-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandita31
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kéni a játékba.
Előző accom sajnos perma ban áldozatává vált Így kénytelen voltam megvenni a játékot újra...
Akihez beférek ceo melóba szívesen mennék!
Bandita1987 néven vagyok fent a játékban.
Segítséget előre is köszönöm.I7 6700k, GIGABYTE AORUS GA-Z270X-Gaming 5, G.Skill Trident Z 2x8GB DDR4 3000MHz , MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Fractal Design Integra M 650W
-
bandita31
csendes tag
Hát ha majd meglesz újra a játék ceo munkába szívesen részt vennék
Tegnap már megvettem újra de valami védel szarság miatt nem kaptam meg a kulcsot.. A pénzt visszautalják de mégsincs a számlámon.. (lehet van jóváírási idő)
[kép]I7 6700k, GIGABYTE AORUS GA-Z270X-Gaming 5, G.Skill Trident Z 2x8GB DDR4 3000MHz , MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Fractal Design Integra M 650W
-
bandita31
csendes tag
válasz freeknight #44472 üzenetére
Mind1 most már
Nem is a játék újbóli megvétele zavar, sokkal inkább az hogy a karakterem odalett sok kocsival meg házzal..I7 6700k, GIGABYTE AORUS GA-Z270X-Gaming 5, G.Skill Trident Z 2x8GB DDR4 3000MHz , MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Fractal Design Integra M 650W
-
bandita31
csendes tag
válasz freeknight #44467 üzenetére
1milla majdnem annyiba kerül mint most a játék.
Egyébként honnan veszed hogy elsőre is ez véget kaptam kitiltást nem mod miatt?I7 6700k, GIGABYTE AORUS GA-Z270X-Gaming 5, G.Skill Trident Z 2x8GB DDR4 3000MHz , MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Fractal Design Integra M 650W
-
bandita31
csendes tag
válasz Laraxior #44465 üzenetére
Pár milliót..
Nem én kértem csak nem ellenkeztem nagyon..
Pont jól jött az autós biznisz megvételéhez.. Kész kínszenvedés volt a csomagos bizniszre is összekaparni a lét..
Nem az zavar hogy kibannoltak csak azért aki god modozik szerintem sokkal zavaróbb a többi játékosra nézve mint aki csak szimplán pénzhez jut.Meg aki tele swampolja a mapot ufókkal meg szélturbinákkal (bár ilyet mostanában nem láttam)I7 6700k, GIGABYTE AORUS GA-Z270X-Gaming 5, G.Skill Trident Z 2x8GB DDR4 3000MHz , MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Fractal Design Integra M 650W
-
bandita31
csendes tag
válasz Juhasz27 #44458 üzenetére
Akkor a karakterem ugrott..
Kösz az infót.
Egyébként kicsit vicc ahogy a rock hozzááll a dolgokhoz. Miért nem csinálnak valami anti chet dolgot ami kiszűri a mod menüt? Vagy ha pénzesső van lehetne roll back ami pár nappal korábbi mentésre rak vissza így a pénz eltűnne. De ez hogy kibanolnak véglegesen röhejes egy olyan játékot amiért én fizettem kész rablás.
Mások meg vígan repkednek god modal öldösnek meg teleportálgatnak nekik semmi bajuk nincs.. Én csak egy kis pénzt akartam pár új autóra és instant ban..( lehet mondani hogy ott a heist jah igen kb 2órán keresztül kínlodtunk mert nem találtunk 2 olyan embert aki nem hal meg 5percen belül börtönös 3. küldetésére)I7 6700k, GIGABYTE AORUS GA-Z270X-Gaming 5, G.Skill Trident Z 2x8GB DDR4 3000MHz , MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Fractal Design Integra M 650W
-
bandita31
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megjött a jézuska a rockstartól és kaptam egy perma bant mert pénz esőbe álltam..(azért igy másodjára véglegeset kapni szívás..)
Kérdésem az lenne hogy ha megveszem a gta-t újra és a kucsot a már meglévő social club acc-ra aktiválom akkor az online karakterem lehetséges hogy visszakapom? Megjelenés óta játszottam vele kb 800-900 órám lehetett benne és jobban sajnálom mint a játék kulcsot..I7 6700k, GIGABYTE AORUS GA-Z270X-Gaming 5, G.Skill Trident Z 2x8GB DDR4 3000MHz , MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Fractal Design Integra M 650W
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Call of Duty: Black Ops 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Milyen autót vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Turtle Beach Stealth 600 GEN 2 PlayStation /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech H390 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Apple iPad 10. Generáció 64GB
- i7-6900k+ASUS RAMPAGE V EXTREME+ROG FRONT BASE+DARK ROCK PRO 4+G.SKILL 4x8GB+GIGABYTE GTX 1070Ti
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest