-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz Sanyi.mTs #6346 üzenetére
Szia!
Nem, asztali gépen, de csak időközönként.
Tegnap csinálta, ma nem.
Ami érdekes benne, és nem említettem, hogy új levélnél is csinálta.[ Szerkesztve ]
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
Helló mindenki!
Több gépen is használom a gmail fiókom.
Miért van az hogy az egyiken(csak néha) ha levélírás közben megnyomom a backspacet hogy egy karaktert töröljek, visszalép az inboxra és a levelet elment a draftok közé?
Hogy tudom ezt a jelenséget megszüntetni?- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz norbert999 #5359 üzenetére
Tényleg jobb lenne, de ott nem találom a beállítások menüt se. Létezik egyátalán?
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
Helló Mindenki!
A lánclevél formátumot szeretném megszüntetni, lehetséges ez valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest