- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- Xbox One
- World of Tanks - MMO
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch
- PS Vita / PlayStation TV
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Tiszteletem,
Hogy lehet olyat megoldani, amit amúgy a sajnos már nem fejlesztett CentBrowserem csípőböl tud, hogy bizonyos billentyűkombinációra, pl alt+f1..teljesen eltűnik az egész böngésző, BOSS key nek hívják....nem ablakot vált, nem minimalizálódik óra mellé akárhova..., teljesen eltűnik, majd ezt újra megnyomva alt+f1, előtérbe jön újra gond nélkül, úgy, hogy semmi sem záródott be..állt meg stb... Köszönöm szépen.. -
degec
senior tag
Tisztelet !
Hogyan, és hol lehet kitörölni a Chrome által megjegyzett user/pass ablakokba beírt júzer/passokat , van ahol csak a juzer nevet jegyezte meg pass-t nem..pl fészbuknál nem kértem, hogy bármit is megjegyezzen mégis beírja magától a felhasználónevet, pass-t nem..ahol ezt tárolja a jelszavaknál ott semmi sincs megjegyezve ergo semmit sem tudok kitörölni..
Köszönöm !!!
-
degec
senior tag
Tisztelet,
Biztos már 345 en megkérdezték de nem találom..HELP PLS.. !
Chromeből belépve gmailre, ha jön email és pdf csatolmánya van ugyan mi a bánatért nem lehet kinyomtatni közvetlen, csak úgy ha lementem tárhelyre meghajtóra..és úgy nyitom meg másik progival. Mi lenne erre megoldás hogy rögtön lehessen nyomtatni ?
Köszöntem szépen !
-
-
degec
senior tag
ÜDV !
Nagyon szeretnék OLDALSÓ könyvjelző sávot a Chrom-ba, ami jó és használható, de nem találok, tudna valaki segíteni..? Köszönöm szépen.. !
-
degec
senior tag
Tisztelet !+ ÜDV !
Srácok én átszoktam ezer évnyi rókázásról krómra, ami szuper!, de egy bajom van homályosítson már fel valaki ! légyszi !
Jelszavakat a google polrtable-vel szépen bepakolgattam de jó, aztán usbre átmásol máshol elővesz és sehol semmi.. juhéjj én felhőbe nem tárolnám a jelszavaimat az tuti, milyen jó megoldás van erre, hogy még a portable verzión is működne? plugin akármi ha fizetős megveszem csak legyen okés..?! help ! köszönöm szépen !.. vagy van valami file amit át kell másolni... portable-ra és okés lesz,..?vagy a sima telepitősre? -
degec
senior tag
Sziasztok !
Tudna valaki 2 apróságban segíteni ha nagyon szépen megkérem !
1, olyan letöltő plugint szeretnék ami eltünteti a chrome alap "alsó csíkba kidobom amit letöltők" című förmedvényét ! Olyat szeretnék mint a tűzrókában van, hogy ikon és szépen rákattint ott jönnek a letöltések, sima webes letöltések!
2. 35.... stable-ban hol találom a jelszókezelőt? egyszer csak elfelejtett egy user/passt és hiába lépek be újra nem kínálja fel hogy megjegyezné elmentené...behelyettesítené !
Köszönöm jól !
-
degec
senior tag
Sziasztok !
Rókáról végre áttérnék teljesen a chrome-ra, mert sokkal gyorsabb nekem és stbstb..
Egy dolgot nem tudok megoldani ebben kérnék SZÉPEN segítséget !
Rókában van bal oldalon végig egy könyvjelző sáv, ami a képernyő teljes hosszában megtalálható, és ez az offline könyvjelzőimet tartalmazza. ilyet szeretnék [link] chrome-ba, áruházba szét kerestem magamat, de csak az online könyvjelzőre találtam ilyet én meg olyat nem akarok.. valaki help ! köszöntem ![ Szerkesztve ]
-
degec
senior tag
Tiszteletem !
Szeretném megkérdezni, hogy króm alá nincs e véletlenül olyan, a teljes weblapot nagyitó kicsinyítő zoom funkció (ctrl+görgőn kívül) mint az operában, hogy jobbra alul egy csúszka és akkor kényelmesen nekem kézreállóan zoomolhatok.. jó lenne ha kirakna ilyen csúszkát...
(kerestem kutattam, de nem találtam)Köszönöm szépen !
-
degec
senior tag
ÜDV ! Segítséget szeretnék kérni SZÉPEN !
Hogyan lehet olyan adobe FLASH tartalmú videót kimenteni akármijen formában hdd-re, ami nem ismert videós oldalakról származik, (youtub google stb..) és NEM cachel semmit HDD-re.
Ismert oldalakról videocachewievel http://usite.hu/prg/VideoCacheView kimásolom átkonvertálom aztán kész is ! Chromeból, Firefoxból...firefoxhoz is probáltam azt a szuper plugint 4.59 es verzióval ami kimondottan erre szakosodott nevét nem tudom..most..ismert oldalakon müködöt..de itt nem -->konkrétan ezt szeretném: http://cafetv.nlcafe.hu/channels/2865/14474 lementeni valahogy.
Köszönöm előre is.. a segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Synology NAS
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest