hasznosak számomra! :R

[ Szerkesztve ]

Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés