Hirdetés
-
GAMEPOD
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos90
tag
A BAWSAQ valós az LCN pedig játék időben ha jól tudom
-
törölt tag
A tőzsde a játékbeli időhöz van kötve vagy a valóshoz?
Tehát a napok ahogy telnek az mennyire számít ?
vettem amu részvényeket jó sokat olcsón
-
törölt tag
Én meg most vettem észre hogy a templomokban harangoznak
-
james001
veterán
Félig OFF,de azért GTA: A GTA dizájnere elkészíti az első részt 3D-ben
-
norbi2010
őstag
Nincs itt valaki véletlen 50-es szint felett online-ban?
-
zuzu000
őstag
válasz
jonnyjoker01 #7036 üzenetére
hülyültem
-
FZsolt15
aktív tag
Kedvenc zeném a játékból: Def Leppard - Photograph
-
Zjunior
veterán
Még most sincs fingom se h hogyan kell kereskedni lóvéval!
-
törölt tag
Én most azt csinálom hogy a legdrágább legalacsonyabban lévő részvényből veszek a pénzem 90%áért. Gondolom ezzel nagy vaszizdaszt nem csináltam.
pár millát sikerült már vele csinálni.
mindenkinek van egy csomó pénze csak michaelnek kéne vagy 5 milla a golf clubhoz.
Amugy nem nagyon érdekel a vásárlás, csak mondom már legyen meg.
Van egyébként értelme ezeket megvenni ? -
g4mer
senior tag
Kipróbáltam a tacobombos manipulációt, párszor felrobbantottam a cluckin bell-es teherautókat, legyilkoltam az alkalmazottakat is. Mindhárom karakterrel vettem fejenként 20millió dollár értékben részvényt, hát nem ugrott fel sokat, kb 80ezer dollár nyereség lenne. Vagy várni kell pár napot, mire emelkedik az értéke? Mert elmentettem, és megnéztem, utána zuhant az értéke...
-
negyven2
veterán
Spoiler
Még az elején az első Heist után (az ékszerbolt), de valószínűbb azután, hogy Tervor megérkezik LS-be. Franklin-el lehet játszani csak, de ha jobb megnézed a listát, hogy melyikbe érdemes befektetni a küldetés előtt, és mindhárom karakterrel az össze pénzt részvényre költöd. Az elsőt kötelező megcsinálni, de a többit ráér a játék végén. -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
A játéknak kb hány százalékánál van az a Lesteres küldi,ahol a tőzsde tippeket adja az ember?
Van egy pár mentésem vissza tudnék menni oda -
Zjunior
veterán
Jelentkeztem a Ph crew ba Donmixes85 néven.
Jelezzetek már vissza.
Thx -
negyven2
veterán
Akik esetleg még nem találták volna meg:
Természetesen ezen kívül másol is megtalálhatóak...
-
pelenka35
őstag
Azt az autót amit feltuningoltam és a kedves játékostárak felrobbantják az elveszik ? (online)
-
pelenka35
őstag
2 nap alatt 8 óra alvás a maradékban munka ( plusz családban is helyt kell állni )+ GTA 5 már nem bírom
Ilyenkor eszembe jut amikor húszon pár évesen egyedülállóan mennyit játszhattam
Abban az időben meg se kottyant ha hajnali 3 kor lefeküdtem 8-ra meg irány a meló . -
xenom0rph
őstag
Létezik olyan lista ami leírja, hogy bizonyos vvállalkozások milyen plusz dolgokat adnak? Pl: Los Santos customos > ingyen tuning
-
viktorhmv
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #7007 üzenetére
Ok
-
viktorhmv
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #7005 üzenetére
Haat ott csak ket mihaszna autot talaltam
ugye nem mondod h megveszek egy autot egymillio dollarert es osszetorom egyszer es annyi?
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok! Vegigjatszottam a story modot es ugye lett egy csomo penzem. Vettem is egy garazst amit telepakoltam jobbnal jobb sportautokkal. Persze mindegyiket elvittem egy korre es annak remdje es modja szerint szana szejjel tortem oket aztan fel is dobtam a pacskert. Mentem is vissza egybol a garazsomhoz vmelyik kocsiert de sehol semmi
es ezt Franklinnel es Michel-el is eljatszottam. Hova lettek az autok? Remelem nem ment az osszes a levesbe:S elore is kossz!
-
defi
tag
Valaki esetleg online 1 körös race, unlock/xp ért? Publicban nem sikerül sose győzni, tuning meg kellene missziók miatt :S
(xbox) -
g4mer
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #7000 üzenetére
Ismerős érzés
Most is ez van az V-ben, Trevornál a megvásárolt hangárban. Több járművet kell felrobbantani ilyen csőbombalánccal, és 4 ilyen bomba van a kb 10 járműre. Megpróbáltam már vagy 10x, de mindig elrontom. Még szerencse, hogy mellékküldetés
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest