Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
Gebriel #1400 üzenetére
Így már értem.
#1406 Gebriel: Elképesztő, hogy mi mindent megvalósítottak a rockstarosok.
#1407 janeko: Pontosan. Ugyanez a véleményem nekem is. Egyre jobban várom.
#1415 Romvr: Gondolom lehet tisztességesen is játszani. Nem lopsz autót, hanem veszel, vagy például a vezetés, hogy nem mész át az összes piroson.
"Olyat lehet hogy feljelentem a rendőröket rendőri brutalitásért?" Ez nagyon nagy volt
#1420 Romvr: Erre a hszre is vonatkozik az előbbi mondatom.
#1416 janeko: Ez a társkereső is nagy ötlet, de még vannak ilyenek, pl tv-zni lehet otthon, csomó műsorral, aztán lehet a netkávézókban netezni. Mondjuk hogy milyen oldalakat tettek be, azt nem tudom, de maga az ötlet, hogy egy játékban netezel, óriási, mint a tv-zés a játékban.Amúgy a rádiókban a műsorok is jók lehetnek. Biztos van poénok órája, vagy valami. Ebben a videóban, amikor kiírja, hogy lol, the radio, mi megy.
Kész ez a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Formula-1
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Óra topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ukrajnai háború
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- További aktív témák...
- Eladó Asus Prime H410M-K R2.0 mATX alaplap - 1 év garancia
- Sony DT SAM 50 1,8 Sony A opc. (Le-Ea3)Sony E új állapot , doboz
- 32Gb Samsung 2x16GB DDR4 2666MHz M378A2K43DB1-ctd asztali számítógép RAM (memória)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB
- DELL Latitude 3480 I3-7100U 8 GB 128 SSD 14" HD laptop eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest