Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz laceszgamer #16048 üzenetére
Nem csoda, van aki a jatek miatt vett 128GB-os SSD-t, de 140GB hely kell a kicsomagolashoz
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
laceszgamer
addikt
Steam forumokon mi megy amiatt hogy dupla hely kell neki míg kipakol.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Gr3GoRi
tag
Üdv!
Nálam most már megy a singleplayer normálisan kb 10 perce
Gigabyte B550 Aorus Pro v2 // R7 5800X // Patriot Viper Steel 4400 CL19
-
kelekyle
őstag
válasz Ra's al Ghul #16044 üzenetére
Most eljátszotta még egyszer... feladom mostanra...
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
nmy1212
aktív tag
Nekem Account locked van mint ahogy sok más embernek is ahogy látom
-
TheProb
veterán
Akinek Steam-es verziója van és regelte már a kulcsot SC-n, annak megjelent a játék a játékai között? Mert nálam még mindig nem mutatja, ellenben ha újra be akarnám írni a kulcsot akkor azt írja, hogy már aktiválva lett. Remélem csak a leterheltség miatt nem frissült még a DB.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
gyimger
őstag
Van in-game chat online-ban. Jó tudni.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Puma K
nagyúr
Ilyenkor hiányolom, hogy nincs i7-4790K@4.5Ghz, 2x 240GB SSD RAID 0 a gépemben
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Evome
senior tag
válasz Balathruin #16027 üzenetére
Jajjjj birom ezt a csávót legalább van mit nézni amíg tölt ez a mutyula
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
gali777
őstag
Na nekem most indult el
-
Mosqu!to
addikt
válasz kelekyle #16026 üzenetére
Ugyanez, nem elég h az 53 megás beszivatott a retry gombbal, most a 353-a is ezzel szórakoztat...
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ennyi idő alatt ki-és becsomagol a winrar 65 giga isot, mi baja van ennek ?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Sotyks94
aktív tag
Nekem itt tart 10 perce (az 50 megás fileon már túl vagyok, fel is rakta)
-
sixpak
nagyúr
válasz m0h0senator #16018 üzenetére
Hogyne, már a másodikon is túl vagyok...
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Balathruin
veterán
-
kelekyle
őstag
Nekem egyszer végig ment az update utána social club hibát írt és retry gomb fogadott... újra indult a letöltés eljutott kb. 300mbig a 356bol és most egy ideje connection to download server lost
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
-
emre33
addikt
Nekem elsőre elindult
1 perce[ Szerkesztve ]
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
KAMELOT
titán
Mikor lehet megvenni mert itt csak azt látom, hgoy előrendelés van!? ÁÁÁ most látom már lehet venni!
(#16025) gyimger: GTA 5 megyünk!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
laceszgamer
addikt
-
Puma K
nagyúr
De legalább valami értelmes %-ot mutató cucli lenne Steam-en... ehelyett a letöltéseknél nézem, hogy mennyi IDŐ van még hátra... %-ot kérek %-OT!
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
warcat
veterán
Na a sok gyökér leszakadt végre Steamről,3 óra alatt lejött a fele aztán délután óta 5-700 kb/sec volt.(végigpróbáltam párszor a letöltési régiókat pedig)
Most megjelenéskor persze lehalt,de a roham után 2.4Mb/secEA: It's in the crate!
-
TheProb
veterán
Érdekes ez a steam decrypt... eddig 1,5óra volt, most felment 20ra... Lehet restart kéne, de nem merem. hátha előről kezdi
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
djculture
félisten
Nekem már csak 10 perc van
-
Mosqu!to
addikt
válasz Ra's al Ghul #16003 üzenetére
Gondolom a connection lostot te is kapod itt folyamatosan
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
djculture
félisten
válasz laceszgamer #16007 üzenetére
Ennyi szrakodás után már szerintem az tökmindegy, single induljon el és derüljön ki a becses cucc gépigénye az a lényeg. Mert lehet holnap a pc boltosoknak is lesz forgalma..
-
Max_218
tag
nálam most fríssit ,meg kicsomagol megint ,de már 20 percet ír és csak feljebb megy.
-
sixpak
nagyúr
válasz Cthulhu Dawn #15996 üzenetére
Nekem ez végigment és utána elindult még egy...nyilatkozz, nálad is?
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
JoolsNOS
veterán
Azt hol látni, hogy már kicsomagol? Mert nekem mg nincs gta mappa a common mappában, csak az a 63 giga a depotcashe könyvárban.
(#16007) laceszgamer: és itt is a válaszom
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
laceszgamer
addikt
Érzésre lesz fél kettő - kettő mire elhet játszani. Multi esélytelen, bár részemről elég ha a single elindul.
Ahogy nézem először a Steamapps mappán belül a depotcache-ből kitömöríti a downloading mappába és onnan dfogja másolni a játékok közé.
[ Szerkesztve ]
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Cthulhu Dawn
őstag
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
TheProb
veterán
Nálam 1,5h-t ír a kicsomagolásra...
-
nmy1212
aktív tag
Én annak is örülök ha a single elindul rendesen. Multi nekem spec ráér 1-2 napot
-
laceszgamer
addikt
Remélem ezután menni fog a regelés, a kulcs megvan amit kiír, csak a Rockstar rendszere is birja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen digitális videókamerát?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Escape from Tarkov
- Path of Exile 2
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest