Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PuMbA
titán
válasz
T0mBd1gg3R #97277 üzenetére
Nem tudom, de amúgy sem egyszerű 120+ fps-t elérni most már, ha rákapcsolod a maximum RT-t
-
Dave567
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #97277 üzenetére
160fpsnél már akadozik mikor mozgatom az egeret, azaz darabos, nem folyamatos, mint ha a HZ-nem lenne folyamatos, kb 20Hz-en menne.
-
-
PuMbA
titán
válasz
BerserkGuts #97272 üzenetére
GTA V Enhanced-ben két homályosító dolog van. Az egyik az alapértelmezett TAA, amit érdemes DLSS vagy FSR natív AA-val kiváltani, másik a PostFX, amit High-ra érdemes rakni, mert fölötte homályosító Depth of Field effektet rak a távoli dolgokra.
-
Hát, azt kaptam, amit vártam tőlük. Copy-paste a weboldalas szöveg, szerintem nem is ember válaszolt rá, csak kulcsszó alapján jött a szöveg. Egyszer már csináltam egy 2nd accountot, azzal jól elvoltam, nulláról kezdeni valahol kihívás és jó, viszont akkor tudtam, hogy ott van a fő fiókom, amin kb. megvan/volt minden, ami kell.
Ami külön szemétség és indokolatlan, hogy még az offline profil-t se húzza át, bukó az egész.Viszont, ha nem unom meg - és nem hányom el magam a Rockstar hozzáállásától -, akkor simán össze grindolni megint mindenfélét, PCre úgyis nagyon sokára fog még megjelenni.
Még mindig a NC + Acid a legjobb páros pénzt keresni?
-
BerserkGuts
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #97265 üzenetére
szándékosan csinálják mert félnek a pc-től azt előbb feltörik
-
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #97265 üzenetére
Abból nagy gubanc lenne, az összes konzolos tele eresztené a gatyáját.
-
-
Ace owner
addikt
1ev. Ha tudják hozni a minoseget ami a trailerben és a screenshotokon van akkor megint megeloztek az ipart par évvel
Elkepzelni sem tudom hogy egy Series S hogy fogja vinni ezt a szintu vegetaciot és npc sűrűséget. Ennyi ember, auto, hajó és állat egyszerre a játékban..
Nagyon kíváncsi leszek a gameplay trailerre. -
Bondix
aktív tag
Gta5 story mód kijatszása után lehet cápát találni?
Ha nem és simán előfizetés nélkül váltok át story módba akkor találok?Ha igen akkor valami térkép van ahol van?
-
hegyipapa
senior tag
-
Általános FAQ van csak, ott írtak, hogy lehet bannolva vagyok - nem -, lehet valamikor bannolva voltam - soha, nem -. moddolt a fiók - nem -. Redditen sok ilyen van, van, hogy lvl 8000es account átmegy, de egy friss, 30 napos acc nem, olyan Rockstaros. Ezzel kapcsolatban a ticketek auto respond üzenetet kapnak, szokásos bullshit sajnos. Majd meglátjuk, még próbálkozom később, ha nem megy, akkor lehet elendedem és folytatom az epices fiókot. Bár a fő kari "kicsit" messzebb van azzal a néhány ezer órás gameplay után...
-
Supporttal azóta nem beszéltem mióta bejött a ládázás és közölték, hogy vegyek egy másik monitort, mert a 21:9-esen nem látszódott az irodai számítógépen egy gomb. Azóta persze javították, de nem gondolom, hogy érdemben tudnak segíteni néhány hétnyi levelezésnél hamarabb.
PeL: igen, másik fiók, de jó ötlet, felrakom a legacyt és megnézem.
-
Na, gondoltam felnézek az eredeti Steames fiókba is, hogy mizu, amit nem használtam már vagy 2 éve, de hát nem sikerült migrálni. Kapok egy szép "this Rockstar games account is not eligible for migration" üzenetet. Már az Epices accounttal is egy szenvedés volt, nem ment elsőre, de most megakadtam teljesen. És mellé kapom a nagy semmit magyarázatként, hogy lehet, hogy épp bannolva vagyok - nem -, bannolva voltam - nem -, csúnya dolgot csináltam - nem. Nyilván az alatt a néhány ezer óra alatt, amit toltam volt, hogy jött modder a public sessionbe - amikor elkezdtem az online, az első 1 órában kaptam az áldást azonnal, még lvl 10 se voltam -. Erre ha jól sejtem, akkor a megoldás annyi, hogy kuka a korábbi x ezer játékórám- vagy játszom a legacyvel (mondjuk most nézem, hogy még Steamen is külön helyre került a két játék és így nullázódik a playtime, az achivementek, minden)
Azt hittem, hogy az RDR2 húzásuk után nem tudom jobban megutálni az R*-t, de tévedtem. Kiábrándító amit csinálnak.
-
Plata
félisten
Lengyelek megépítették az opressort.
-
SenorGrande
senior tag
Holnaptól:
2X GTA$ and RP
-Tow Truck Services
-Payphone Hits (4X for GTA+ Members)4X GTA$ and RP
-Open Wheel Races -
bluuzia
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #97240 üzenetére
Ja tényleg, köszi!
Ide kellett menni a Mogulért.
Csak 1x csináltam meg, már elfelejtettem. -
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Megvettem a GTA5-öt, Enhanced verzió van fent, viszont játékban amikor mozgatom az egeret olyan mintha nem lenne folyamatos a kép mintha akadna, 2560*1440P 240-hz, de sajnos nem folyamatos, emlékeim szerint ez nem ilyen volt.
Tudtok rá megoldást? -
ProgenXL
őstag
Kinek mi a véleménye a ma bekerült új tartalomról? Még nem érkeztem megnézni.
-
ProgenXL
őstag
Tegnap volt 10 éve hogy megjelent pc-re a GTA V
-
ProgenXL
őstag
Vajon hogy tudják a heists finálékat ennyire snipeolni? Setupra örök élet amíg belépnek. A fináléra meg épp hogy elküldöm a hívást már fullon a lobby.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
SenorGrande #97219 üzenetére
szegények mindjárt gyújtok egy gyertyát értük
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok ,
Mi lelte a Rocstar Games szerverét ,nagyon nehezen tudok bejutni a régi online karakteremmel ,kb. hatodjára sikerül - ez az átlag.
Helymeghatározások kikapcsolása mellett nem igen kedveli az embert felengedni. -
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #97211 üzenetére
Ez pacific.
Milyen sokszor toltuk.
De most cset nélkül hogy a francba lehet heist-elni?
Hardon tök jó poén volt letolni úgy hogy nem volt a karimon páncél csak fehérnemű vagy pizsama. -
-
dokee78
félisten
Hali.
Nekem az Agency-ben miért nem lehet még csinálni a VIP Contract küldiket? -
ProgenXL
őstag
Kifogtam az első cheatert az enhanced verzióban....
-
ProgenXL
őstag
"Április 15-én visszatér a Game Pass kínálatába a GTA Online"
-
wjbhbdux
veterán
Elindult az idei GTA Marathon, jövő péntekig különböző főleg GTA játékokban, meg RDR és Mafia félékben lehet speedrunokat, versenyeket nézni.
stream
játékok beosztása -
ProgenXL
őstag
Az MC gyáraim pedig teljesen leálltak. Bementem és olyan volt mintha most vettem volna meg őket. Megkellett csinálnom újra a kezdő setupot hogy elinduljon a gyártás. Szerencsére az upgrade megmaradt de ennyi.
Ennek lehet köze van egy elrontott defend-nek. De ezért bezárják az összeset? -
wjbhbdux
veterán
válasz
ProgenXL #97201 üzenetére
Semmi értelmük nincs
Az egész HSW moddolás lényege az kellett volna hogy legyen, hogy az évek során kiadott gyorsabb kocsik miatt használhatatlanná vált lassú régi kocsikat szintre hoznak a jókkal (mint pl. a Banshee), de emellett valamiért eleve gyors járművekre is lehet rátenni és csak rontottak a helyzeten.. -
ProgenXL
őstag
HSW versenyeket átkéne nevezni HSW Hakochu race-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest