Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mika1227
őstag
Ki játszik itt közületek AMD-s kártyával? Nálam vannak helyek ahol annyira lagol a játék, hogy élvezhetetlen. Valami megoldás van erre? R9 380X a kártya!
-
McSico
senior tag
válasz
debrecenikri #36147 üzenetére
Érdekes.
Belépni még nem tudok. Most kipróbáltam, és a GTA V lefrissít kb 54MB-ot GTA IV indítás után.
Nem tudom mi van, de valami nem stimmel az fix. Majd ha lesz időm újratelepítem a IV-et, hátha az segít. -
McSico
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #36144 üzenetére
Az nagyon kemény, mert nekem is.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
debrecenikri #36143 üzenetére
Az az érdekes hogy ha elindítom a GTA IV-et akkor utána a GTA V leszed 53.85MB-ot peccsként mindig.
-
debrecenikri
tag
válasz
Wiz Khalifa #36142 üzenetére
Csak szarakszanak a szerverek. Tegnap WIN 10 64 biten modolgattam, olyan 20 indításból ha ötször beengedett nem offline-ban. Szóval csak próbálgatni kell: kilövöd a gémet és újra bejelentkezel.
-
McSico
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #36140 üzenetére
A probléma itt is fenn áll. (win10x64, steam verzió)
-
Wiz Khalifa
veterán
Titeket beenged Social Club-ba?? Nekem azt írja "Login failed"... Tűzfal kilőve és úgy is...
-
flymi
addikt
Üdv!
Valakinek fut rendesen win7 64 alatt? Nekem eszeveszettül szaggat. Régi gépen (e5200, gtx9500, 4gb ram, xp sp3) semmi gond nem volt vele, de ez már nincs meg. Egy újratelepítés sem oldotta+ a problémát. winlive kavarhat be, vagy mi? Jó lenne megint játszani vele, de élvezhetetlen így...Dobozos verzió.
Érdekessëg:
Mafia2 platform és oprendszer váltás után, újratelepítés nélkül is ugyanolyan szépen indul és fut. -
törölt tag
válasz
debrecenikri #36136 üzenetére
-
törölt tag
naggyon nagggyon nehezen de elindult a laptopomon a játék. 4 magos proci, 4gb ram, és egy 920M vga van a gépben.
Full minimálon, 20 fps körüli de inkább 15-18. Felbontásra nem változik az fps szám. fhd és 800x600 között sem! Nekem valami gyanús hogy jobban kéne mennie. Lehetséges hogy még így is hogy beadtam neki a commandline.txt, még mindig az intel videómegjelenitőt használja ?
Azt hozzátenném hogy a GTA V-t és a BF3-at stabil 30-40 FPS-el viszi a gép !
-
PC-rev-RM
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, tehet egy próbát:
"GTA IV + Win10 Home 32 bit
Hibát dob a windows games live:
A sorszám: (43) nem található az xlive.dll-ben.
http://www.mediafire.com/download/geab403i1s0neaw/xlive.rar
Ezt kell a C/windows/system32-be tenni és kicserélni a hibással.
És elindul a játék."eriklambing: ha eredeti, próbáld ezzel az exével indítani: "LaunchGTAIV.exe"! Ha nem eredeti, akkor azért csinálja.
rup1u5: steam fórumokon panaszkodtak azok is erre, akik megvásárolták a játékot, bár arról nincs infóm, hogy az utolsó javítás ezt is javítja-e.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mr. Erikszon #36132 üzenetére
Vedd meg eredetiben és nem fog "rezegni".
-
Mr. Erikszon
senior tag
Na kitoltam a gta v így már csak a gta iv , ballad of gay tony lost &damed maradt amit nem toltam még ki!
Maximális beállítások mellett 45-80fps sikerült elérni 1.0.4.0 patch-el.
De még max beállításokon sem tűnik valami szépnek a játék!
Egy idő után miért kezd el össze vissza rezegni a kamera? -
rup1u5
nagyúr
EFLC-hez tudtok valami használható térképet a felvehető fegyverekről? Régen mintha lett volna egy nagyon jó interaktív térkép amin rajta volt minden, galamboktól health pack-ig. Most nem találom.
-
Mika1227
őstag
-
Mika1227
őstag
Van egy olyan gondom, hogy nem tudok semmilyen grafikai beállítást állítani! Próbáltam több féle driverrel de nem sikerül! Mi lehet a gond? Nem engedi állítani!
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a GTA IV- Episodes from Liberty City-ben hogyan tudok online játszani?
Social club-on regisztráltam, ott van profilom, a játék indulásánál is ezzel lépek be.
De a játék még kér windows live regisztrációt is.
Valaki tudna segíteni nekem ebben, hogy mi a pontos menete a dolognak?
Előre is köszönöm szépen! -
rup1u5
nagyúr
Lemezes GTA4 telepítésével van problémám. Win10 64bit.
Telepítés végeztével online aktiválás nem működik.
Kézi aktiválásra kattintva nem történik semmi........elakadtam.
Innen hogyan lendüljek tovább?Steames EFLC-vel is szopok.
ENB-t eltávolítottam de tönkre-vágta a színeket: LINK
És sehogy sem tudom visszacsinálni. Backupból visszamásoltam az egész játék mappát, uninstalláltam és újraraktam de semmi változás. Gondolom valahova a C meghajtó AppData mappába pakolhatot valami az ENB ami bekavarhat. Hogyan tudnám helyreállítani hogy legalább ez menjen ha már a sima 4 baszik aktiválódni? -
Bjørgersson
félisten
válasz
debrecenikri #36125 üzenetére
Linkelt azóta egy ilyet egyik cimborám, majd megnézem.
-
debrecenikri
tag
válasz
Bjørgersson #36124 üzenetére
Ha csak a színek, a baj, fedobsz egy trainert és a weather ben berakod az extra sunny 2 t, ha az nem elég, iceEnchancer(ha jól írom) . Olvass vissza, van róla fentebb hsz, viszont egy jóval erősebb gép kell hozzá, mint az alapjátékhoz.
-
Bjørgersson
félisten
Van valami mod, ami rendbe teszi a játék színeit és Steames verzióval is használható? A fakó szürkés-barnás színvilágra gondolok, hogy kicsit színesebb, vidámabb legyen. A grafikát nem muszáj piszkálnia, jó nekem a gyári is.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Patrick76496 #36118 üzenetére
A grafikai bugra ezek lehetnek a megoldások:
Ha ezek közül nincs fent valamelyik akkor tedd fel, mert lehet pont az kell a játéknak, hogy gond nélkül fusson.
-
Puma K
nagyúr
válasz
- = Zk = - #36117 üzenetére
Próbáld meg frissíteni a Windows Market Place-t.
De emlékeim szerint Windows Update-ből javasolnia kellene, hogy van hozzá frissítés
-
Patrick76496
őstag
Üdv!
Azzal a problémával szeretnék segítséget kérni, hogy a játékban nincs sem föld, sem épületek. Egyszerűen nem töltenek be a textúrák, így gyakorlatilag a levegőben megyek. Korábban már találkoztam ezzel a problémával egy régebbi gépemen, de ott asszem a VGA driver volt a baj. Itt viszont biztos nem azzal van a gond.. Nézelődtem a külföldi fórumokon, de nem találtam megoldást.
A semminél már szerencsére kicsitvel előrébb vagyok, mert eredetileg nem látta a dedikált VGA-t a játék, mindig azt hitte, hogy az integráltról fut, viszont ennek már szerencsére vége (commandline.txt-be írt parancsok megoldották). A GTA 5 ezzel ellentétben teljesen normálisan fut (ott csak a Self Radio miatt szoktak gondok lenni, de ez már nem ide tartozik). A laptopom pontos leírása megtalálható az adatlapomon.
Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csaba951 #36116 üzenetére
vmi a game live körül van, mert .. mert nem tudom...marketplace-be nem tudok belépni, login közben lefagy a kliens
ugye játék közben meg nem is, mert még a játékba sem lép befrusztráló, na...
mafia 2-t megvettem, letöltöttem, és játszom vele... hiba mentesen... a GTA ofkorsz szopat
-
csaba951
veterán
válasz
- = Zk = - #36115 üzenetére
Nekem sincs kipipálva, pedig "végigjátszottam" az SP-t! Szóval ettől még menne. Igaz, én soha nem léptem be indításkor a RS-be, meg nem is játszottam online. Live kliensbe kellett csak belépni (elég volt az offline fiók), RS belépést elnyomni és már ment is "rendesen" (pc port!
).
-
- = Zk = -
félisten
elindul, de teljesképernyős mód után azonnal, vagyis pár mp és bezárja az exe-ét...
warum?! -
nanus
senior tag
válasz
- = Zk = - #36111 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
nah, új a szitu
LaunchGTA4.exe jobb klikk, rendszergazdai beröffentés, social club, play offline, elindul a GTA4 exe, majd bezárja mindenféle hibaüzi nélkül
ugyanez, csak social club, play online módszerrel securommal áll le...
-
csaba951
veterán
válasz
- = Zk = - #36106 üzenetére
A "LaunchGTAIV.exe"-t!
Steam-es verziónál -elvileg!- elég ennyi is (nem kell külön parancsikonnal szenvedned):
A Steam által letöltött Games for Windows Marketplace ügyfélprogrammal garantáltan nem fog menni. Ezt kell letölteni és feltenni!
#36107 - = Zk = -
Lásd: -norestrictions -
- = Zk = -
félisten
engedtessék meg
a feltört verzió elindul, viszont nem engedi a grafikát állítani.... leragad a legalapabbnál
ne már, hogy "túl modern" a gépem hozzá.. -
- = Zk = -
félisten
miért pont box accounttal?!
mondjuk azzal még nem is néztem(#36104) csaba951
- tuning marad. nem azért vettem. akk ink ott fog megrohadni a steamen a játék
- ram? szép is lenne... DE nem kizárt.. ezzel sem foglalkozom. hiszen minden más klappol...
- pontosan melyik exe-ét indítsam így?! -norestrictionsszerk.
ne érts félre, nem lehurroglak vagy vmi... komolyan.. -
nanus
senior tag
válasz
- = Zk = - #36103 üzenetére
games for windows marketplace ki mondta hogy ide bejelentkezem? fent van azt annyi, nem multit tolom
Egyébként box accuntal simán bejelentkezem.
-
csaba951
veterán
válasz
- = Zk = - #36103 üzenetére
Ezek a rutin körök voltak, ezekkel tutira elindul a játék.
Tehát akkor nálad valami más baj lehet.Hardware oldal:
* CPU/VGA órajelét vedd vissza, mégsem bírja a tuningot!
* esetleg memória/cpu hiba, tesztprogramokkal kiszűrhetőSoftware oldal:
* valamelyik háttérben futó programod összeakad a játékkal (tipikusan az fps mérő/tuninghoz használt/képernyőkép mentő/online streming-elő programok)Az adatlapodon szereplő asztali gép több mint elég a játék futtatásához! Viszont nem készítették fel ilyen videókártyára. Ezzel a kapcsolóval indítsd el a játékot: -norestrictions
-
- = Zk = -
félisten
szuper, köszönöm...
ezeket csináltam tegnap is...
a bibi ott van, hogy:
- games for windows marketplace bejelentkezés közben állóra fagy
- gta4, ha launcher exevel indítom, SecuLauncher hibával leáll.. error.már tettem fel securom progit is, nem használ... vagyis az is megdöglik mikor vmit telepítene.. nem tud kommunikálni a szerverrel, vagy vmi ilyen...
szal... figyelek
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest