Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
válasz
ledgeri #12990 üzenetére
Köszi, így értem.
De volt de sajnos azt sem tudom reprodukálni :-)
Az ott mutatott csillagok egyébként karakterhelyesek? Ha igen akkor valószínűleg a másodlagos emailcímet is elírtam, mert amik voltak valaha is egyet sem fogad el.Ja és outlook beállításban esetleg képben vagy? Mert az új címet nem sikerül oda szinkronizálni pedig rengeteg leírást néztem hozzá.
-
-
Đusty
addikt
A kép lemaradt:
-
Đusty
addikt
És egyedül a szinkronizálás nem sikerül, nem értem.
-
Đusty
addikt
Nekem nem, valaki árulja el már aki használja outlookon keresztül, hogy kell beállítani ezt a szart, ennyire förtelmesen szar, bonyolult email felületet én még nem láttam mint ez.
A röhej az, hogy egyet valahogy sikerült (fogalmam sincs hogy) de a másodikat nem akarja az istenért sem pedig mindent ugyanúgy állítok. -
Đusty
addikt
elfelejtett jelszót miért nem úgy lehet visszaállítani mint minden másértelmes levelezőrendszerben? Itt írjam be az utolsót amire emlékszem majd nem történik semmi mert nem tud azonosítani.
Szívesen veszek segítségeket. Egyáltalán mi a kritérium a jelszóra momentán kell kis-nagy betű spéci karakter vagy nincs megkötés? Lehet már az is lehet segítene. -
Đusty
addikt
válasz
TigerCat #11153 üzenetére
Viszont azt tényleg nem tudom már hogyan kell beállítani, hogy a beérkező levelek egy másik fiók beérkezőjében landoljanak, ahogy a freemailes csoport. Itt nem adja ki a mappaválasztás lehetőségét. Azaz a "kijelölt fiók az új üzeneteket a következő helyre kézbesíti"-nél nincsen választási lehetőség, freemailnél van.
-
Đusty
addikt
A gmail fiókot outlookban beállítva nem látszik az "elküldött" mappa meg még egy csomó másik sem: törölt, stb., nem úgy mint a freemailnél. Hogy kell beállítani, hogy látszódjon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest