Hirdetés
-
GAMEPOD
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
szasanyi #29803 üzenetére
Igen, igazából most az előző pár hozzászólásom pont olyan lehetett, mintha a szerektől várnám a csodát, pedig csak arról van szó, hogy most többet dolgoztam, több pénzem lesz, aminek egy részét most erre szeretném áldozni.
Vitamin kell, mert mostanában többször is görcsölt a lábujjam, ami magnéziumhiány -lehet-. Fehérje az alap, izületvédő nem kell, nincs ilyen gondom még.BCAA-n vagy valami más kiegészítőn meg azért gondolkodtam, mert az utóbbi időben komolyabban veszem az edzést, így több pihenésre lenne/van szükségem, és segítségnek szeretnék valamit. Na de nem floodolok tovább, a kérdéseimre választ kaptam, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest