- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Malibutomi #30018 üzenetére
Köszönöm
bár én szerintem hagyom, egyébként fentebb egy fórumtárs kérdezte hol van ehhez a grafikai tuninghoz leírás a steam-en belül a GTA4 fórumán egy komplett van erről ha jól tévedek.
Egyébként azt tudja valaki, hogy igaz az, ha elállítjuk a gyári (automatikus) grafikai beállításokat akkor az rossz hatással van az FPS-re akárhova is állítod? Ha minden igaz itt olvastam ezt.Én az ottani steam-es fórumon olvastam szintén egy tippet a beállítást illetően eddig bevált, de mintha a gyári jobb lett volna.
Ti milyen részletességen játszotok?
A játék verzióját hol lehetne megnézni? Steam-en sehol sem találom..Ugye akinek dobozos van az szépen teszi fel a patcheket, én nem láttam hogy bármit frissített volna , nyilván a legújabbat szedte le,de azért megnézném tényleg 1.0.7.0 e..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest