-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
itouchfan
senior tag
válasz thomasvold #186750 üzenetére
Sajnos frissebb az élmény sajnos, vékony voltam/vagyok továbbra is, feljött bő 3-4 kiló tél eleje óta, nemrég bekaptam én is ezt az intenzív hányás-hasmenés-láz kombót, másfél nap alatt -4,5 kg, 2,5 napig szinte semmit nem bírtam megenni, aztán szép lassan elindultam. Szerencsére az erőm nem csökkent le annyira (nem is nagyon volt miből, ugye ), de egy hét után ott voltam, mint előtte. Súlyban kellett egy 2,5-3 hét, mire visszajött. Gondolom, sok víz is távozik ilyenkor, de nekem mondjuk a karomon, vállamon látszott, hogy sokat fogytam.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Hangfalképű
tag
válasz thomasvold #186750 üzenetére
Évek munkája is simán kárba megy, gyakorlatilag mérhető a kifosott izomprotein a kakában. Valahogy próbáld meg a forrásban lévő teába beletunkolni a fehérjés kexet vagy összecsoffadsz, mint egy gyűrött zacskó...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- XPEnology
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Armored Warfare
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest