Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz Sordoran #20417 üzenetére
Erőssegre mid, de ow-re adja, nem kihívás szerencsére lvl9-en sem.
Domaineknél, world bossoknál azért kijön, hogy kell neki vagy egy pajzs vagy egy healer.
Benettet nem használom dacból, de amúgy nem lenne gond a körön belül maradni, úgyis csak körözök az enemy körül.Abysst, színházat fear csinálja nekem, ott nemtom mennyire jó használni, nem is érdekel.
Az nagyon jó benne, hogy trivializálja az explorationt, amire már ráuntam és lehet, hogy amúgy nem csináltam volna, így viszont tök kellemes akár csak repkedni a mapon.
A combat része nekem meglepően tetszik és jó, hogy egy személyben dps és jármű, nem is kell átváltani másra. Ororonnal szoktam ugrálni néha, ha függőlegesen kell haladni.
Itt c1 van lyney íjjal. Se a sig, se a c2 nem elég nagy buff, hogy ki akarjam húzni, főleg, hogy xilonenem sincs. Lali és mav jobb dealnek tűnik, mint chascába jobban invesztálni.
Sajnos mav E még nem működik chascával."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest