Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
Üdv!
Szeretnék kérdezni valamit, mert ez nem világos nekem. Szóval házhűtő ventilátort keressek. Visszaolvasgattam, első h.sz.-t elolvastam. De nem tudom eldönteni melyik ventilátor kell nekem. A házam Bitfenix Shinobi. A problémám az, hogy a ventilátor helyeken van porszűrő (kivéve felső 2 hely) a házon perforáció és ez így elégé szélzajossá teszi az egészet. Nekem akkor nagy statikus nyomású ventilátort kell vennem (hisz így egy vízhűtő bordára hasonlít) vagy elő a Dremmel és szabaduljak meg ezektől a gyári perforációktól? Jelenleg a felül kilépő levegő bemelegíti a házat ahol kilép. Tehát szellőzik nem is rosszul. (Per pill szar Artic F12 PWM és némileg jobb Schyte Slipstrem ventim van 5v-ra leszabályozva.) Mindne helyen van venti, egyet kivéve, elől csak 1db van. Oda mehet még egy. Felső két helyre mehet 140mm-es is. Akkor keresek nagy statikus nyomású ventilátort és építsem be leszabályozva, vagy vágjam ki a perforációt és kimondott házszellőztető ventilátort keressek?
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest