Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
Na ez egy jó gépigény. Nem egy Space Marine 2 vagy Outlaws. El sem hiszem, hogy megjelenik az 1440p magas beállítások mellett. 2024 van, de még mindig lehetetlen küldetés elszakadni az 1080p-től magasabb beállítások mellett (is). Felskálázással ebből a címből ki lehet hozni az ajánlott gépigénnyel egy 1080p@high-ot, pedig az RX5700/2060S nem tegnap jött ki.
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
NyalokAA
aktív tag
Az igencsak jó lenne . A 2018-as részt 3x toltam végig.
ps4fat-en , pc-n majd pc-n szinkronosan. Nagyon igényes és profi volt a szinkron. Azt is meg merném kockáztatni , hogy a 3. végigjátszás volt a legnagyobb élmény az anyanyelvemen
Ragnarokot idén nyár elején játszottam szintén ps4 fat-en ( ezt tudtam kölcsön kérni )
, de most tuti lemegy egyszer pc-n is -
herion
tag
Remélem a Szinkronsarok ezt a részt is tervbe vette, és pár éven belül lesz hozzá jó kis magyar szinkron
Who Let The Dogs Out?
-
Montanaxy
aktív tag
190 giga?
-
mg1992mg
senior tag
Nagyon várom, a 2018-as részt (amit 2022-ben toltam, a PC port miatt) imádtam
-
félisten
válasz BoneDragon #3 üzenetére
Nagyobbat durrant, ez meg "csak" a folytatása.
Egyébként teljesen korrekt a gépigény.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Bad Pritt
félisten
válasz BoneDragon #3 üzenetére
A 2018-as jobb volt, de az egy korszakos zseni játék. A Ragnarök még így is toronymagasan átlag feletti élmény és sok dologban fejlődött.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Vegyétek, vigyétek, a generáció legjobb akció-kalandjátéka.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
addikt
Korrekt, szerintem rendben van és ez ráadásul natív. Eközben a Star Wars Outlook botrány gépigénye DLSS-el együtt érvényes.
Mondjuk az a 190 GB tárhely
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest