Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz tanulo1 #2507 üzenetére
Ennyire azért nem vagyok képben De ha van dashcam topik itt a fórumon akkor ott biztosan tudnak segíteni. Azt el tudom képzelni, hogy különféle típusú dashcamek eltérően kezelik a megtelt memóriakártyát.
Például: ami nekem volt, azon be lehetett állítani, hogy milyen méretű fájlokat készítsen, például minden 200 megabájt után nyisson új fájlt. Ilyenkor ha megtelt akkor mindig a legrégebbi 200 megás fájlt törölte és annak a helyére írta a folyamatban lévő felvételt. Simán lehet hogy más típusok máshogy kezelik és más beállítási lehetőségek vannak. Utána kell olvasni hogy miként megy a loop az adott darabnál.
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
zgospel
őstag
válasz tanulo1 #2505 üzenetére
Loopban megy a felvétel a dashcamnél, ha betelik a kártya akkor a legrégebbi felvételeket kezdi el törölni. Tehát ha mondjuk 3 órányi anyag fér a kártyára akkor mindig a legutolsó 3 óra lesz elérhető rajta.
Gondolom ha van egy kocc akkor utána nem mész még 3 órát.Vannak olyan kínai akciókamerák amik fel vannak vértezve dashcam funkcióval is, pl a GitUp amit így fejből tudok, de biztos van még rengeteg. Ezeknek a képminősége nyilván messze elmarad a GoProétól, de persze töredék árban vannak. Azt gondolom hogy egy kifejezett dashcam tudni fogja azt amit egy dashcamtől elvársz, míg a GoPro többnyire azt tudja amit egy akciókamerától várunk el
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
AuraSync
őstag
válasz tanulo1 #2498 üzenetére
Sztem a vásárlók többsége nem fogja a GoPro termékeit Dashcam-nek használni már csak azért sem mert már léteznek olyanok amikbe lehet nagyobb mem karit rakni és sokkal inkább alkalmasak Dashcam-nak.
Az én MiVue 798-amba pl 128GB-ás kártya van.
Attól függ mennyi idő alatt teszed meg azt az 1000km-t.
Úgy számold hogy egy Hero 7-8 fullHD-be kb 70-80 percet képes felvenni 30FPS-el.
Ha közben töltöd akkor persze soha nem fog lemerülni de a mem kari akkor is megtelik pár óra felvétel után és NEM fogja újra írni mikor betelik a kártya csak megáll a felvétel.
A Dashcam előnye, hogy végtelenített és ő maga törli a szükségtelen korábbi felvételt.
Igazából a Dash lényege, hogy egy adott szituációt rögzítsen a többi felvétel az útról meg kit érdekel.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új! Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
- Sigma 135mm f1.8 DG ART (Sony-E)
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest