Hirdetés
-
GAMEPOD
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arti1
aktív tag
válasz
bigrock #6220 üzenetére
Valahogy megjavult a kamerám
Már pont felvettem a kapcsolatot az egyik Hikvision forgalmazóval, lebeszéltem, hogy ha küldök XML-t, meg minden mást, amit kérnek, és elküldik vissza a feloldó file-t, mikor ránéztem az SADP-re, és a kérdéses kamera "inaktív mód" ban volt, írhattam be az új jelszót
Hétvégén próbálkoztam Bigrock által javasolt kódgenerátor oldallal (köszönöm még1x, hátha mégis az volt), de akkor nem sikerült, mindig hibát írt és fel is adtam a reményt. Hogy most miért állt vissza alaphelyzetbe a kamera, fogalmam sincs, de nem bánom. (Talán őrangyal, vagy valami isteni szikra, de remélem nem hackerek jártak a rendszerben
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest