- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
őstag
Akármit törlök, a címsorba íráskor mindig megmaradnak a felkeresett oldalak. A beállításokban a "várható kifejezés szolgáltatás..." c. rész elől is kivettem a pipát. Mégis ha pl. elkezdem beírni, hogy ebay.com - magát az "ebay.com"-ot ugyan nem egészíti ki, viszont szépen látszik az egy hónappal ezelőtti kereséseim eredménye is. Előzményeket manuálisan és "click&clean" bővítménnyel is töröltem.
Hogyan tudnám megszüntetni ezt a jelenséget?
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
albinolynx
őstag
válasz albinolynx #17275 üzenetére
Megoldva. Valamiért nem szinkronizált időt és dátumot. Frissítés után úgy működik ahogy kell.
-
albinolynx
őstag
Friss win 8.1 x64 hun enterprise telepítés, chrome verzió: 33.0.1750.146 m. LAN kapcsolat (él az internet, más oldalakat betölt). Hibajelenség (pl. google.com, gmail.com lehívásakor):
"Nem lehet kapcsolódni az igazi accounts.google.com webhelyhez
Jelenleg valami zavarja a(z) accounts.google.com webhellyel létesített biztonságos kapcsolatot.
Próbálja meg újratölteni az oldalt néhány perc múlva, vagy miután másik hálózatra váltott. Ha mostanában új Wi-Fi hálózathoz csatlakozott, az újratöltés előtt fejezze be a bejelentkezést.
Ha most akarja felkeresni a(z) accounts.google.com webhelyet, akkor egy támadó esetleg hozzájuthat az Ön személyes adataihoz. Az Ön adatainak védelmében a Chrome addig nem tölti be az oldalt, amíg nem képes biztonságos kapcsolat létrehozására az igazi accounts.google.com webhellyel."Miért dobja ezt be?
Mi hiányzik a biztonságos kapcsolat létrehozásához?IE 11 alól is ezt adja a google.com-ra:
"A webhely biztonsági tanúsítványa hibás.
A webhelyhez tartozó tanúsítvány lejárt, vagy még nem érvényes.
A tanúsítvány hibája átverési vagy adatlopási kísérletre utalhat.
Azt ajánljuk, hogy zárja be a weblapot, és ne használja tovább.
A weblap bezárásához kattintson ide.
Továbblépés erre a webhelyre (nem javasolt)."[ Szerkesztve ]
-
albinolynx
őstag
Valamit félrenyomtam és most az FLV dowloader, adblock egy "dupla jobbra nyil" részbe került. Hogyan lehetne ezt elkerülni és kihúzni ezt a két ikont a menüből?
-
albinolynx
őstag
válasz albinolynx #16961 üzenetére
Megoldás: alkalmazások megjelenítése, majd jobb egér gomb és eltávolítás.
-
albinolynx
őstag
Offline gmail-t hogyan lehet eltávolítani?
Nem jelent meg a netes videókban szereplő "kuka" ikon...
(Kezd a tököm tele lenni apuval...)Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
albinolynx
őstag
Sima gmail notifiert használtam eddig levelek jelzésére, mert nem szeretem a különálló levelező programokat és a csicsás notifier-eket. Azonban kb. másfél hete nem jelez. Már próbáltam teljes újratelepítéssel is.
Sokat nem bogyóznék vele, mert nincs ötletem. Egy böngészőtől független notifier-t tudnátok ajánlani ami szintén ilyen fapados?Szerk.: olyat olvastam, hogy a "Kötelező a https használata"-t kellene kikapcsolni, viszont egy a chrome nem engedi...
[ Szerkesztve ]
-
albinolynx
őstag
Napok óta a 31.0.1650.57 m verziót használom, frissítés lehetőségét gyomlálva.
Az előbb 3 ablak volt nyitva és egy google keresést akartam indítani egy üres oldalon. Elkezdtem volna írni a címsorba, hogy mit is szeretnék és megállt a tudomány. Fehér (nem fehér, hanem 1/3 fekete sáv, többi fehér) lap, chrome nem válaszol. Kb. 15 másodperces kiesés után amit ez idő alatt beírtam, hirtelen megjelenítette és minden ment tovább.Lehet le vannak terhelve az nsa szerverek és nehogy lemaradjanak valamiről, blokkolják a böngészés lehetőségét?
[ Szerkesztve ]
-
albinolynx
őstag
válasz Narxis #16730 üzenetére
Azt csináltam, amit már rég kellett volna. 31.0.1650.57m letöltés, offline telepítés. Google könyvtáron belül "update" könyvtár teljes törlése. Névjegy alatt "frissítés sikertelen". Minden más hibátlan, mint régen. Majd ha észhez térnek, akkor lesz frissítés, addig csak "örömésbótttá' ".
Ne haragudjon aki leírta már itt ezt a módszert, nem emlékszem a nevére.
-
albinolynx
őstag
Az a szörnyű, hogy a sok sz.rság miatt FF-t használok, de ez talán még trágyább.
Lassan kezdek pánikolni, hogy "hát én immár kit válasszak?". Lassan eljutok oda, hogy tableten boat-tal böngészni nagyobb élvezet lesz, mint asztalin bármivel.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
albinolynx
őstag
Egy nagy fos, de nekem szerencsére még használható szinten van. Kihúzom vele a következő frissítésig.
Akik viszont átnyergelnek, milyen böngészőt választanak?Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
albinolynx
őstag
Melyiket célszerű használni?
Flash, vagy html5?Egyedül a reklámok zavarnak. Azt a pár videót ha érdekel, letöltöm és megnézem offline. Tehát akár a chrome beépített lejátszóját is visszaállítom.
-
albinolynx
őstag
Nem igazán érdekelt ez a flash dolog, magyarán sz.rtam bele.
Most kipróbáltam, hogy letiltottam:
C:\ProgramFiles x86\Google\Chrome\Application\
32.0.1700.76\PepperFlash\pepflashplayer.dll-t.YT kiírta, hogy frissítsem a flash player-t. Ennek ellenére mentek a videók. HTML5 lejátszó, ugye?
Telepítettem az adobe oldalról a flash playert. Engedélyeztem, újraindítottam, de még mindig HTML5 lejátszót ír ki videón jobb egérgombra. Illetve megjelentek a reklámcsíkok adblock ellenére.Az adobe flash player miért nem aktív? x64 miatt? Mindig engedélyezve:
C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\NPSWF32_12_0_0_43.dll[ Szerkesztve ]
-
albinolynx
őstag
YT-ra én a 4k Downloader-t. Azzal nincs semmi gondom.
Mi történt a Flash Video Downloader-rel, hogy nem elérhető többé?
Nem lehet egy régebbi verziót valahogy a "chrome-ba hekkelni"?Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
albinolynx
őstag
Flash Video Downloader helyett mit érdemes használni, ami leszippantja flv-be a videókat?
(Senki sem használta?)Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
albinolynx
őstag
válasz albinolynx #16047 üzenetére
Ez ekkora kérdés volt, vagy mindenki nyaral? (:
-
albinolynx
őstag
Tegnap egy win7 -> win8.1 váltás után chrome-ba bejelentkezve az tűnt fel, hogy nincsen flv downloader (Lehet nem pontosan ez a neve. Régóta használom és belépés után nem kellett soha foglalkozni vele, települt automatikusan.).
Mi történt?
Milyen alternatívát érdemes használni helyette, ha ez már nem elérhető?Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
albinolynx
őstag
Köszönöm! Máris jobban alszok majd. (:
-
albinolynx
őstag
Nem követem a topikot, mert eddig nem volt rá szükségem. A napokban azonban megjelent a könyvjelző sávom a "programok", új lap nyitásakor a sokat látogatott oldalak előnézeti képe. Ezt a kettőt szeretném megszüntetni. Link is jó, ha már volt róla szó. Gondolom nem csak engem zavar. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- LEGO klub
- ZIDOO médialejátszók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest