Hirdetés
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
nyilván vannak mellékhatásai némelyiknek, én csak azt írtam le, hogy melyik edzés melyik tulajdonságot növeli értékelhető mértékben. a fitness és a yoga valamivel komplexebb, a yoga csökkenti az agresszivitást, a staminát, de némileg növeli a motivációt, és természetesen a koncentrációt.
a fitness csökkenti a sulyt 1kg-al, staminát növeli 2vel, és a motiváción kb annyit veszít vele a pilóta, mint amennyit yogával nyerne (5-9).tech training nekem még nem tűnt fel hogy csökkentené a motivációt, bár nem nagyon szoktam azt edzeni.
amit nem lehet edzeni, az a talent, minden pilótánál konstans, az experience pedig csak a futamok-teszt során növekszik, edzeni külön nem lehet.
ezen kívül a teszttel lehet 3-7 staminát szerezni a pilótának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen notebookot vegyek?
- Honda topik
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest