Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz TheProb #88671 üzenetére
A leggyakoribb beton keverési arány a 1:2:3, ami azt jelenti, hogy 1 rész cementre 2 rész homok és 3 rész kavics jut.
A beton hidratációját a Víz/Cement arányában mérik. A szárazbetonban ugye benne van az adalékanyag (homok, kavics stb.) így ez némileg változhat. De alapvetően a legnagyobb szilárdásgot 0.4 V/C-nél éred el, de itt még nagyon nehezen keverhető, kézi bedolgozásnál inkább 0.6 V/C szokott lenni.
Ha apró dolgokat akarsz kiönteni szerintem jobban jársz ha nem szárazbetont veszel hanem magad kevered ki. Én így csinálnám:
1 rész cement
1 rész üvegszál
2 rész homok
folyasztó szer előírás szerint
0.5 rész vízfolyasztószert és üvegszálat is tudsz venni webshopban de mintha praktikerben láttam volna. Próbálj minél közelebb kerülni a 0.4 V/C-hez a folyasztószerrel
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Asztrofotózás
- Path of Exile 2
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest