Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz Ra's al Ghul #75509 üzenetére
Nem tudom milyen konzolon,se xbox-ra se ps4-re nem vettem meg.
Csak Pc-re.
De tegnap mondta valaki hogy Ps4-en a havazás óta eltűntek Online a nagyobb állatok és nincs mire vadászni.
PC-n sokan játszanak,én defensive módban játszom egyedül,jól meg lehet lenni.
De ha lövöldözni akarsz játékosokra akkor akadhatsz csalókba is. -
törölt tag
válasz Ra's al Ghul #75509 üzenetére
szerk: azt hittem rdr topikban vagyunkXboxon én nagyon jól elvagyok. Annyi hogy egy gyenge PC-n is sokkal szebbre fel lehet húzni a játékot. Konzolon nincs csaló, és többen vannak. PC-n meg kb lehetetlen normál sessionben játszani sokáig.
csak annyi a PC verzió előnye hogy jobban néz ki. De ez PC topik, majd beoltanak
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Ra's al Ghul #39155 üzenetére
Túl sokan,csalók vannak de nem olyan vészes mint régen.
-
Plata
félisten
válasz Ra's al Ghul #38523 üzenetére
Passz,nekem a rendszer C-ről megy a játék meg D-ről.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Ra's al Ghul #38523 üzenetére
Okénak oké, de számottevő gyorsulást ne várjál a töltési időben. Sajnos nem lesz észrevehetően gyorsabb.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Plata
félisten
válasz Ra's al Ghul #38023 üzenetére
Fent olvasd el.Van leírás róla.
-
Modst3R
senior tag
válasz Ra's al Ghul #36554 üzenetére
irj neki: sqpp
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
Dogengar
aktív tag
válasz Ra's al Ghul #36554 üzenetére
*Helo
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Ra's al Ghul #35665 üzenetére
PH-n keress valakit.
Ha visszaolvasol max 1 oldalt megtudod ki az.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Ra's al Ghul #35663 üzenetére
Ha mondjuk csinálsz PSN accot és egy havernak akinek megvan a PS3-on a Collector Edition akkor ha a te PSN accoddal belép a PS3-on a játékba és a Prologe küldit (legelső) megcsinálja akkor megkapod az exkluzív cuccokat.
Én régen haver PS3-ján nyomtam végig saját accal a GTA-t. Most linkeltem a Social Club-hoz és ahogy beléptem a GTA V Single mentésemmel és kimentem a házból már írta is a térkép felett a dolgokat és meg is adta az exkluzív cuccosokat hogy megvehessem.
Smoke some weed nigga!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Ra's al Ghul #34929 üzenetére
Bedobhatnád ide a játékos nevedet, vagy csak vegyél fel: Nyrdian. Most épp a humane labs raid-et próbálom/juk befejezni, de akár később is jöhet bármi.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Mike
veterán
válasz Ra's al Ghul #34925 üzenetére
ja, heisthez jó ha van TS
-
cyberkind
félisten
válasz Ra's al Ghul #34172 üzenetére
Úgyhogy megcsinálsz 5 gang attack-et, amit a térképen csak akkor jelez piros körrel ha a közelében vagy, ha jól gondolom.
-
gali777
őstag
válasz Ra's al Ghul #28403 üzenetére
Akkor nincs ötletem mi lett a pénzzel, azért kérdeztem, mert azt a pénzt szokták elvenni amit csalótól kap az ember.
-
gali777
őstag
válasz Ra's al Ghul #28379 üzenetére
Nem csalótól kaptad véletlenül a pénzt?
-
Źşë'
addikt
válasz Ra's al Ghul #27076 üzenetére
érdemes neked kitapasztalnod az fps értékeket, nálam MSAA 2x, FXAA On, Tessellation Very High, egyedül a Grass Quality van levéve Very High-ra - így megy 37-és ez felett (leginkább 45-50 környékén van az fps)... ez nekem bőven játszható, nem röcög, és baromira szép a játék
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
CsonkaImo
addikt
válasz Ra's al Ghul #27076 üzenetére
Grass Quality-t érdemes levenni High-ra. A Very High látványosan visszafogja a teljesítmény, viszont a látványhoz szinte semmit sem ad. Full HD-ban a 2x MSAA elég szerintem, így stabilan meg lesz a 60fps
-
Plata
félisten
válasz Ra's al Ghul #26946 üzenetére
Asszem több pénz,de engem nem izgat sosem.Max a 100%-hoz lehet hogy kell.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Ra's al Ghul #26933 üzenetére
Itt van melyiket kell megcsinálni. Ha a replay-s listán ott van hogy már megcsináltad a "The Hotel Assassination" akkor már az első megvan.
És minden ilyen szabotálás amúgy franklin-é. Szóval ha kék L van akkor nyugodtan csináld. Csak a zöld jelű L-t kell hagyni. Kivéve az elsőt amit írtam.
Smoke some weed nigga!
-
Plata
félisten
válasz Ra's al Ghul #26931 üzenetére
De az elsőt még kötelező,különben nem megy tovább a történet.
Egy küldi van M-el egy küldi van F-el.Többit már ne. -
Plata
félisten
válasz Ra's al Ghul #26929 üzenetére
Eredeti a játékod?Bocs ha igen,de erre tudok gondolni.
[ Szerkesztve ]
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz Ra's al Ghul #26908 üzenetére
(#26908) Kenan
Erre valami javaslat?Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
spanglee001
addikt
válasz Ra's al Ghul #26895 üzenetére
igen van egy ilyen pont akkor én mentem egy L betüset, de az nem orvlövészkedés volt, tehát nem tőzsdét befolyásoló dolog. de ha követed a tőzsde leírását akkor ott van küldetés neve is ami befolyásolja a tőzsdét, fogadd el az L betüs küldetést, és ha nem szerepel a tőzsde listán akkor csináld nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Edem05
őstag
válasz Ra's al Ghul #26695 üzenetére
Nekem régebben az segített ezen a problémán, hogy ha RivaTunerrel lekorlátoztam az FPS-t 63-ra.
-
kisza25
félisten
itt senkinek nincs ilyen jellegű problémája úgyhogy nem tudjuk
olvass vissza 1db hsz-t a tiedhez képest[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
BigBlue69
őstag
write only üzemmód.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
iceool20
tag
válasz Ra's al Ghul #25949 üzenetére
Szia! Mikro lagok ellen én épp most építek egy kis netezős gépet a "nagy" masina pedig csak játéra fog szolgálni Érdemes filmezős netezős gépet ki lehet hozni simán egy 20-asból is amin nem szaggat már a youtube
A nagy pedig ha nem gamel az ember pihen aminek az áramszámla is örülni fogArra ébredtem reggel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja. https://www.youtube.com/user/20icecool/videos
-
Puma K
nagyúr
válasz Ra's al Ghul #25949 üzenetére
Először is azzal, hogy nem spamolod ugyan azzal a kérdéssel a topikot 1 óra különbséggel.
Közben szerkesztetted a hozzászólásod..Továbbá érdemes minden olyan háttérben futó programot kikapcsolni ami éppen nem kell és dolgoztathatja azt a meghajtót amin a játék van, majd miután ez meg van akkor elindítani a játékot ás megnézni változott-e a helyzet.
Ha ez sem segített akkor érdemes egy vírusellenőrzést csinálni a gépeden, mert lehet éppen egy szuper torrentezés, vagy "jó" forrásból származó pendrive-al/mobil vinyóval sikerült zombit csinálni a gépedből.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
r.endruu
tag
válasz Ra's al Ghul #25627 üzenetére
Van mikor pl 59re limiteli a Vsync, pedig 60 Hz-es a monitor, gondolom olyankor felül lehet írni az automata beállítást.. Más értelmét én se látom így
-
r.endruu
tag
válasz Ra's al Ghul #25623 üzenetére
Vsync be van kapcsolva? Leírás szerint anélkül nem fog menni. Persze így sok köze nincs egy igazi framelimithez...
-
htc07
addikt
válasz Ra's al Ghul #25595 üzenetére
elvileg igen, gyakorlatilag nem.
-
htc07
addikt
válasz Ra's al Ghul #25510 üzenetére
Detto ugyanez, mid-high effektek nélkül 100 fps, de így is belaggol néha, az utóbbi driverekkel. Gtx960
-
titán
válasz Ra's al Ghul #23136 üzenetére
Szia!
En igy nyomom:
Atlag 70-80 fps, ha bemegyek a nagy fube 38-tol felfele, amugy telejesen roccenes mentes, nem laggol stb. Core i7 920, 12gb memoria, gtx970.
---------------------
Tegnap keszitettem egy csomo jo kepet, erre mikor kileptem nezem, hogy nem is futott a fraps. Pedig boszen nyomkodtam a sceenshot gombot.
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz Ra's al Ghul #22498 üzenetére
Sharp.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
negyven2
veterán
válasz Ra's al Ghul #21511 üzenetére
Úgy tudom, hogy az nem Achievement hanem csak egy Award.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Rasiel
senior tag
válasz Ra's al Ghul #18739 üzenetére
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz Ra's al Ghul #18694 üzenetére
Közben megoldódott a probléma. Az AVG valamiért megfogta. Kiszedtem a tiltást ás már tölt is le a frissítést csak nagyon lassú.
Van itt olyan team ahol van hely és mennek heist -re? TS, Mikrofon van.
