Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
Sziasztok. Eléggé hangoska lett a Zalman Z1 házamban elől a venti amit gyárilag kaptam hozzá. Szeretnék egy jó légszállítású kis fix RPM-el rendelkező 12-cm-es darabot hozzá. Hátulra napokban vettem egy SCYTHE Slip Stream 500RPM-es ventit. Nem morog és halk egyelőre. Szellőzteti normálisan a házikót. Előre picit erősebb darab kellene h hűsítse a 2 winchestert. 800 RPM körüli. Alaplapom biosaban vmiért nem tudom leszabalyozni csak a proci ventit, a többit nem engedi a Biostar 990fx lapom uefi-je
nincs ilyen opció hw monitornal
Szóval ezért kell a fix rpm. Köszi a választ előre is!
-
ló úr
őstag
Igen bevállt. 1000 RPM-ig nincs hang, utána 1200-on viszont ez is tornádó. Motorhang zéró, csak ugye a szélzaj az brutális
Szal valszeg veszek egy tesót előre mert annak a Swif2-nek semmi légszállítása sincs kn. Cserébe tényleg nem hallod azzal a 8 dB-el
Azt a Nanoxiat meglesnem csak ott ahol vasarolok nincs. Este meg munka utan mas nem fer bele az idombe.
-
ló úr
őstag
Mit ajanlassz akkor nekem? A Swif2 helyere esetleg vmit? annyi h azt szabalyozni nemtudom mivel molexre van kotve. microatx lapom van es csak 2 ventri hely van rajta abbol az egyik a procie, a masik meg a hatsoe. Szal vagy vmi olyan kell ami potival szabalyozhato es adnak is hozza, vagy ajanlj potit meg vmi durva jo ventit ami szabalyozva is franko 12cm meretben.
-
ló úr
őstag
Van egy Zalman Zm-Z1 házam. Előre 2 db. 1-es venti szerelhető, de a fentebbi csak slim lehet, a sima nem fér be atz előlapi usb csatik miatt. Oda szeretnék egyet az alatta levő Coolink swif2 1200 800RPM-hez. Lehet h így elég lenne a 800-as is? Ez közvetlenül a VGA-ra tudna így irányulni. Hátul meg ugye ott a tegnap vásárolt Enermax Twister Pressure. Az a baj, h elég forrófejű VGA-m meg procim van, és kell a szellőzés, mert erősebb gépigényű játékoknál jó meleg tud bent lenni. ( Fx4130 125w tdp, gtx560ti oc msi twinfroz 170w tdp
) Procin egy nagyon faja kis hűtő van ami röhögve elviszi, csak ugye minden hő. A tápom alul van, szal az nem befolyásol semmit, am is egy CM V450s 80+Gold táp, ami alig termel hőt
-
ló úr
őstag
Megvettem az Enermax Twister Pressuret. Semmi motorzaj még 1800 RPM-en sem, viszont ezen a legnagyobb fokozaton hajszárítóként is tud üzemelni. Durva kis jószág. Én az 550-1200- ra állítottam be és ~900 rpm-en használom. Így 0 szélzaj, 0 hang semmi, meg kell nézni h megy e és kb 48-50 cfm így a légszállítása gyári adatokból kiindilva. Megéri azt a ~4000 ftot
Más. Tudsz esetleg SLIM 120mm-esben vmi jót és halkat?
-
ló úr
őstag
Erről mi a véleményed ház hűtésre? [Enermax Twister Pressure]
-
ló úr
őstag
Sziasztok. Szeretném ha ajánlantok nekem halk motorzaj nélküli nagy légszállítású 120mm-es házventit. Első körben ezt néztem ki de ha tudtok jobbat hasonló áron ne tartsátok magatokban.
[Be Quiet Silent Wing] Ebből a boltból szeretnk vásárolni, szóval az itteni kínlatból ajánljatok kérlek! Az ár másodlagos, természetesen emészthető, emberi határokon belül
Köszi a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest