-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
be lehet valahol állítani, hogy ha új helyen lépek be böngészőben, akkor ne a mobilra/tabletre jöjjön megerősítő kérdés, hogy tényleg be akarok-e lépni, hanem a kódgenerátorból kelljen megadni 2FA kódot?
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
bejelentkezett gmail fiókkal kitöltöttem egy google alapú űrlapot, hol tudom ezt megnézni a profilomban?
-
Sanyi.mTs
addikt
google táblázatok-kal kapcsolatban szerintetek hol kérdezhetnék?
-
Sanyi.mTs
addikt
Megszokott/normális, hogy a google (gmail) az életkor igazolásához (hogy elmúltam 18) bankkártyát vagy igazolványt kér?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz sherlock82 #11439 üzenetére
Nincs ötletem, de volna pár kérdésem a behatároláshoz:
Hányan használják?
Mindenki az irodából vagy otthonról is? (Tehát különböző IP-kről próbálják?)
Milyen felületen érik el a gmailt (mobil app, pc-ről böngészőn, levelező kliens, stb)? -
Sanyi.mTs
addikt
Egy gmailes fiókról át vannak irányítva az emailek hozzám. Viszont úgy néznek ki az emailek, mintha eleve nekem küldték volna.
Hogy lehetne ezek után az átirányított emaileket (amiket kapok) automatikusan mappába rendezni? -
Sanyi.mTs
addikt
én nem találom vagy tényleg nem lehet cimkét létrehozni androidon gmail app-ban?
-
Sanyi.mTs
addikt
rá frissítesz az app-ban, hogy jött-e új mailed, a törölt üzenet meg eltűnik, ha még nem frissült be hamarabb automatikusan.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz balazs1956 #11252 üzenetére
Ha nagyon be akarod állítani náluk is még 2 ötletem lenne:
1. Csinálsz egy naptár bejegyzést és minden lépésről csinálsz képernyő mentést és elküldöd nekik, hogy hogyan csinálják meg maguknak.
2. Ha van számítógépük, akkor teamviewer-t le kell tölteni, telepítés nélkül futtatható, ezzel belépsz távolról a gépükre, belépnek gmailbe és beállítod, amit kell. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz balazs1956 #11248 üzenetére
Nem pontosan fogalmaztam: ha találkozol a testvéreiddel, elkéred a mobiljukat és ott helyben beállítod a telefonjukon. (Ha nem akarják megadni a gmailes jelszavukat, hogy be tudj rá lépni)
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz balazs1956 #11246 üzenetére
Akkor minden testvérnél egyesével kell felvenni ezeket a naptárba.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz balazs1956 #11242 üzenetére
Kipróbáltam asszonnyal.
Naptár bejegyzést küldtem, melynek
- értesítései: 1 perccel, 1 és 2 nappal előtte,
- email értesítés: 1 és 2 nappal előtteEbből asszonynál csak 1 perccel előtte értesítés jelent meg. Még a bejegyzés színe se volt olyan, mint amit kiválasztottam. Úgy néz ki, email értesítést nem tudsz a meghívottnak beállítani.
Egy kerülő megoldás: hozz létre egy naptár bejegyzést első napra, majd állíts be rá ismétlődést: 1 naponta és 3 alkalom után megszűnőt.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz balazs1956 #11235 üzenetére
A meghívottnak is gmail-es címe van? Ő mit lát a naptárbejegyzés értesítéseknél?
-
Sanyi.mTs
addikt
2 lépcsős azonosítás van beállítva a fiókomnál: sms, authenticator vagy Google-értesítések telefonra.
Hogyan lehet a Google-értesítések hitelesítést kikapcsolni vagy legalább is ne ez legyen az alapértelmezett? -
Sanyi.mTs
addikt
van minimális kor, amit be kell tölteni, hogy gmail fiókot létre lehessen hozni? azt olvastam, hogy 16 éves koráig kell szülő felügyelet Mo-n.
van valamilyen aktivitás figyelő? azaz van bizonyos idő, amíg ha nem nézek be a gmail fiókomba, akkor utána letilt/töröl? (mint pl. freemailnél)
-
Sanyi.mTs
addikt
Androidos mobilon gmail app--nál hogy lehet beállítani, hogy lefordítsa a levelet (német > angol)
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz milkabrams #10452 üzenetére
visszaállítással és a megadott link-en próbálkoztál már?
-
Sanyi.mTs
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
többször olvastam itt, hogy elfelejtett jelszónál kéri a létrehozás dátumát.
ezt hogy/hol lehet megtudni? én tökre nem emlékszem mikor csináltam a mailt. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz Mela Kehes #10051 üzenetére
ha visszajelöli olvasatlannak, akkor elméletileg igen. de erről már nem fogsz értesítést kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
A kétlépcsőz azonosításhoz kell egy okostelefon
Én inkább az sms-es verziót használom. Belépésjor küld egy sms-t és azt a kódot kell megadni jelszó után.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Predator2 #9690 üzenetére
"Szeretném ha böngészőn keresztül is kódot kérne minden tranzakció után. Hogy tudom ezt beállítani?"
ha már böngészőben beléptek a fiókodba, akkor minek kérjen (a rendszer) még egyszer kódot? ugyanazt kellene megadni, mint amivel beléptek a fiókba.
mobil esetén kicsit más, mert a telefont másik mintával/kóddal kell feloldani, a play-be belépve és vásárolva kell megadni a mail cím jelszavát.German_TD
böngészőben is? mert mobilon biztos, h be lehet állítani az app-ban.[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
- Érdemes alternatív mail címet megadni? (Két lépcsős azonosítás bekapcsolva két mobil szám megadva)
- Honnan tudom meg, hogy mikor hoztam létre a fiókom? (Még sose kellett, de itt többször olvastam, hogy szükség volt rá) -
Sanyi.mTs
addikt
válasz Micuir_M #9552 üzenetére
még egy ötlet.
adjátok hozzá a gmail fiókot a mobilotokon. igaz, hogy csak a mobil alkalmazáson keresztül, de mindketten tudjátok használni. (remélhetőleg)
én mondjuk használok egy gmail címet több eszközön (1 mobil, 2 tablet), de egyszerre mindig csak az egyiken -
Sanyi.mTs
addikt
válasz Micuir_M #9552 üzenetére
két telefonszámot adtok meg.
ha másik helyen akarsz belépni a másodlagos számmal, akkor első körben elküldi az elsődlegesre a kódot, de a kódbekérő résznél van egy "További lehetőségek" ott el tudod küldetni a másodlagos telefonszámra a kódot.
ennek csak annyi lehet nálatok a hátránya, hogy akié az elsődleges telefonszám, az mindig kap sms értesítést, ha ketteske be akar lépni.
plusz nem tudom, mennyire nézi a google, hogy pl. 1-es belépett Győrben, 2-es meg 10 perc múlva Békéscsabán.
-
Sanyi.mTs
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Zola007 #9109 üzenetére
nekem még 4.1 alatt többször volt, h beírtam egy "feladatot" időpontra és ha nem tudtam elvégezni, akkor a naptár jelzés még 3 nap után is ott volt a status baron, ha nem töröltem onnan. 5.x óta úgy tapasztalom, hogy a naptár bejegyzés jelzése eltűnik a jelzett időpont után. így email értesítést is beállítok, így az olvasatlan email jelzi a hátramaradt teendőket.
(bevásárló) listára a keep-et ajánlanám
-
Sanyi.mTs
addikt
elveszik/ellopják a telódat: bemész a szolgáltatóhoz és letiltatod a régi SIM-et és igényelsz egy újat, és már arra jönnek az SMS-ek.
második mobil szám: belépsz rendesen, majd mikor kéri az SMS kódot, akkor > további lehetőségek > próbálkozás máshogy > kiválasztod a második mobil számot, ami hitelesítve van és arra is elküldi az SMS-t.
(én így használom. van a céges, fő számom, amit használok, és van egy tartalék, feltöltős kártyám. szinte mindenhol lehet 2 mobil számot megadni (onedrive, tresorit, dropbox, yahoo, paypal, stb) -
Sanyi.mTs
addikt
Androidos gmail app nektek rendesen szinkronizálja a mailjeiteket? Nekem az olvasatlan számláló jelez az app ikonján, belépek, látom, h van olvasatlan az egyik fiókomon, belépek oda is, de semmi. Manuálisan kell frissítenem.
-
Sanyi.mTs
addikt
van valami az EULA-ban (ÁSZF-ben) hogy mennyi idő után törlik a fiókot, ha nem használjuk?
csak mert a freemail-lel úgy jártam, h valamiért 90 napig nem néztem rá és mikor beléptem, akkor ezt az arcomba tolta és közölte, h a leveleim törölve lettek. -
Sanyi.mTs
addikt
mobil alkalmazásban véletlenül rányomtam, h mindig jelenjenek meg a képek az adott küldőtől, ezt hogyan tudom visszacsinálni?
-
Sanyi.mTs
addikt
gmailben megjelenő nevemet szeretném megváltoztatni.
rákattintok jobb felül az email címemre > saját fiók > személyes adatok > név
átírtam a nevem, de még mindig a régit mutatja.hol kellene még átírnom?
-
Sanyi.mTs
addikt
mintha megváltozott volna a gmail-be bejelentkezés böngészőben (ff). kéri a felhasználó nevet, majd tovább gomb, és lehet beírni a jelszót.
másnál is ez van? nekem nagyon zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
gmail-nél mennyi idő után törlik a fiókot, ha nem jelentkeznek be rá?
-
Sanyi.mTs
addikt
gmail-en próbaképpen megpróbáltam regisztrálni a jelenlegi mail címemet és hibaként ezt írja:
Valaki már használja ezt a felhasználónevet. Fontos: rendszerünk a felhasználónevek esetében figyelmen kívül hagyja a pontokat és a nagybetűket. Megpróbál egy másikat?
a fentiek alapján
kispista@gmail.com = kis.pista@gmail.com[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
gmail címtárát használjuk a telefonon a kontaktokhoz.
telefon csere történt, gmail szinkronizálva és azt vettük észre, h eltűnt egy-két kontakt.
vissza lehet nézni esetleg a címlista változásait? hogyan? -
Sanyi.mTs
addikt
ma szembe találtam magam az új címtárral. hogy lehet visszaállni a régire?
-
Sanyi.mTs
addikt
tableten használok egy gmail acc-ot. ott a chrome-ban beállítottam, h a könyvjelzők szinkronizáljanak. hol tudom megnézni a weben, h valóban szinkronizáltak a könyvjelzők úgy, h PC-n nem akarok belépni chrome-ba? (mert ott más könyvjelzők vannak, amik nincsenek szinkronizálva és nem akarom, h összekapcsolódjanak)
-
Sanyi.mTs
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
Az arhiválás pontosan mire is jó?
-
Sanyi.mTs
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
gmail címtárban lehetséges, h több névhez egyszerre adjam meg a cégnevet? mert pl 40, ugyanannál a cégnél dolgozó személyhez egyenként hozzáadni elég macerás.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz SebajTobias #5651 üzenetére
-
Sanyi.mTs
addikt
(#5204) localhost
(#5205) Sk8erPeterköszi, sikerült.
-
Sanyi.mTs
addikt
Új cím regisztrálásakor lehet, h beállítottam a g+ -t. ki lehet ezt vhogy kapcsolni/törölni úgy, h a mail marad?
-
Sanyi.mTs
addikt
véletlen archiváltam az egyik levelem, hova került, mert nem találom?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Sk8erPeter #5046 üzenetére
a kérdés az, h csak a + jelet hagyja el az elejéről, vagy az első karaktert. (első esetben segíthet a 06-ozás, ha nem telefonál sokat külföldről)
-
Sanyi.mTs
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
legalább 3 hete törölt emaileket vissza lehet valahogyan állítani?
-
Sanyi.mTs
addikt
hol lehet beállítani az olvasottság visszajelzését?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest