Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Armagedown #26 üzenetére
Ne beszélj a magas lóról, nem lehet mindenki olyan számtech zseni, mint amilyen te vagy.
-
Most kerestem rá a neten, ez a hamis pendrive ipar még mindig él, csak már egyre nagyobb kamu tárhellyel kínálják őket... szokásos helyeken, Ebay és Ali...
Majd elfelejtettem, ez a Maxiotek vezérlő egyébként tudtommal a JMicron csak átkeresztelve, ami amúgy igencsak jó minőségű volt a SATA kontrollereknél. Talán az SSD-kben is jó szolgálatot tesznek. -
Talán vad ötlet, a PH! is csinálhatna a YouTube csatornáján egy videót ezekről, esetleg szét is szedhetnék őket. Emlékszem anno a 2010-es évek elején az E-bay-en terjedő hamis méretű pendrájvokról is volt egy rakás blogbejegyzés és YouTube videó, szóltak az embereknek, hogy ne vegyék meg őket. Valami ilyesmi kéne ezekhez is, de magyar nyelven.
-
Örülök ennek a cikknek, örülök, hogy legalább beszélünk róla. Annyit azért leírnék (lehet nem leszek vele népszerű), hogy a PH! álláspontját is megértem. Hiába hajaz a dizájn a WD SSD-ire, nincs rajta a márkajelzés, így egyértelműen nem is lehet rámondani, hogy hamisítvány. Ugyanígy a pár hónappal ezelőtti Samsungra hajazó kamu SSD-re sem lehetett egyértelműen rámondani, hogy hamisítvány.
Egy olcsó, tömeggyártott sz*r, amivel itt próbálják rontani a piac minőségét, de ettől függetlenül minden bizonnyal legálisan teszik. Keleten amúgy is népszerű a "copycat, knockoff, rip-off", stb. ipar, ha emlékeztek még az Adidas cipők helyett mennyi hamisítvány jelent meg a 2000-es évek közepe táján a piacon, meg 3 csíkos helyett 4 és 5 csíkos cipőkre, egy ideig elvolt árasztva velük a piac. Itt van is egy gyönyörű összefoglaló ezekről a másolatokról: https://www.reddit.com/r/crappyoffbrands/comments/kuetib/ultimate_collection_of_adidas_knockoffs/
Nem tudom, hogy ezekre mi lenne a legjobb megoldás, talán leginkább az, ha a fogyasztók felhívják egymás figyelmét rá, hogy, ha valami nagy valószínűséggel kamu. Beszélni kellene róla többet.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Felbukkanhat nagyobb piactereken, online hirdetési felületen jónak ígérkező SSD, amely valójában Aliexpress-Temu-stb. származik.
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tippmix
- Alkoholista nevelde
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- HP 17,3"FullHD IPS,core i5,GT930MX 2/4GB VGA,Vil.bill.16GB RAM,SSD,Szép
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest