Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
szlaci888 #5474 üzenetére
az szuper, az evek alatt nekem is csak egyszer tette hasznalhatatlanna a telefonom de nekem annyi eleg is volt backup telo nelkul. munkamhoz kell okta meg egy csomo applikacio, ha barmelyikkel problemat okoz az nekem hatalmas fejfajas. masik, ha beleolvasgatsz redditen lathatod hogy most is sokan kinlodnak a betaval, van akinek az 5x kamera stabilizacioja szunt meg, masoknak programok fagyogatnak, van akinek a bluetooth nem kapcsolodik az autohoz az uj beta ota stb. nyilvan akiknek tokeletesen mukodik kevesbe osztjak meg azt mint akinek problemat okoz, es nekem is 10 betabol 9 viszonylag rendben mukodott, de eleg azt az egy problemasat beszoppantani es atgondolja az ember a dolgot.
-
Landor
tag
-
-
TaylorPro
addikt
válasz
szlaci888 #800 üzenetére
Így igaz!
Köszi!
Kézzel megadtam neki az APN-t a Voda adataival és jó lett.
Ezek mehetnének az összefoglalóba is.
-
gulb
senior tag
-
K82
őstag
válasz
szlaci888 #664 üzenetére
Gyakorlatilag hívásszűrés csak épp a telefon felveszi helyetted a hívást és dönthetsz h beszélni akarsz a hívóval vagy rendezze inkább a telefon. Itthon ugye nem elérhető, DeadMeat viszont hasznát veszi a Csatorna túlpartján.
Hasznos funkció tud lenni, itthon szerencsére nem annyira durva a robocall mint az USA-ban. Hat éve ott naponta volt 2-3 ilyen hívásom, tavaly viszont egy sem (tanulság: választási időszakban ne nagyon akarj kimenni)
call screening -
micafighter
nagyúr
válasz
szlaci888 #416 üzenetére
Pixel IMSben van egy beállítási lehetőség rá: ,,Add "Wi-Fi Calling" to Network Name". Ehhez szerintem root se kell.
Ha ezt bekapcsolod, akkor az értesítési sávon mutatni fogja ha lehúzod azt (jobb fent), legalábbis magyar Telekom hálózaton:
(Pixel IMSben van beállítási lehetőség ,,Show VoWifi Icon", de az mintha nem működne rendesen (a hálózat nevében hamarabb mutatja, minthogy az ikon megjelenne, bár nekem VoLTE/VoWifi ikon be van kapcsolva PixelXpert-el, a VoLTE-t mutatja rendesen de ahogy a képen is látszik a VoWifi ikont nem mindig mutatja rendesen, lehet csak kell neki pár perc plusz hogy az ikon váltson VoLTE-rol VoWifire)
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ÚJ, BONTATLAN Iphone 14 128 GB Midnight - 1 év nemzetközi Apple Garancia
- Xiaomi Redmi 5A Xiaomi Redmi 10C Xiaomi Redmi 12C
- iPhone 11 64 GB Black - Kis Kompromisszum - Napi használatra tökéletes !
- Apple Iphone 16 pro max 256GB 12 hó garancia Ibrány Szabolcs út 11. Central-Gsm.Tel. 30/2605667
- iPhone 13 Pro Max - 128Gb - Független - 100% akksi
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest