Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Srácok lesz olyan dlc a Ghost of Tsushimában ami a sztori módhoz ködődik?
-
melega
őstag
Helló!
Te szerintem
nagyon úgy fejezték be hogy legyen folytatása. Nem spoilerezek gondolkodtam rajta mi lehet a folytatásban. Először is ninják módszereivel dolgozott Cusima szelleme. Szerintem a folytatás ha más játékot is akarnak akkor 6-7 év, ha nem legalább 4 év. Viszont ninja falvakat annak idején szamurájok számolták föl, és a ninják között árulók is voltak akik a szamurájoknak elárulták őket,lemészárolták a falvakat és szamuráj városokat emeltek helyére. Ninják módszereiből (mindenre kiképezték őket) ebből az egyik sport a ninjutsu lett jóval később. A szamurájok becsületes vívásából meg a kendo korábbi nevén kenjutsu. Ez alapján, ha fölszámolják a szamurájokat a folytatásban ninja falvakat újra nem alapíthatnak történelem szerint, azokat leigázzák a szamurájok ésszerűen. Viszont a szamurájok mivel(belviszályok)gyengítették az országot a japán hadsereg számolta föl 1700-as években, az utolsó seregük nőkből állt. Viszont a folytatásban nem lehet japán hadsereg ami segít Cusima szellemének lemészárolni a szamurájokat mivel a játék az 1200-as években játszódik, a japán hadsereg meg jóval később alakult. Nem volt egységes japán hadsereg az 1200-as években. A játék tetszett, remélem hasonló jókat kapunk tőlük. nálam a LAst of Us 2 mellett az év játéka.
Közepes fokozaton játszottam először nagyon megszenvedtem vele,de utána ment. Az utolsó ellenségnél hardra állítottam azt jó nehéz lett 10. próbálkozásra lett meg, 2*szer nyírtam ki a két befejezéshez. [ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Srácok lányok végigvittem a játékot, megcsináltam mindent, az összes kérdőjel felfedezve 10 pontos az életerőm az összes rókalyuk, világítótorony erőd, bambuszgyakorló, vízfürdő és hely ahol elmélkedik valamiről a főszereplő megvan.
Egyedül a tárhelyek kimaximálása, és páncélok felhúzása hiányzik
-
melega
őstag
Nekem hat délután alatt az osszes kérdőjel kész és cucc majdnem kész. Most megy a harcom az északi vár visszafoglalásáért utána jön az utolsó régió. A csatáig mindenkit megmentettem, mindenkinek a bizalmát elnyertem minden tábort felszabadítottam 2 régióba minden szentélyt megmásztam. Ma délután folytatom a hosszú küldetést az északi vár elle. Eddig 6 teljes délutánom van a játékban. -
melega
őstag
Te Masakonál már csak a 9/9 es kuldetes hiányzik.
Isakavánál Tomeot megtalaltam, de az északi vár utan lesz a kovkuldetese 9/8 as
Kenji bizalmát elnyertem.
Juna kuldeteseit teljesítettem.
Még a harcos szerzetes kuldetesei vannak utana megyek a főküldetésekre.
Északon is az osszes erődöt falvat fölszabadítottam amit nem a főküldetes kívánt meg.
Egyedül a szentélyek megmászása problémás. Délen az osszes megvan északon nem tudom mind megmászni.
Direkt nem nézek róla videót. Magamtól fedezek föl mindent.
-
melega
őstag
Annyi bajom van délen minden kész majdnem.
Északon Masaco 9/5 ös küldetése eltünt miután a főküldetést
azért kéne mert Masaco bizalmát északon is el akarom nyerni.Goro megmentését a tobbi kuldetest mutatja a térkép.
Valami tipp?[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Ugyanaz és egyetértek és kai rong. A dark souls nioh sekiro jatekokhoz képest nehogy ez nem nehéz hanem a legtöbb mai játék hardon.
Valaki nem tudja a karakter és fegyverfejlesztést
Nem tud masodpercre pontosan bossfightok 2. fázisában 0.5 másodpercre pontosan
Dlc boss fightokban tized másodpercre pontosan kitérni támadni védekezni és ölni halál fia.
Nekem nehezek ezert nem veszek demon souls remaket.
Mindig segítségre szorultam bennük.
Ha mar nehéz jatek a reident evil 0,1 remastered jobban bejött, de vért izzadtam velük.
Dead space ugyanaz.
Viszont azokba nem csaltam soha
A Ghost of tsushimának jó a hangulata viszont. Imádom. -
melega
őstag
Srácok lányok tegnap kezdtem a játékot és a melléküldetesekkel elment majdnem egy délután. Főből nem sokat csinaltam. A sunyin ölés megvan.
A másik, hogy amivel legjobban megszenvedek a fatelepek felszámolása. Az elsőt úgy szamoltam föl hogy se sunyin ölés nem volt kihívtam mindenkit, se fegyverkovácsnál nem jártam elötte. Azóta megvannak.
Közepes fokozaton nyomom és nem veszem lejjebb.
Jelenleg ott tartok hogy egy nő kovács testvérét mentettem meg a mongolok uralta városban. Szerintem lesz benne vagy 100 órám. Amúgy jobb a jatek mint amire számítottam.
Nálam már top 5 ösKöszönöm Sucher Punch Studio.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kriptovaluták és az adózás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...