[ Szerkesztve ]
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
dokken
tag
"The Rockstar update service is unavailable (code 12)"
Aki indításnál ezt látja, a játék mappájában a GTAVLaunchert indítsa el.
-
v!ct0y
veterán
Frissítés lejött ? Mert most van egy.
-
törölt tag
válasz Ra's al Ghul #18011 üzenetére
Heists (bankrablás)-hoz szükséged van egy High-End apartmanra, az előkészületekhez. Ezekhez 10 beállós garázs tartozik. Ezeken belül mindegy melyiket veszed. Nekem az Eclipse Tower-ben van egy lakásom.
[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
válasz Ra's al Ghul #17314 üzenetére
Amúgy elvileg új belsőterek vannak a megjelölt lakásoknál ? Azt volt eddig a nagy probléma hogy mindegyik ugyanúgy nézett ki.
-
Scholes9
nagyúr
válasz Ra's al Ghul #16720 üzenetére
Szerintem teljesen felesleges Ennyi szűrőt ráerőszakolni. De majd otthon kitapasztalom.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
gtamate2
veterán
válasz Ra's al Ghul #16720 üzenetére
Inkább 8x msaa.
Cthulhu Dawn: Nem olyan nagy a különbség a kettő között szerintem.
De nézd meg: [link] /Bal oldali a high, jobb oldali az nv pcss/
Az nv pcss picit jobban szűri az objektumokat és kicsit simábbnak tűnik.*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz Ra's al Ghul #16695 üzenetére
Ezek az élsimítási eljárások. MSAA-ból elég felvenni 8X-osra, (Monitortól függően 4X -nek elégnek kellene lennie fullhd-n) TXAA-t is bekapcsolhatod, de gyakran lehet elmosódásba futni miatta, ha elmosódna a kép akkor kapcsold ki.
FXAA On.És igen a softest a legsimábbat jelenti.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
TTomax
félisten
válasz Ra's al Ghul #16348 üzenetére
8XMSAA
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Scholes9
nagyúr
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Ra's al Ghul #16113 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Amit eszrevettem, hogy a txaa kevésbé erőforrás igényes.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
spanglee001
addikt
válasz Ra's al Ghul #16088 üzenetére
egyből bankban van a java zseton
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
TiMoN
senior tag
-
kelekyle
őstag
válasz Ra's al Ghul #16044 üzenetére
Most eljátszotta még egyszer... feladom mostanra...
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
Mosqu!to
addikt
válasz Ra's al Ghul #16003 üzenetére
Gondolom a connection lostot te is kapod itt folyamatosan
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Evome
senior tag
válasz Ra's al Ghul #15193 üzenetére
Hát ezt még magam se tudom
Ha valaki tud meghívót küldeni az fain lenne::: fooxfire
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
CtiveR
tag
válasz Ra's al Ghul #14817 üzenetére
Router resi?
Internet, áram restart hátha utána megindulna.Aláírás.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz Ra's al Ghul #14723 üzenetére
R* SC-al szedem, és bár néha felmegy pár megára, de nekem is nevetségesen lassan tölt/szakadozik a kapcsolat a szerverrel (nem a netemmel van a gond ...). Nah mind1, 5 nap alatt csak lejön
(#14727) Hauptmann
Te ugye most csak trollkodsz?
Ha nem akkor csak röviden annyit hogy a szem 24 fps-től látja a képeket folyamatos mozgó képnek. Ez nem azt jelenti hogy annál többet nem lát. Nemcsak hogy a 60 fps-nek, de bizonyos esetekben a 144HZ-s monitorokon, az ahhoz tartozó FPS-nek is van értelme (pl fps esportban), mert igen drasztikus a 30 és a 60 és a 120 fps közötti különbség.
Továbbiakban nem mennék bele a témába, mert aki egy hangyányit is ért a dologhoz az tudja miről van szó aki meg abban a hitben él hogy 30 fps-nél ne lát többet az ember az mehet vissza a konzoljára játszani[ Szerkesztve ]
-
CtiveR
tag
-
Evome
senior tag
válasz Ra's al Ghul #14723 üzenetére
persze már tegnap reggelre lejött
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
Dyingsoul
veterán
válasz Ra's al Ghul #14707 üzenetére
Ismerős probléma!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
sagem
addikt
válasz Ra's al Ghul #14703 üzenetére
Normális, mert a kulcs beírása gomb mellett látnod kell azt is, hogy "Download for Windows", ami csak akkor jelenik meg, ha jogosult vagy rá. DLC-k miatt kell továbbra is ez a gomb, valahová azokat is be kell majd írni Illetve a http://socialclub.rockstargames.com/games címen a GTA V-nél látnod kell egy pipát, ami jelzi, hogy hozzáadtad a könyvtáradhoz.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
negyven2
veterán
válasz Ra's al Ghul #14703 üzenetére
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest