-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz DeFranco #89620 üzenetére
...közterületen nem lehet nálad gázspray csak azt nem értem, hogy pl praktikerben is lehet kapni paprikaspray-t, de azt akkor mire használhatod és hogy viheted magaddal hazáig? egyszerűen nem tudod úgy vinni, hogy közterületet ne érints... (hacsak nem kerítésszomszéd vagy az üzlettel) ...ezért írtam a (helyesen tényleg) gázriasztópisztolyt, amire párezer az engedély és valamennyi papírmunka után legálisan viselheted kb bárhol
...amikor önvédelmet tanultam, az edzőnk hozzáállása az volt, hogy mindenhonnan a legegyszerűbb+leghatékonyabb mozdulatokat verte belénk... pont ezért, hogy stresszhelyzetben legyen esélye a rutinmozdulatnak előjönni...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair TX Series TX650 80 PLUS bronz,650W-os tápegység,hibátlan állapotban!
- Xilence M705D processzor toronyhűtő,dupla ventivel,2 hónapos,dobozában,MINDEN foglalatra!
- Eladó corsair series 780T hatalmas E-ATX ház foglalkozós állapotban
- RTX 2080 Ti videókártya hátlapot keresek
- Aerocool Rift TG RGB ATX Fekete Edzett üveg oldallappal,szép állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest