Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
há mondom én he
szal ha beállítod manualra, és arra amire akarod, akkor elvileg úgyis működnie kell, és még az elérés is gyorsabb lesz vagy mijja szösz
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
hali. csak egy kérdés. ha biosban az időzítést auto-n hagyod, akkor win alatt is annyin fog menni, mert nekem qrvára nem annyin ment. nekem p35c ds3r-em van, ddr3-1333-as kingmaxokkal, amik mentek is szépen 1600-on, de az időztés,ha auto-n hagyom, akkor 10-11-11-28, vagy vmi hasonló űberfasság. szal én 8-8-8-26-on hagytam őket. bár lehet ez sok lenne a kingmaxnak? úgy értem cl8-at nem tud a 7000 HUF-os TUNING ramom?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Papíron a DQ6 jobb, de elvileg csak annyi a különbség hogy több fázisos CPU-áramelátót kapott, de ez legfeljeb egy négymagos procinál jöhet jól. Ellenben aránytalanul drágább. Ha nagy, széles CPU hűtőt szeretnél (vagy olyat aminek hátsó tartókerete van) akkor a Rev 2.0 jobb választás lehet mert azon kevesebb helyet foglal a hőcsövelés. (főleg DQ6-nál van gond a hátsó kerettel, nem DS4-en)
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox tulajok OFF topicja
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...