- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz Il Padrone #21 üzenetére
Mármint, hogy kibarkácsold belőle a szükséges hosszúságú csövet...
Nuclear launch detected
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
válasz Il Padrone #18 üzenetére
Otthon tekerd ki a porszívóból azt a csövet, egy éles késsel + harapófogóval (ha dróttal is meg van erősítve) vágj le a végéből annyit, amennyi kell. :DDD Az ipari porszívócső hogyan néz ki? Abban is van drótmerevítés?
Nuclear launch detected
-
Pacák
senior tag
válasz Il Padrone #8 üzenetére
Még valami: nálam a szalagkábelek ívesen össze vannak hajtogatva és egy befőttesgumival összefogatva. Amelyik nem azt a drive-bölcső és az alaplaptepsi közé rendeztem lapjával. Az összes többi kábel össze van bandázsolva. Lehetőség szerint semmi nem áll a szabad légmozgás útjába. Segíthet ez is. :)
Nuclear launch detected
-
Pacák
senior tag
válasz almásrétes #4 üzenetére
A vicc az, hogy tegnap este kerestem valamit az elfekvő alkatrészeim között és megtaláltam az első gépem (olivetti 286-os:)
Nuclear launch detected
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
válasz Il Padrone #1 üzenetére
Ha a házad teteje függetlenül levehető az oldallapoktól fügetlenül, akkor ideiglenesen kipróbálatod, hogy jelent-e hőmérsékletcsökkenést, ha leveszed... Ha igen, akkor esetleg előrajzolhatnál a tetőre egy csinos hálót a táp és a CD-k közötti részen, és a háló pontjait pontozó+fúrógép segítségével kifúrhatod. Venti nem tudom, hogy fér-e oda, de a meleg levegő felfelé száll és így nem reked meg ott... :)
Nuclear launch detected
Aktív témák
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Phanteks Revolt Pro 850W Gold Moduláris Tápegység
- Garanciális ASUS ROG Strix 1200W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Vadonatúj Barrow external cooling box
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)