Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz aelod #178577 üzenetére

    Ezek a teremlakó lyányok már csak ilyenek. :DDD
    Ahová régebben jártam, ott volt egy félflegma pultos csaj. Aki köszönni alkalmanként köszön csak, meg látod a fején, hogy a f@sza kivan, hogy ki kell adnia neked a kulcsot és zavarod a mobil nyomkodásban.
    Aztán vagy rászóltak, vagy nem tudom mi lett, de egy idő után normális lett. Köszönni és mosolyogni is tudott már.

    Aztán egyszer írt egy emailt a covid mizéria alatt. Akkor tudtam meg mi a neve. Elég ritka név volt és valahonnan rémlett, hogy a napiszaron, mintha láttam volna már ezt a nevet.
    Meg is néztem, jól emlékeztem. Fent volt róla valami amatőr videó egy másik csajjal a napi pornós k.va rovatban. :D

    A Lantos Johhny Fitnesben is voltam párszor, mondták, hogy húdemilyenjó. Annyira nem voltam tőle elájulva.
    Délelőtt jártam, általában ilyen 40-50 közötti arcok voltak zömében. Aztán egyik nap megindult a gyúrós Mónika show. Az egyik telefonált, a másik meg odament hozzá lekezelni és kérdezett tőle valamit. A telefonáló megsértődött, hogy minek szól hozzá, hiszen telefonál. Ezen meg megsértődött a másik. Innentől kezdve 1 órán keresztül az ment, hogy mindkettő ment oda minden másik ismerősükhöz és üvöltve panaszolták, hogy köcsög a másik. Utána meg egymásnak panaszolták, hogy miért vagy ilyen köcsög.

    Na mondom erre nekem nincs szükségem, ahogy lejár a bérlet ennyi volt.
    Ez a céges terem aranyat ér. Nem a legmodernebb gépek vannak benne, de kit érdekel, hiszen 99%-ban egyedül vagyok. Ez a legnagyobb kincs.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák