Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daw93
senior tag
válasz kozi71 #43325 üzenetére
Én a yachtot fölöslegesnek tartom, féláron vettem a legfullosabbat, de szerintem annyit se ért.
A reális áta kb 2-3 milla lenne, én csak azért vettem meg, hogy legyen nekem is , meg mert féláron volt és annál olcsóbb úgy sem lesz sose (ja, meg akkor lett meg a cm). Vannak akiknek a yacht a fétise, meg a légvédelem, de szerintem egy nagy nulla. Voltam a yachtomon vagy 3x mióta megvan. Szerintem mielőtt megveszed alaposan gondold meg, és tájékozódj, mert mivel nem vagyunk egyformák, vagy tetszik majd vagy nem, és ez azért nem százezres tétel.GTA Online: Daweee93
-
Plata
félisten
Kurumát visszakapod a biztosítótól,mi a fenének újat venni?
A Yacht nagyon jó és nincs szinthez kötve,de a fullos yacht 9.75 millió.
És szerintem csak a fullost szabad megvenni.
Nekem már vagy 100 alkalommal robbantották fel a kocsim,de simán vissza adja a biztosító,ha mindig újat vettem volna még levegőre se lenne pénzem. -
Segal
veterán
Igen magyar Asuska.
A megvett autókra alapból jár a biztosítás az utcáróllopottakra meg köthetsz az autószerelőnél. Nehogy 1 gta$-t is költs a saját autód megjavítására egyszerűen hazaviszed a garázsba és újra tökéletes állapotba van. Ha nincs szükséged a második kurumára add el nyugodtan mert abból legalább lesz pénzed míg ellenklező esetben csak fölöslegesen foglalja a helyet egy másik autó elöl a garázsba. Mondanám hogy majd egy második garázsba átviheted de mivel bárhol lekérhető bármelyik garázsból bármelyik autó ezért tényleg fölösleges 1 tipusból többet tartani.
Szerintem 26-os szinten ne luxushajót vegyél de ez csak szimpla jótanács. Ha ennyire tele vagy pénzel sokkal jobban megéri egy második gyár teljesen felfejlesztve mint egy hajó amire ugyan el fogsz menni pár alkalommal meg tény hogy poén beülni a jakuzziba de szerintem ilyesmit akkor vegyél amikor már nagyon nem tudod mire költeni a pénzed."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest