Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
vond
MODERÁTOR
válasz SeniorTilla #5898 üzenetére
Megbeszéltük a kollégákkal. Jó ötlet a névváltoztatás. Módosítottam is topikot. Viszont a márka felsorolás túl sok a címbe, így azokat a kulcsszavakhoz írtam be, kiegészítve "hero, osmo, action, pocket" tag-ekkel, így azokra keresve is ki fogja dobni. Ha van még fontos kulcsszó, akkor írjátok meg, és felviszem.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
veterán
-
Márton
nagyúr
válasz Khaosz55 #5896 üzenetére
Valóban, nem ártana átnevezni a topikot. Van ugyan egy gopro alternatívák, de az úgy kezdődik "olcsó sportkamerák". És hát az OA5 minden lesz, csak olcsó nem
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Khaosz55
addikt
válasz SeniorTilla #5895 üzenetére
Igen szerintem is. Releváns információt egy helyen az összes kameráról. Nyilván amikor indult a topic akkor még csak a GoPro volt az egyeduralkodó azért lett ez a neve.
-
veterán
válasz urban racer #5894 üzenetére
Nem gáz az. Így legalább van összehasonlítás GoPro, DJI és Insta360 téren, egy helyen.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Márton
nagyúr
nyugi, lesz más téma, amint kijön az OA5
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
veterán
Nem bántásból, de mi köze ennek a Gorpo topichoz? Nem kellene ezt privátban folytatnotok, kinek milyen TV-je van?
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Márton
nagyúr
naugye hogy nem mindent
+még azokat a formátumokat, amiket nem próbáltál vele
én mindig beleakadok ilyenekbe isEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz Donki Hóte #5887 üzenetére
Természetesen a tv lejátszó szoftvere. Hogy lehetne a tv a buta? Vagy nem is értem a kérdést
A 2. mondatod sem értem. Ha a tv nem 4k-s (de az), vagy nem tudja a hdr lejátszást (nem tudja), akkor nem érdemes venni mellé egy jó boxot Pont hogy vettem, mivel buta a lejátszója. A jó régi tv-k még kadenciahelyes lejátszást sem tudtak, nemhogy a sokfajta tömörítés mindegyikét ismernék.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
Nem aktuális felsőkategóriás, hanem lg 4k 3d.
Az aktuális is meddig aktuális? 1-2 év és jön egy újabb kodek vagy annak egy olyan paramétere (profile, level, gop, bármi), amit a tv lejátszója már nem eszik meg, "érvénytelen" "ismeretlen" fájl üzenet a max. amit mond.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
veterán
A TV a "buta", vagy csak a benne lévő lejátszó szoftver?
Ha a TV jó (tud 4K/UHD felbontást, minimum legalább 500-600 nit fényerőt tud, támogatja a HDR lejátszást, megvan legalább 10000-8000:1 a kontrasztarány és minimum 100-120 Hz-es a frissítési ráta), akkor érdemes venni a TV mellé egy jó TV-boxot és máris élvezhetőek kiváló minőségben a felvett videók.
Ha a fenti paraméterek többségét nem tudja a TV, akkor hiába varázsolsz szoftveresen a felvételek feljavításával, nem fogod látni az eredményt.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Márton
nagyúr
válasz Donki Hóte #5881 üzenetére
az hogy az én videóim min. felét nem viszi a tv buta lejátszója.. vagy a 60fps videót 30ban mutatja.. ezer kodek, konténer, bitráta, stb. én egy 7e ftos kodi sticket használok. az mindenevő
-
veterán
Ezt mondtam én is srácok
Amúgy SD-re vissza a szerkesztett videót és be a TV-be az usbs olvasóban. Nem kell ezt ennyire bonyolítani...
[ Szerkesztve ]
-
bardi
senior tag
válasz Tündike25 #5879 üzenetére
Nem tudom most kipróbálni.
Az olcsó a hdmi kábelhez meg, ha nem egy szobában van a gép meg tv, én se húznám át. Nekem pl a gépen folyton kellett volna a kábellel szórakozni, mert nem volt szabad hdmi, egyszerűbb a plex, letöltöm, bemásolom, és nézem tv-n, ami bárhol lehet a lakásban, csak egy hálózaton menjen.
'92 Honda VFR 750
-
Tündike25
tag
Miért néznék nyers videókat a tévén? Pont az a lényeg, hogy a már kész, szépen összevágott és kiexportált videót lehessen rendesen megsasolni a tévén.
-
veterán
Mi a bonyolult benne
Sőt, mondok még egyszerűbb módszert, nem kell másolni semmit sehová, egyszerűen kiveszed a memóriakártyát az akciókamerából, bedugod egy ilyen kártyaolvasóba, azt csatlakotatod a TV-hez és máris nézheted a videókat.
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Tündike25
tag
Eddig nem kellett HDMI kábel, a Serviioval minden tökéletesen simán átment. Ráadásul egyszerűbb is mint mondjuk egy külső vinyó, mert csak simán letöltöm a filmet és már nézhetem is, nem kell dugogatni meg másolgatni semmit pluszban.
Egyenlőre inkább nyitottam egy hibajegyet az Instánál, meglátjuk lesz-e belőle valami, viszonylag gyorsan válaszolna elvileg. -
veterán
Külső SSD vagy HDD. Gyorsan felmásolsz rá bármit, és be a TV-be, már nézheted is. A drón vagy akciókamera videókat USB-s SDXC-kártyaolvasóval nézem a TV-n. Drónból/kamerából ki, TV-be be és már mehet is. Mobillal is tökéletesen használható, must have tool. Nem is drága.
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz Donki Hóte #5875 üzenetére
azért ez nem ennyire egyszerű...
-
veterán
-
veterán
válasz Donki Hóte #5869 üzenetére
A PRO simán lehet marketing is DJI Mini 4 Pro van, sima Mini 4 nincs...
A Pro nyilván profin hangzik
-
veterán
-
Tuninger
addikt
Éjszaka érkeztek leakek a DJI Action 5 Pro-ról:
Észrevételek:
4 óra üzemidő, +50% az Action 4-hez képest. Ez itt nagyon fontos lehet. Ez persze 1080p 30fpsen értendő, de ami fontosabb, hogyha bármely módban 50%al többet megy az Action 4-nél a +15%al nagyobb aksival, akkor azt jelenti hogy csökkent a fogyasztás, új processzor van, csökken a melegedés, ami az Action 4nél alapból sem volt akkora probléma mint a gopronál40MP szenzor: az Action 4nél is 40MP quad bayer volt, csak nem lehetett ezen a felbontáson fotózni. De állítólag új a szenzor, mivel:
13.5 EV dinamika: Mivel az Action 4 dinamikája is jó volt, itt nem lehet tudni mennyi a fejlődés, de ha kiemelték, valószínűleg sokat javulhatott. Viszonyításképpen: A GoPro Hero 10-11-12-13 mind 11EV dinamikával rendelkeznek nem HDR módban.
Van viszont 4:3 4K 120 fps. Bár ez nagyon kevés embert érint, én örülök neki, látszik hogy combosodott a gép ha képes erre.
Az új kijelző 1000nitre képes ,vagyis jól látható bármilyen fényviszonyok között. Ezen a téren sem volt szégyelni valója az Action 4nek.
Lesz beépített 47GB tárhely ha otthon felejtenéd esetleg a memkártyádat!
Végre megkapja az oliophobic bevonatot a kijelző és a védőlencse, így ugyanúgy vízlepergető lesz mint a goprok már generációk óta!
Van 4x lassítás utólag AI-ból, bár ez elég bullsh1t szagú, a 4K120 fps-t képes lelassítani utólag 1080p 480fps-re frame interpolációval, ami szerintem inkább a telós appban fog futni mint a kamerán, de meglátjuk.
Mégis úgy érzem hogy ÍGY kell kiadni egy év után egy új kamerát, hogy VANNAK fejlesztések. Action 3-ról egyértelműen érdemes lehet váltani. Action 4ről kevésbé.
Ja a legfontosabb, megjelenés: 2024.09.19, jövő csütörtök itthoni idő szerint 15:00
[ Szerkesztve ]
-
urban racer
senior tag
Sziasztok, bocsi ha már volt téma... Valaki rendelt be már 13-at? Úgy érzem, mintha a futár beragadt volna egy körforgalomba...
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
zsoltzsolt
addikt
válasz zsoltzsolt #5864 üzenetére
Pirosban helyett pontosabban. *
-
Tuninger
addikt
válasz zsoltzsolt #5861 üzenetére
Van, szuper a cucc
De nem akciókamera, vízben használathoz speciális tok kell, nem fogsz vele homokmotorozni, ejtőernyőzni, sznorkellezni, FPVzni.
Ezen kívül viszont a legtöbb dologban üti az akciókamerás mezőnyt. Mert nem ugyanarra való. -
veterán
válasz zsoltzsolt #5861 üzenetére
Mi a kérdés?
-
-
Tündike25
tag
Azt még megnézed ha nagyon szépen megkérlek, hogyha Te is exportálsz Studióban egy timeshift/timelapse videódat akkor nálad is ráteszi-e a 2kbps hangot? (az eredeti MP4-en nálam sincs rajta)
Illetve, hogy hang levétellel exportált videón nálad is rajta marad-e végül a hang. Nagy segítség lenne kideríteni hogy valóban a Studió bugos-e vagy tényleg valami egyedi codec bibi lehet nálam. Nagyon köszi!
Közben a hivatalos oldalon is jeleztem azért a "community forum"-ban. -
-
Tündike25
tag
Köszi, hogy megnézted!
LG OLED (kb 4 éves) a tévém. Serviio-val próbáltam, még megnézem azért majd USB-vel is, de egyre biztosabb vagyok, hogy a 2kbites hang lesz a ludas. Hogy tudom ezt levenni? Vagy Studioból úgy Exportálni, hogy biztosan ne legyen semmi hang?
Vagy a kamerán letiltani hogy legyen hangja a Timeshift/Timelapsnek?Most kipróbáltam egy sima videóval, hogy lehalkítom Studióban és úgy exportálom, de a hang akkor is megmaradt alatta... A sírba kerget... Bugos lehet ezek szerint ez a verzió?
[ Szerkesztve ]
-
Tuninger
addikt
válasz zsoltzsolt #5852 üzenetére
Szinte mind klikkbait. Eddig amit tudni mert fotó van róla (és simán lehet photoshop) azokat az infókat itt a fórumon már linkeltem, az előző oldalon megtalálod
-
Tuninger
addikt
válasz zsoltzsolt #5850 üzenetére
Azt mondanám meg kell várni még azt a kb 10 napot a Dji Action 5 pro megjelenéséig, és utána vagy nyomott áron Action 4 a hivatalos dji storeból, vagy az új Action 5 Pro.
a goprok még használtan is felháborító áron mennek, ott a legracionálisabb egy Hero 12 a gopro.com eu-s oldaláról 400 eur-ért. -
Khaosz55
addikt
válasz SeniorTilla #5847 üzenetére
Nem értem amit írsz.
Én készítettem igaz csak Gopro8-al (nem 11-el) víz alatt felvételt a maladívon snorkelezés közben. Összehasonlítva a Acepro lényegesen jobb felvételt csinált főleg színben. Gopron rajta volt a zöldes árnyalat illetve a árnyékosabb helyről pl vizibungaló alol a napsütött rész felé felvett felvételek iszonyat zajosak volt. Davichi-ben fullra toltam a képzajszűrést, hogy ne havazás legyen a tenger alatt.
Ha összehasonlító videókat nézem akkor a 12-ön is rajta van ez a zöldes árnyalat.
Ilyen videó esetén hazudozás van ? [link]
Vagy itt van 12-Action4 víz alatt. [link] Srác csinál pár videót nem hiszem, hogy elrontja. Utómunkával rendbe tudja rakni a gopro színeit.
Nekem kb ugyan színekben a gopro mint amit teszteken van. -
Márton
nagyúr
válasz Tündike25 #5845 üzenetére
Megnéztem neked: egy ősrégi, min 4-5 éve használtan (!) vett LG 4k 3d tv-n tökéletes a lejátszás, semmi akadás.
3840x2160 h264 mp4 és valóban van egy aac hangsáv is, 2kbites
PC-n is ok.Milyen tv? usb-be dugva? másikba esetleg? másik pendrive?
-
veterán
válasz Tuninger #5846 üzenetére
Szerintem sok idő rászánása nélkül is szebbek a felvételei, mint az action 4-nek és az instának. Az Action 2-vel viszont összehasonlítható. Amit linkeltem korábban felhős videót, azt Action 2-vel csináltam. Rászánok majd egy kis időt és teszek fel Hero 11-essel készült videót is.
Az AcePro nálam nagyon leszerepelt mint akciókamera. Viszont tegnap éjszaka starlapse-t csináltam AceProval és Action4-el egyszerre. Az instának a szoftvere szebb videót dobott ki, mint a DJI Mimo. Szóval ebben jobb.
Víz alatti felvétele gáz a Hero-hoz és DJI-hoz képest... lehet én vagyok a hülye és nem tudom beállítani, de hát éppen ez az, hogy normál módban voltak. Az Insta az új LeicaVID színprofillal. Ha már megint itt tartunk, hogy melyik a jobb és rosszabb
-
Tuninger
addikt
válasz Joe7676 #5839 üzenetére
Akkor azért te is GoPro fanboy voltál, mert 11-ről a 12 az pont olyan nulla upgrade volt mint a 12-ről a 13, vagy a 11-ről a 13.
Tartom állításom, hogy bárki épeszűnek Action 4-et érdemes választania a GoProval szemben, vagy akár az Ace Prot.De ha értesz hozzá és hajlandó vagy rászánni komolytalanul sok időt, a GoProból még mindig több kihozható sok szituációban, mind stabi, mind színek, mind dinamika terén, a tényleg kevés fénynél való használatot leszámítva.
-
veterán
hehehehehehe
Van egy új trollunk. Csak nem annak a félhülye, esténként részegen kommentelő oktató csávónak az alteregója?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Joe7676 #5838 üzenetére
Hát, kisfiam, senki nem mondta, hogy a gopro az Isten. De ha neked nem jön be, lelked rajta, legalább nem rontod itt tovább a levegőt. Menj át a DJI topicba.
-
Márton
nagyúr
"Granding"
-
veterán
válasz Joe7676 #5834 üzenetére
"A modor mutatja, mit érsz."
Vedd a kezedbe a két kamerát és teszteld le őket, ne a jutúbról okosodj. Nagyon nem veri meg a Hero 11-et az Action 4 képminőségben. Nem véletlenül cipelem fel a felhőkbe a Goprot az FPV-vel.
Amúgy mit kötekszel itt? Ez egy nyugodt fórum volt addig amíg bele nem böfögtél. Ráadásul hülyeséget.
-
Tuninger
addikt
válasz Joe7676 #5834 üzenetére
Én használtam egymás mellett a Hero 11-et és az Action 4-et is élesben, nem csak teszten, leírtam a tapasztalataimat is, videót is prezentáltam róla, side by sideokkal, belezoomolva, colorgraingel, nem csak videókat néztem róla.
Nem emlékszem hogy hol toltam túl az arcot azon az egy kommenten kívül hogy Advanced szinten tolom a color gradinget.
-
Tündike25
tag
Sziasztok!
Feltöltöttem egy példa videót. Meg tudnátok légyszi nézni, hogyha letöltitek akkor nálatok lejátsza-e a tévé, illetve láttok-e esetleg valamit ami miatt "nem szeretheti" az enyém? Milyen Codec-et használ? Ami fura, hogy a timelpase-oknak nincs hangja, de én mégis úgy látom mintha 2kb/s, 48000KHz lenne a videóban. Nem lehet, hogy ez a baj és ezt nem tudja kezelni a tévé?
Ha Studioval csinálok egy Projectet amibe beteszek egy ilyen timelapse/timeshift-tet és valamilyen zenét rakok alá, akkor az exportálás után a tévén lejátsza, de a hang romlik el. (elnémul néhány sec-re, majd begyorsulva, akadva elindul. PC-n, telefonon ilyenkor sincs semmi gond)
Köszönöm a tippeket!
A video: [link] -
olivera88
veterán
válasz SeniorTilla #5828 üzenetére
Akkor miert nem jelenik meg vásárlásnál?
Zsírkrétamen
Igen, tavaly vettem a kamerát GoPro előfizetéssel, és azt ujítottam meg most.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
szab13
aktív tag
Sziasztok!
Jól gondolom a következőt?
Van GoPro előfizetésem, egymás utáni két évben is fizettem tagságit.
December elején van a fordulópont, tehát ha lejárta előtt felhasználom a 100Eu-s kedvezményt, akkor fordulópont után ismét aktiválódik a 100Eu. (persze fizetem a 3. évet is.)
13-as most 449€ , kb. mikor várható, hogy 399€ legyen?
Mert úgy 299€lenne tagságival, 12-re is volt ilyen ajánlat tavaly, ha jól emlékszem.
Köszönöm
12- -
senior tag
-
veterán
-
olivera88
veterán
-
Tuninger
addikt
A hyperfocal distance, vagyis az a távolság amikortól minden éles, közelebb van mint 75cm, ergo 11cm és végtelen között tudsz állítani.
Normál esetben 37cm körül van a közelpont.olivera88: 450 EUR csak a kamera az EU-ban, de ha évek óta gopro előfizető vagy, minden évben kapsz 100EUR kedvezményt a kamerára, így 350ért veheted meg.
-
olivera88
veterán
válasz SeniorTilla #5822 üzenetére
Úgy 350 EU ba jön? Nálam nem akar megjelenni vmiért.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
veterán
válasz Tuninger #5821 üzenetére
Elég sok Hero 11-et eladtam az utóbbi időben. Az a tapasztalatom, hogy az átlagvevőt nem érdekli a filter, egyáltalán nem. Se ND, se polár, se stb. Van aki nem is tudja, hogy cserélni lehet egy tekeréssel.
De megmondom őszintén, fel fogom használni az előfizetésem és rendelek egy 13-ast.
-
Tuninger
addikt
válasz SeniorTilla #5820 üzenetére
Mondjuk adnak is valamit a borzalmas felárért, az autodetect feature, főleg az ND szűrőknél egész jó. Tudod állítani az automatikát hogy mennyi motion blurt szeretnél, és aszerint javasolja hogy válts e ND-t. Így egy kevésbé hozzáértő is talán eligazodik a használatán.
a makro jobb mint vártam, lehet használni vlogolós távolság pontosabb belövésére, illetve tud végtelent is, nem kell levenni ha nem akarsz makrózni
az ultrawide csak annyi hogy megkapta a széjjeltorzítós módokat is
az anamorphicot meg még a PRO-k is képesek hibásan használni, annak csak linearban van értelme mert hiperviewban borzalmasan néz ki.
Gondolkodom erősen a bejelentés óta, én az utóbbi időben 8:7 4K60ban videózom LOG-ban a 11-el. Na ebben a módban semmit sem adna az új kamera…
pofátlanság harmadszorra is kijönni ugyanazzal a szenzor/processzor kombinációval…[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Márton
nagyúr
"Macro Lens Mod. A manual variable focus ring gets you 4x closer to your subject than ever before on a GoPro—from 4.33in (11cm) to 2.46ft (75cm)"
Akkor ez is tárgytalan..
-
veterán
Az új rögzítés valóban jó. Ilyen kellene az instára és a djira is
-
Tuninger
addikt
HERO13 Black is our first camera with Burst Slo-Mo, which gives you 400fps at 720p for 15 real-time seconds. Or go higher resolution with 900p 360fps for 15 seconds or 5.3K 120fps for 5 seconds.
Nagyon csúnyán sarcolnak minden kiegészítőért, a kamera is drága, 450 EUR
Szerk: proci, szenzor maradt
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Tuninger
addikt
válasz SeniorTilla #5812 üzenetére
Ha megnézed más az ujj alatti felület, más a tally lampnál lévő rész. A Dual Ai Chip és a "2" mondjuk tényleg odafotoshoppolható.
-
veterán
-
Tuninger
addikt
Khaosz55, lassan ideje lesz lecserélni a régi elavult *zarodat:
-
-
Khaosz55
addikt
Én használtam sós vízben Gopro8-at tok nélkül. Semmi gond nem volt. Ace pro-t is használtam 12 napon keresztül minden nap tok nélkül. Az sem ment tönkre, csak csesztem elmosni édes vízzel és a berakodó só lenyomta a gumi bevonatot. Korábban linkeltem. Ennek ellenére, szerencsére garanciába cserélték!
Most már odafigyelek és mosni fogom..[ Szerkesztve ]
-
Tuninger
addikt
Került fel nagyobb felbontású kép a dobozról:
Ezek szerint lesz 720p 400 fps burstben, visszakerül a GPS, lesz rendes HDR és lesznek új előtét lencsék, ennyi az upgrade a hero 12höz képest.
Kiváncsian várom hogy az alulmúlt várakozásokhoz képest mi az amiben még limitált.
Mert ugye a Hero 12nél a HDR pl elég limitált fps/felbontás lehetőségekkel jött.Ha kap egy új procit és nem lesz melegedési gond még a végén veszek.
-
dro0py
tag
válasz SeniorTilla #5802 üzenetére
Nem Gopro és DJI volt, egy harmadik, nagy márka. Direkt nem írtam le, mert nem akarom, hogy bárki flame-eljen. Egyébként beázásra nem vonatkozik a garancia többek között a Gopronál sem, legyen az sós vagy édes víz. Keress rá: "Because of possible user resealing errors, this product is not warranted against water housing leakage or any resulting damage."
Szóval ez értelmezés kérdése, hogy átvertek-e, igazából akkor vertek át, amikor elhittem nekik a vásárláskor, hogy vízálló. Dehát a marketing ilyen, én bedőltem neki, nem szoktam részletesen elolvasni a jótállási szabályzatot :-)
Legközelebb nyilván vízálló tokban fogom használni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Még mindig nem írtad le, milyen kamera volt ami beázott. Jó lenne tudni, hasznos infó mindenkinek.
Leírtam miket használtam a tengerben. A Gopron kívül mindegyik simán volt a vízben, nem lett semmi bajuk. A kamerák sósvíz állók. Az instán direkt javaslatok is vannak, mit csinálj vele sós fürdés után. Ha rajta van, akkor a gyártó szerint is vízálló nem? A szervizben sztem átvertek, de mivel titkolózol, ez nem fog kiderülni
-
dro0py
tag
válasz SeniorTilla #5796 üzenetére
Én is mindig letakarítom a cuccokat a sós víztől, még a ruháimat is, tudom jól, hogy nem tesz neki jót. Itt viszont mindegy volt. A vízben egyszer csak kikapcsolt, és ennyi volt. Próbáltam kiszárítani, megtisztítani, semmire sem reagált már.
A szervizben szétszedték, és látszottak a sós víz nyomai belül. El is utasították a garanciális ügyintézést, mert benne van az "apróbetűsben", hogy sós vízre nem érvényes a vízállóság.
Ezt csak azért írom le, hátha másnak újdonság, és nem saját kárán tanulja meg, hogy hivatalosan NEM sós vízállóak ezek a kamerák.
Persze az összes youtuber nyomja a tengerben védőtok nélkül, dehát azok fizetett videók :-)
Most a DJI Osmo Action 4-el szemezek: erről mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest